Şimdi Ara

TOYOTA GT 86 & SUBARU BRZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Konu başlığında sormuş olduğum iki otomobil, aynı platformda ortak projeyle üretilmiş, eni, boyu, yüksekliği, tüm ebatları ve bir çok parçası aynı araçlar...Toyota, servis ağı ve satarken ikinci elde kolay satılması konusunda ön plana çıkıyor.Ortak projeyle üretilmiş bu iki aracın bilmediğim hangi farklılıkları var ? Siz olsanız hangi markayı tercih ederdiniz ?
     TOYOTA GT 86 & SUBARU BRZ TOYOTA GT 86 & SUBARU BRZ

• yedek parça konusunun ne önemi var birebir aynı parçalar subaruyu alıp toyota servise götürsen aynı parçayı takacaklar o konu değerlendirme kıstası olmasın.
    ben kişisel olarak subaruyu seçerdim ufak tasarım farkları gerçekten çok daha güzel subaruda..
    aralarındaki tek fark toyotanın ön yayları biraz daha sert başka hiç bir fark yok. bunu da kimi dergi toyotayı daha iyi yapıyor dese de kimi dergi tam tersini söylüyordu..
    Türk Birliği’nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği’ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK'lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • Hangisi ucuzsa.
    Bu araçların direkman modifiye edilsin diye üretilen versiyonları var, tamponları boyasız, teneke jantlı, 0 dış donanım, teypsiz vs.

Bu aracı alıp da orijinal binmek bence abesle iştigal, bu araç modlansın diye üretilmiş. Türkiye şartlarında zor ancak Amerika'da falan çok çok ucuza alıp, korkunç projeler yapılıyor.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • auris in yedek anahtarını kaybedince kaskodan anahtarlarını yeniletmiştik. aracı teslim almaya gittiğimizde gt86 gördüm bakayım bir dedim. aurisden sonra gt86 ya binince ne oluyoruz dedim içimden. o kadar yere yakın ki süremem ben bunu demiştim. ama gereksiz derecede pahalı. böyle bir araç alacak olsam temizinden bir rx8 alırım.
  • Fiyatlarini kesinlikle hak etmeyen otomobiller, yurtdisinda dusuk fiyati ,modifiyeye acik atmosferik motoru ve harika tasarimlariyla on plandalar ama burada 120 bin tl gibi bir fiyat komedi. Ayni fiyata koca forester turbo ile bunlarin icinden gecersiniz daha da ileriye gideyim polo gti bunlar ile dise dis mucadele edebilir. Ayrica yurtdisi forumlarinda otomatik sanzimanlarin essek olusu gibi oldugundan bahsediliyor ha eger alinacaksa boyle bir drift makinesi duz vites alinmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bozkurt35

yedek parça konusunun ne önemi var birebir aynı parçalar subaruyu alıp toyota servise götürsen aynı parçayı takacaklar o konu değerlendirme kıstası olmasın.
    ben kişisel olarak subaruyu seçerdim ufak tasarım farkları gerçekten çok daha güzel subaruda..
    aralarındaki tek fark toyotanın ön yayları biraz daha sert başka hiç bir fark yok. bunu da kimi dergi toyotayı daha iyi yapıyor dese de kimi dergi tam tersini söylüyordu..

Hocam yedek parça demedim, servis ağının yaygınlığı yazdım dikkat edecek olursanız..Ben bugüne dek aldığım hiçbir aracı yetkili servis dışında servise götürmedim, götürmem de. Subaru'lara Toyota yetkili servisleri bakmıyor ki.Kaldı ki Toyota servisinde takılan yedek parça uysa bile garanti verilmeyecek....Benim asıl öğrenmek istediğimse, aynı platformda üretilmiş bu iki aracın bilmediğimiz farklılıkları, ince detaylardaki farkları neler ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: distomat

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

yedek parça konusunun ne önemi var birebir aynı parçalar subaruyu alıp toyota servise götürsen aynı parçayı takacaklar o konu değerlendirme kıstası olmasın.

