Şimdi Ara

SUBARU İMPREZA AWD 1.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
18
Favori
214.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu aracı gördüğümde çok beğendim fakat her yerden "almaya değmez" diye yorumlar okudum. ancak kimse net bi neden açıklamadı. ben 2. el olarak 28000-29000TL arası almayı düşünüyorum. bu fiyata impreza yerine daha iyi hangi modeli önerirsiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrakON -- 16 Ekim 2012; 23:14:10 >







  • civic gerçekten çok uygun. teşekkür ederim.
    peki neden subaru değil?
  • valla donanımda nerdeyse hiçbirşey olmamasına rağmen full donanımlı gibi bir fiyatı olması yüzünden banada almaya değmez gibi geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrakON

    civic gerçekten çok uygun. teşekkür ederim.
    peki neden subaru değil?

    2. eli pek iyi degil, 107 hp, awd biraz daha fazla yakabilir, servisi az. Benim aklıma bunlar geldi
  • Kardeş yaşını bilmiyorum ama gençsen kesinlikle Subaru al çünkü etraftaki cıvıcler hiç dikkat çekmiyor hele birde boş olursa yönümü degiştiririm ama ımprezanın kapıların üstündeki demirin olmaması bile güzel görünmesine yetiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GKHN_93

    Kardeş yaşını bilmiyorum ama gençsen kesinlikle Subaru al çünkü etraftaki cıvıcler hiç dikkat çekmiyor hele birde boş olursa yönümü degiştiririm ama ımprezanın kapıların üstündeki demirin olmaması bile güzel görünmesine yetiyor

    doğru söze ne hacet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 18 Ocak 2010; 23:01:15 >
  • aslına bakarsanız ben araçta görünüşe önem vermem veya motor gücünden büyük beklentilerim de yok ama bir çok marka/modelde araca bakmama rağmen bu subaruyu görünce çok beğendim.bir taraftan sürekli almak için nedenler toplamaya çalışıyorum ama sanırım görünüşünden başka da artısı yok. özellikle fiyatına göre. sonuç olarak hala kararsızım.
  • Ayni model yili ayni km de ayni fiyata Civic bulunuyorsa bence de Civic daha mantikli. Gercekten 1.6 motor AWD sistemi ile birlikte pek hos olmaz. Cok yavas kalir.

    Dediginiz gibi gorunusten baska bir artisi olmaz civic`e gore. Ancak cok kar yagan bir yerde yasiyorsaniz ya da SIK SIK kaymaya gidiyorsaniz artisini gorursunuz. Bazi jiplerin bile zincir taktigi durumlarda Subaruyla yanlarindan gecmek zevkli oluyor gercekten.

    Fakat bu aracin 2.0R motoru var vergiyi sorun etmezseniz bence cok guzel. ornek olarak
    http://www.sahibinden.com/impreza_2_0_r_sahibinden_51bin_2006_-38WQQaXQQ5388545WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/2007_subaru_impreza_2_0_r-54WQQaXQQ20470170WQQpXQQdisplayitem?

    Ben Subaru Legacy kullaniyorum. Yagmurda bile tam gaz kalkarken arac patinaj cekmiyor. AWD nin yol tutusu zaten mukemmel, gazi birakmadiginiz surece virajli yollar cok egelnceli bir hale geliyor.

    Ayrica AWD 2 cekere gore farkedilir derece de cok yakit tuketimine yol aciyor. Eger ekonomik olsun diye 1.6 motor dusunuyorsaniz Subaruyu aklinizdan cikarin derim.

