Şimdi Ara

Toyota GT-86

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota gt-86 hakkında bildikleriniz iyi kötü 100 km de kaç litre yakar sorunlu bir araçmıdır,fiyatı eder mi yoksa subaru brz mi tercih edilmeli yorumlarınızı alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle subaru brz gt86 ve scion frs

Aynı fabrikada aynı mühendisler tarafından üretildi

Motor vb tamamen aynı diye biliyorum

• Bu bilgiye ben de sahibim fakat detaylı şeyler bilmem gerekiyor araçla ilgili

• GT 86'ları incelemiştim bir ara. Benim Saab 9-3 ile hemen hemen aynı değerlere sahip. Şehir içi ve performanslı olarak ortalama 14-15 litreyi görür maksimum. Basmazsan şehir içi 11-12 arası gezinir. Şehir dışı ise 7-9 arası bir yakıt tüketimi olur.
  • Gt-86 yerine brz tercih edilmeli kat kat brz daha ucuz aynı araba olmasına rağmen toyota neden böyle bir fiyat farkı koyduğunu anlamak zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota GT-86
    Manuel:162.214₺+1.643₺
    Otomatik:170.414₺+1.643₺

Subaru BRZ
    Manuel:124.713₺
    Otomatik:128.713₺

Fark ortada bence alacaksanız kesinlikle Subaru alın ikiside aynı sadece Toyota daha fiyatlı satıyor heralde fark logodan kaynaklanıyor.

• Ucuz olanı alın. Burada iki farklı Türkçe test var. İzleyip bilgi edinebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=G7JsSeYz0ac
    https://www.youtube.com/watch?v=QxB8c3Tr9kQ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla |93-98| Efsane Kasa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ilgiliyim bu konuya.Seneye 4 kapilisi üretilecek,onu bekliyorum.Konuyu takipteyim.
  • Subarunun malzeme kalitesinin daha iyi oldugunu soyleyen yabanci arkadaslara denk gelmistim trolluyorlarmiydi bilemiyorum. Ikisine de bakmak gerek eger bulunabilirse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyotanın dengesinin daha iyi olduğunu biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de çok araştırdım ama arasındaki tek farkın fiyat olduğunu farkettim aynı fabrikadan çıktığı söyleniyor malzeme olarak eşit olacağını düşünüyorum

• Pek sorunlu olacağını sanmam.

2 litre atmosferik motor ve 6 ileri düz vites.

Sorunsuzluk abidesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Pek sorunlu olacağını sanmam.

2 litre atmosferik motor ve 6 ileri düz vites.

Sorunsuzluk abidesi

LPG takılır mi buna

• Gt-86 yerine bmw 2 serisi bakabilirsiniz.
  • Açıkçası onu da düşünüyorum

• Scirocco1453 S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bmw seçerdim.

• Konu fake, gt86 ile Bmw 2 arasında kalınmaz. Kalan öylesine araba bakıyordur, gt86 sorana BMW 2 önerilmez, adam cidden gt86 tarzı bir araç istiyorsa BMW 2 önerisi yapanı ağır bozar. Açmayın böyle konular komik oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Konu fake, gt86 ile Bmw 2 arasında kalınmaz. Kalan öylesine araba bakıyordur, gt86 sorana BMW 2 önerilmez, adam cidden gt86 tarzı bir araç istiyorsa BMW 2 önerisi yapanı ağır bozar. Açmayın böyle konular komik oluyor

Konu fake olsu farketmez.Üstad GT86 4 kapili gelecek diye bir söylenti vardi.Bilgin varmi?
    Ekleme:Biri beni eksilemis,oda ögrenmis olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elk.de -- 22 Mart 2015; 19:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Konu fake, gt86 ile Bmw 2 arasında kalınmaz. Kalan öylesine araba bakıyordur, gt86 sorana BMW 2 önerilmez, adam cidden gt86 tarzı bir araç istiyorsa BMW 2 önerisi yapanı ağır bozar. Açmayın böyle konular komik oluyor

İkiside kompakt ikiside arkadan itiş. Neden önerilmezmiş ?

• neilblack kullanıcısına yanıt
    Usta benim arakç tek kapı spor araba 180hp ben yine tek kapı spor araba almayı düşünüyorum gt86 arka itiş 200hp 2 bin motor bmw 2 serisi 2 bin motor 184hp iki araçta spor iki araçta tek kapı sıkıntı nerde komiklik nerde?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.