Hocam yedek parça demedim, servis ağının yaygınlığı yazdım dikkat edecek olursanız..Ben bugüne dek aldığım hiçbir aracı yetkili servis dışında servise götürmedim, götürmem de. Subaru'lara Toyota yetkili servisleri bakmıyor ki.Kaldı ki Toyota servisinde takılan yedek parça uysa bile garanti verilmeyecek....Benim asıl öğrenmek istediğimse, aynı platformda üretilmiş bu iki aracın bilmediğimiz farklılıkları, ince detaylardaki farkları neler ? :)

bilmediğin bir farkı yok işte. sadece süspansiyon sertliği var onu da daha iyi bulan var daha kötü bulan var. küçük detaylar tasarımdaki detaylar tampondaki stoplardaki ufak değişiklikler vs. vs. bu araçlar ikiz bir fark beklemeyin öyle aman aman.

subaruya toyota bakmıyor ama bu araçların garantisi bitince gt86yı alıp subaru servisine, brz yi alıp toyota servisine götürürsen bir problem yaşamazsın aynı araç tamamiyle biz bu arabayı yapmayız diye bi cevap almazsın..
    Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Scirocco GTS
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Fiyatlarini kesinlikle hak etmeyen otomobiller, yurtdisinda dusuk fiyati ,modifiyeye acik atmosferik motoru ve harika tasarimlariyla on plandalar ama burada 120 bin tl gibi bir fiyat komedi. Ayni fiyata koca forester turbo ile bunlarin icinden gecersiniz daha da ileriye gideyim polo gti bunlar ile dise dis mucadele edebilir. Ayrica yurtdisi forumlarinda otomatik sanzimanlarin essek olusu gibi oldugundan bahsediliyor ha eger alinacaksa boyle bir drift makinesi duz vites alinmali.

ülkemizdeki her araba gibi fiyatının yüksek olduğu doğrudur ama arkadan itiş atmosferik bir 2.0 yeni bir araç için de çok pahalı diyemeyiz. 2.0 passat almaya kalksan bu paralar.

bu aracı alacaksanız keyif için alacaksınız öyle bunun içinden geçerim şuna koyarım gibi düşünceniz olmayacak. her şey düz yolda gitmek de değildir bu kadar yere yakın arkadan itişli aracı kullanmak eminim ki gti ve forester kullanmaktan kat be kat zevklidir. bi köşede yan verdiğinizde yüzünüzdeki tebessümü onlar veremez. üstelik tasarımı ve az bulunurluğu da cabası..
    Türk Birliği&amp;#8217;nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. TÜRK Birliği&amp;#8217;ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını TÜRK Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. TÜRK&amp;#39;lüğün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim TÜRK olarak doğmamdır. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• Ben ikisi arasından mavi bir BRZ alırdım.

TOYOTA GT 86 & SUBARU BRZ
  • Jeremmy, gt86 mı brz mi sorusuna cevap veriyor ?

> > < <
  • Ben Subaru yu secerdim. Boxer motor

Orijinalden alıntı: Euphorium

Ben Subaru yu secerdim. Boxer motor

İkisi de ortak üretilmiş araçlar. Toyota' da da boxer motor var.

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: Euphorium

Ben Subaru yu secerdim. Boxer motor

İkisi de ortak üretilmiş araçlar. Toyota' da da boxer motor var.

Bunu bilmiyodum uyariniz icin saolun ama ben yine marka takintisi ile Subaru derim

Bu aracın düz vites olması gerek 3'üncü viteste 8500'e gelip 4.vitese çat diye atmak lazım

Orijinalden alıntı: Thomassee

S2000 sıfır olarak 90k falandı galiba.

S2000 sıfırı yok ki artık

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

S2000 sıfır olarak 90k falandı galiba.

S2000 sıfırı yok ki artık

Zamanında yani.

Bunlar da o tarz araçlar onu demek istedim.

Ama çok net söyleyebilirim ki tutmadılar.

Artık bilmiyorum boxer motorla oynamak mı zordur millet tercih etmedi.

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Ben Toyota'yı tercih ederdim. Çünkü Subaru, Türkiye'de düz vites ile satılmıyor sadece otomatik var.
    Bu aracın düz vites olması gerek 3'üncü viteste 8500'e gelip 4.vitese çat diye atmak lazım

O zaman size bir Kia Ceed verelim ahahaha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.