Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35.050
Cevap
332
Favori
2.218.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustik61 kullanıcısına yanıt
    Aklınızda olsun, araçta herhangi bir arıza lambası yanıyorken Allah ihtiyaç duymayı nasip etmesin ama hava yastıkları gerekli durumda açılmaz. O nedenle bu tarz şeylerde dikkat etmekte fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasadivalyos

    Yazılımın son sürümü konusuna bende dahil olayim bende de 01019F olarak görünüyor. Aracımı mayıs 2015 te almıştım advance donanım navi yok. Aralık ayında servise gittiğimde güncelleme yok demişlerdi. Yaz dönemi ve yıl sonunda araç alan arkadaşlarda sürüm ne olarak görünüyor bakabilecek arkadaş var mı?

    iyi akşamlar

    benim aracın yazılım sürümü 010177 olarak gözüküyor 10 bin bakım için rendevu almıştım yarın bir aksilik olmazsa yarın yada öbür gün bakıma götürcem

    o zamanda sorucam bakalım varsa en son güncellemeyi yapsınlar aracı ocak 2015 te almıştım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Aklınızda olsun, araçta herhangi bir arıza lambası yanıyorken Allah ihtiyaç duymayı nasip etmesin ama hava yastıkları gerekli durumda açılmaz. O nedenle bu tarz şeylerde dikkat etmekte fayda var.

    Lpgden dolayı bi ara hiç sönmüyordu arıza lambası. Obd2 cihazıda o zaman almıştım. Öncel otogazda ayar yapıldıktan sonra son 1.5 yılda 1 yada 2 kez yandı, oda benim park yeri ararken yüksek vitesde, düşük hızda aracı boğmamdan kaynaklandı. Benzinde aynı şeyi yapsam belki yine yanardı arıza lambası. Onlarıda hemen obd 2yi takıp telefonla sildim. Hiç gezmem arıza lambası yanık. Allah muhtaç etmesin hava yastıklarına ama şundan ekliyim hava yastığının kurtarma oranı %52 ,emniyet kemerinin %90 civarında. Kemerin ne kadar iyi koruduğunu bizzat takla atan bi aracın içinde yaşayarak öğrendim. Siz siz olun kemersiz şehir içinde bile kullanmayın.çocuklarınızı kemer bağlamaya mutlaka alıştırın.ani fireninizde bile ağır şekilde yaralanabilirler.yeğenimi ön cama çarpmadan salise önce tutmuşluğum var. 40 km hızla giderken direğe çarpıp, kafasını aracın ön sol direğine vurup ölen biliyorum. Kemer araç içinde en fazla güvenlik sağlayan ekipman. Ayrıca araç içinde arka koltuğa yada ayak altına ağır cisimler koymayın, çok ciddi yaralanmalar olabiliyor. Ben Konya ovasında takla attığımda sağ ön koltuğun önünde 5 litre su şişesi vardı. Şişe Allahtan bana çarpmadan arka camdan çıkmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustik61 -- 20 Mart 2016; 23:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aralık sonu aldığım araç üzerindeki yazılımda 01019F şeklinde idi sabah aracı servise bıraktım bildiğim kadarı ile yeni bir soft gelmişti bakıp yükleyecekler akşam durumu belli olur bende yazarım buraya bilgi olarak
  • kasadivalyos kullanıcısına yanıt
    Araç cuma günü geldi, ne zaman üretilmiştir bilemiyorum ama yazılım versiyonu 0101AE olarak gözüküyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustik61

    http://www.otomarketim.net/Toyota-Corolla-Kaput-Maskesi-2013-ve-sonrasi,PR-8406.html
    Ürün hakkında bilgisi olan varmı?

    Aman hocam bulaşma.Ben daha önce palio aracımda kullandım...içinde toz birikiyor ve bu da ciddi anlamda boyaya zarar veriyor...
  • Bagajın iki yanındaki oyukları kullanarak küçük hazneler oluşturan bagaj organizer lardan kullanan var mı ? Varsa memnun kalanlar marka model söylemeniz mümkün mü acaba ?

    Eski araçta orjinalinde vardı, ne kadar çok toparlıyormuş bagajı, etrafa saçıldı bir ton malzeme, böyle birşeyler alayım diyorum.