    Edit: Soylemeyi unuttum Boxer motorun sesini diger araclarda zor bulursunuz ama bu ses de yakit tuketiminizin artmasina sebep olabilir. Cunku insanin 4000 devirin altina dusesi gelmiyor sesi duyduktan sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 19 Ocak 2010; 7:40:50 >




  • arabadan performans beklemiyorum aslında ama hakkaten bana da 1,5 motor subaru gibi bi marka için düşük geliyor. yine de bu durum karar vermemde çok etkili değil. ancak karda iyi tutan bi araç olması ileride bana çok gerekecek. bu açıdan subaru için bir artı daha oluyor.subaru yakıt tüketimi için 7,5 litre diyorlar, honda için 8-9litre. buarada subarunun ve hondanın yedek parça durumunu karşılaştırırsak çok fark olur mu?
  • sıfır yedek parca olarak sorun olacagını sanmam sonuçda yeni araç ama çıkma parça bulmak sorun yaratabilir.
    düzeltme:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KILIÇ -- 19 Ocak 2010; 16:56:53 >
  • Kar dersen kesinlikle Subaru derim ama iste karda kullanmak icin her zaman 4 tekere guc akarmak ne kadar mantikli. Performansta olmadigina gore yol tutus ne ise yarayacak. Ama ben Impreza`nin Civicten daha ucuza bulunabilecegini dusunuyorum. Eger oyleyse Subaru derim. Bu arada camlar acikken arabadan inerseniz kendinizi bir coupe da hissediyorsunuz:)

    quote:

    Orijinalden alıntı: TrakON

    arabadan performans beklemiyorum aslında ama hakkaten bana da 1,5 motor subaru gibi bi marka için düşük geliyor. yine de bu durum karar vermemde çok etkili değil. ancak karda iyi tutan bi araç olması ileride bana çok gerekecek. bu açıdan subaru için bir artı daha oluyor.subaru yakıt tüketimi için 7,5 litre diyorlar, honda için 8-9litre. buarada subarunun ve hondanın yedek parça durumunu karşılaştırırsak çok fark olur mu?




  • subaru genel olarak civic den daha ucuz. %60 subaru diyorum artık.
  • Eğer uzun bir süre kullanacaksanız sürüş stilini ayarlayıp yakıt tüketimini fabrika değerine çekebilirsiniz. Onun dışında tercih edilen bir japon arabası, sorun çıkarmaz, honda ve toyota avrupalaşmış markalardır. Has japon istiyorsanız ve ilk başlardaki yakıt tüketimini önemsemiyorsanız alın derim, daha iyisini de bulamazsınız...
  • zevkli bir arabadır .araba hastalığınız varsa kesinlikle bunu alın pişman olmazsınız. hatta 27 -28 e 2.0 r bile alırsın


    tanker töde
  • Ben bir süre 1.5 olanını kullandım, sürüşü zevklidir. Çok sağlam bir araç öneririm.Ben olsam 2.0 olanını alırım. Hele otomatik viteslisini (1.5) hiç düşünmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 20 Ocak 2010; 22:48:50 >
  • yakıt olarak gerekli önlemleri almaya çalışırım ancak şuan ki arabamdan az yakacağı kesindir.
    neden otomatik vitesini önermiyorsunuz?
  • böyle araç sorup lancer tavsiye etmemek olmaz. lancer 1.5 subaruyla hemen hemen kafa kafayadır. ama yakıt tüketimi bakımından lancer daha cimridir. donanım olarakta yabana atılmaz.
  • mitsubishi ve subaru ikiside mükemmel ikiside safkan japon otomobil üretir eğer 2.0 imprezza alabiliyorsanız ne olursa olsun kesinlikle alın bu ayrıcalığı yaşayın derim subarunun endamı adı yeter ama 2.0 almayacaksanız kesinlikle 1.5 lancer tercih edin derim neden derseniz fiyat performansı imprezzaya göre daha iyi sınıfının en ekonomik aracı motor performansı daha iyi servis desteği olarak subarudan daha iyi donanımıda daha iyi 2.0 imprezza ve 1.5 lancer invite arasında seçim yapın derim 2.0 imprezzada alsanız 1.5 lancerda alsanız asla pişman olmazsınız seçim size kalmış.

    saygılar...
  • Mitsubishi lancer ı test etmeden alma subaruyu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.