Şimdi Ara

TOYOTA NIN EN GÜZEL ARACI SİZCE HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 1.12.2017)
Giriş
  • Ülkemizde neredeyse yarım asırdır ithal edilen Toyota nın sizce en güven veren en konforlu en güçlü ve en sağlam aracı hangisidr ? Lütfen ankete sadece Toyota sahibi olmuş veya uzun yıllar kullananlar katılırsa çok memnun oluruz. Böylece forumda aklında soru işareti olan üyelere de belki faydası dokunur .

• Land cruiser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

Land cruiser

Seçeneklere eklenmiştir. Oyunuzu kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxxlive

quote:

Land cruiser

Saçma bı anket olmuş.cok amatörce.

Bı marka hakkında anket yapmadan keşke web sitesinde kaç modeli var baksaydin.

Cressida starlet camry ne işi var ankette?

Chr neden yok?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: luxxlive

quote:

Land cruiser

Saçma bı anket olmuş.cok amatörce.

Bı marka hakkında anket yapmadan keşke web sitesinde kaç modeli var baksaydin.

Cressida starlet camry ne işi var ankette?

Chr neden yok?

Çünkü CHR yeni gelen bir model. Fakat Listedeki araçlar ülkemizde yıllardır var. Kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır

• 4x4 ün kralı olan land cruiser ve rav4 arasinda kaldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzel Toyota modeli derseniz Celica'yı tek geçerim. Şıklarda görmediğim için oy vermedim.

kullandığım en zevkli toyota modeli ise Glanza-V idi.

hangi toyota modeline sahip olmak istersin diye sorulsa idi Land Cruser Prado derdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Supra kafi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rav

• Gt86 ama seçeneklerde yok.

• Efsane kasa corolla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yıllık bir corolla sahibi olarak konuşuyorum. Ve başta farklı segmentleri kıyaslamanın ne kadar doğru olduğunu sorarak konuşuyorum. 1,6 corolladan aldığım zevki 1,6 avensiste alamadım. Corolla candır. Land cruiser demesini bende bilirim ama kullanmadığınız şeyleri burada methetmeyin.

• en güzel aracı c-hr, en iyi aracı land cruiser.
  • Tasarım denirse aklıma ilk olarak Chaser geliyor...

Ama yıllardır Toyota kullanıcısıyım. 1995 model Land Cruiser, 2005 Land Cruiser, 1994 Grandlux(T100), 1989 Corolla, 2013 Corolla, 2003 Hilux kullandım. Çocukluğum Toyota ile geçti, acemilik yıllarım Toyota ile geçti.

En iyisi denirse kesinlikle Land Cruiser. Camry, Corolla vs. ruhsuz ihtiyar arabaları, kağnıdan farksızlar benim için. Land Cruiser'den sonra sağlamlık açısından Hilux gelir.

Ama Land Cruiser de, Hilux de çok sağlam olmalarına rağmen arıza yaptıklarında ödediğiniz parça fiyatları ile ocağınızı söndürüyor. Mesela 2003 Dizel Hilux'ün direksiyon kutusu 9000tl, Westinghouse 5000tl. Toyota'nın binek araçlarının parça fiyatları da pahalı.

Bütün bu deneyimler, fiyatlar Arabistan için geçerli. Toyota'nın Arabistan'da dahi birçok modelinin pabucu dama atılıyor. Pabucu dama atılmayan iki model Land Cruiser ve Hilux. Land Cruiser'ın 70 serisi de çok tercih ediliyor bilhassa hala çöl hayatı yaşayan gençler tarafından. Pabucunun dama atılmasının nedenleri ise son dönemde aşırı artan parça fiyatları sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

13 yıllık bir corolla sahibi olarak konuşuyorum. Ve başta farklı segmentleri kıyaslamanın ne kadar doğru olduğunu sorarak konuşuyorum. 1,6 corolladan aldığım zevki 1,6 avensiste alamadım. Corolla candır. Land cruiser demesini bende bilirim ama kullanmadığınız şeyleri burada methetmeyin.

+1

• Auris çok hoş duruyor. Fırsat aolursa bir tane hybrid kullanmak/satın almak istiyorum.
  • GT86 için oy kullanmak istiyorum 2007 Toyota Corolla 1.6 MMT ilk sahibiyim. Rutin bakımlar harici mekanik ya da motor kaynaklı ek masrafım olmadı... ingilizce "Jack of all trades, master of none" diye bir tabir var, bana göre Corolla'ya cuk oturuyor, her ihtiyaca cevap verebilecek bir şeyler var araçta ama şunda çok iyi diyebileceğim bir özelliği yok... Diğer modellerden eşimde 2012 Yaris 1.4 d4d m/m mevcut, onunla henüz 5 yıldır birlikteyiz, yol tutuş olarak bana göre Corolla'dan daha iyi, çoğu B sınıfından daha iyi yol tutuşu olduğu söyleniyor... İç mekan genişliği olarak kendi sınıfında gene çok iyi diyebilirim... Diğer yönlerden orta şeker... Aradaki model yıl farkını göz önüne almadan karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum ama genel olarak bizdeki Yaris daha iyi gibi geliyor bana...

• Aslında arabanın hası Cressida idi ama herhalde artık üretilmiyor...Mazda 929 Royal Classic ve Toyota Cressida...İkisi de dehşet arabalardı...
  • Eski bi yaris sahibi olarak (2013), güncel tasarımın sınıfındaki en kötü arka tasarıma sahip olduğunu söyleyebilirim. 2017ye kadar olan kasaları güzeldi. Son kasa çıkmasaymış keşke.

• Ülkemiz için Avensis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.