    Bagaj Organizer
    Bagaj Organizer




  • mturker kullanıcısına yanıt
    Bunlardansa küçül bir alet çantası alıp içine koymanızı öneririm. Hem daha basit hemde daha az ses yapar yolda. Hatta içine ekstra olarak gerekli olabilecek tornavida, pense gibi şeylerde eklersiniz.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ancak eski araçlarımda hep o dediğiniz şekilde kutularla halletim ama sonra son aracımda bu sağ/sol cep hikayesini kullandım daha avantajlı. Kutudan birşey bulmak için öne çekip kapağını açıp uğraşmak gerekiyor.

    Zaten 5 lira 10 lira bunlar, görerek alabileceğim kargo ücreti olmayan biryerden alıp bir deneyeceğim, tutarsa resimlerini yayınlarım burdan. :)
  • Demekki yil sonuna kadar 01019F surumuyle satildi araclar yeni yilla birlikte 0101AE surumu gelmis olabilir. Haftaya bende servise ugrayacagim ekstra bir ozellik getirecegini sanmiyorum ancak ilk calistirmadan sonra geri kamerasini daha cabuk acsa iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan2324 V kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mturker kullanıcısına yanıt
    Ben bi tane küçük muz kasası koydum ama bu daha şık 2 tane sipariş ederim ben bundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar
    navitech nx224r navigasyonum var mp3 formatından başka müzik çalmıyormu. track müzik özellikle
    yoksa benmi beceremedim
    usb takınca sadece mp3 ler gözüküyor
  • cLk kullanıcısına yanıt
    aga emnıyet kemerı ve tavandan ses gelmesı bende var kıl edıyor adamı son durumun ne servıste yapytırdınmı
  • arkadaşlar kaput koruma mı yoksa toyotanın yaptığı protect boya korumamı yaptırmalıyım yoksa ikiside para tuzağımı yaptıranlar yada konu hakkında fikir sahibi olan varsa bilgi veriirse sevinirim
  • kayram1638 K kullanıcısına yanıt
    Toyota proteck benim araçda var, alırken hediye etmişlerdi. Kılcal çizikler olmuyor yada daha fark edecek kadar çok olmadı. Her bakımda 20 lira proteck kontrol ücreti yazmalarıda ne saçmalıktır anlamış değilim. 5 yıl garanti veriyoruz ama garantimizi kontrol etme ücretini sizden alıyoruz. Film güzel ama çok para istiyorlar, satarken aaa bunun kaputunda film var, 10 lira fazla vereyim diyem duymadım daha o yüzden böyle pahalı uygulamaların hepsine karşıyım ben.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı dün 10.000 bakıma gittim navigasyon için 2.300 fiyat verdiler android olan için ise 1500 dediler film çekim ücreti olarak 400 lira fiyat verdiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 22 Mart 2016; 9:23:36 >
  • arkadaşlar

    toyota customer portal a giriş yoğun yazışmalar sonucunda düzeldi ve şu an yeniden aktif durumda

    sonunda bende girip aracımı ve üzerindeki cihazı kayıtlandırdım, mevcutta benim araçta 01019F sürümü mevcut bunun için ücretsiz bir 2015 harita güncellemesi mevcut bunu kendinize bir user yaratarak girip indirebilirsiniz (navigasyonlu cihazlar için), bunun dışında cihaz için 4.5.0.L sürümüde verilmiş durumda ama bu sürüm için 119 Euro bir tutar ödemeniz gerekiyor

    portalda aracınızı tanıttığınızda sizin aracınız üzerinde olabilecek her sürüme yönelik yazılım sürümü görüntüleniyor aracınızda hangi soft varsa onunla eşleşen haritayı indirmeniz gerekli, yada yukarıda yazdığım gibi bir üst sürümü indirip onun haritasını da alabilirsiniz
  • Merhaba arkadaşlar dizel otomatik corolla almayı düşünüyorum sıfır km. Bu araç hakkında özellikle otomatik vitesle ilgili yorumlarınız nelerdir? yeni auriste dizel otomatik satılmıyor bu dizellerde otomatik sorunlu anlamına mı geliyor, tecrübelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

    teşekkürler.
  • samet3534 S kullanıcısına yanıt
    Defalarca konuşuldu bu konu. Daha kolay ve detaylı yanıt bulmak adına konuiçi arama bölümünü kullanmalısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11181119112011211122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.