Şimdi Ara

Toyota Auris mi? Yaris mi? Auris ise 1.33? 1.6?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
21.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün içerisinde bir terslik olmaz ise Auris veya Yaris alacağım. Yaris cool + confor plus paket 37.500, Auris için 1,33 confort 35.400 fiyat aldım.

Auris mi? Yaris mi? Auris ise 1.33Confort mu? 1,6 confort plus mı?

2. el olarak hangisi daha çabuk satılır?

Acil fikirlere ihtiyacım var.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota Yaris ve Auris: Hangisi Sizin İçin Daha İyi?

Toyota Yaris ve Auris, kompakt otomobil segmentinde yer alan iki popüler modeldir. Hangisinin sizin için daha iyi bir seçim olduğunu belirlemek, farklı ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize bağlıdır.

Yaris ve Auris Arasındaki Temel Farklar

Yaris, Auris'ten daha küçük bir otomobildir ve daha az iç hacim sunar. Ancak Yaris, daha çevik ve şehir içi kullanım için daha uygundur. Auris ise daha geniş bir iç mekana ve daha büyük bir bagaja sahiptir, bu da onu aileler ve daha fazla kargo taşıma ihtiyacı olanlar için daha uygun hale getirir.

Motor Seçenekleri

Toyota Auris, 1.33 litre ve 1.6 litre olmak üzere iki benzinli motor seçeneği ile sunulur. 1.33 litre motor daha yakıt verimli iken, 1.6 litre motor daha fazla güç sağlar. Yaris ise yalnızca 1.5 litre benzinli motorla mevcuttur.

Özellikler ve Donanım

Auris, Yaris'e kıyasla daha fazla standart özellik ve donanımla gelir. Bu özellikler arasında klima kontrolü, otomatik farlar ve hız sabitleyici sayılabilir. Yaris ise daha uygun fiyatlı bir seçenektir ve bu özellikler isteğe bağlı olarak sunulabilir.

Fiyatlandırma

Toyota Yaris, Auris'ten daha uygun fiyatlı bir seçenektir. Yaris'in başlangıç fiyatı daha düşüktür ve aynı zamanda daha düşük işletme maliyetleri sunar. Auris ise daha yüksek bir başlangıç fiyatına sahiptir ve daha yüksek yakıt tüketimine sahip olabilir.

Sonuç

Hangisinin sizin için daha iyi bir seçim olduğuna karar vermek, bireysel ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize bağlıdır. Şehir içi kullanım için küçük ve çevik bir otomobil arıyorsanız, Yaris iyi bir seçenektir. Daha fazla iç hacim, daha fazla güç ve daha fazla standart özellik arıyorsanız, Auris daha uygun bir tercih olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • her türlü auris 1.33 daha mantıklı. hem iç mekan genişliği hem de bagajın büyük olması hem de üst segment olmasından dolayı auris
  • bütçeyi kasmıyorsa 1.6 auris , 132 bg 165 nm tork ile hem güçlü hemde ekonomik bir ünite .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

bütçeyi kasmıyorsa 1.6 auris , 132 bg 165 nm tork ile hem güçlü hemde ekonomik bir ünite .

+1

Hemde LPG ye çok uyumlu bir motor.
  • quote:

bütçeyi kasmıyorsa 1.6 auris , 132 bg 165 nm tork ile hem güçlü hemde ekonomik bir ünite .

Gerçekten yakıtı benzinli bir araca göre çok ekonomik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

Alıntıları Göster
    Auris tercih edersen 1,6 tavsiye ederim 1,33 herkesi tatmin etmeyebiliyor.

Aracı almadan önce test etmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Auris tercih edersen 1,6 tavsiye ederim 1,33 herkesi tatmin etmeyebiliyor.

Aracı almadan önce test etmeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    1.6 auris başka birşey düşünme..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

1.6 auris başka birşey düşünme..

Alıntıları Göster
    1.6 ile 1.33 arasında ortalama 2 3 litre yakıt farkı var.
    Ve performans olarak da 1.6 öyle aman aman uçmuyor.
    yaktığının hakkını veren bir alet değil yani.
    Ben olsam 1.33 Auris alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

1.6 ile 1.33 arasında ortalama 2 3 litre yakıt farkı var.
    Ve performans olarak da 1.6 öyle aman aman uçmuyor.
    yaktığının hakkını veren bir alet değil yani.
    Ben olsam 1.33 Auris alırım

Alıntıları Göster
    Devir ekonomi devri, bence de 1.33 auris daha mantıklı. Varsın biraz performanssız olsun ama ekonomik olsun. Ama aurisin 1.6 sı da hem ekonomik, hem de performanslıdır. Aurislerin fiyatı bu ara çok uygun gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

Devir ekonomi devri, bence de 1.33 auris daha mantıklı. Varsın biraz performanssız olsun ama ekonomik olsun. Ama aurisin 1.6 sı da hem ekonomik, hem de performanslıdır. Aurislerin fiyatı bu ara çok uygun gerçekten.

Alıntıları Göster
    auris kasa değiştirmeyecek olsa bu kadar uygun olmazdı.

her türlü auris.

yaris 1.0 da var bende.
  • Auris varken Yaris düşünmezdim. 1.6 tabi ki daha iyidir. 1.33 yılda bir iki defada olsa çok dik yokuşlarda, klima açık, yüklü, LPG'de çıkamıyor.

Ama 1.33 Auris bu fiyata tam alınacak araç bence. Çok samimi bir arkadaşımda var ve yukarıdaki durum hariç ,çok memnun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Auris varken Yaris düşünmezdim. 1.6 tabi ki daha iyidir. 1.33 yılda bir iki defada olsa çok dik yokuşlarda, klima açık, yüklü, LPG'de çıkamıyor.

Ama 1.33 Auris bu fiyata tam alınacak araç bence. Çok samimi bir arkadaşımda var ve yukarıdaki durum hariç ,çok memnun.
    Auris, yaris derken kısmet aveo'ya imiş. Dizel 1.3 lt aveo hacthback alırken buldum kendimi. Karter muhafaza + park sensörü ıvır zıvır 36.000 liraya anlaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Auris, yaris derken kısmet aveo'ya imiş. Dizel 1.3 lt aveo hacthback alırken buldum kendimi. Karter muhafaza + park sensörü ıvır zıvır 36.000 liraya anlaştım.

hayırlı olsun, c sınıfın oturaklılığını güvenliğini aratmaz inşallah.
  • quote:

quote:

b demek istediniz heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

quote:

aldığı araç b sınıf, elediği araç c sınıf . o yüzden c sınıfı aratmaz inşallah yazdım .

aldığı araç b sınıf olduğuna göre b yi aramayacağı kesin zaten .

• quote:

quote:

quote:

quote:

aldığı araç b sınıf, elediği araç c sınıf . o yüzden c sınıfı aratmaz inşallah yazdım .

aldığı araç b sınıf olduğuna göre b yi aramayacağı kesin zaten .

Alıntıları Göster
    Hanıma sormadan iş yapmaya kalktık, internette aveonun resimlerini gösterdim, focus II 'den sonra, "bu ne? Gittin buna para mı verdin" deyince, bu sabah aradım bayiyi ve siparişi iptal ettirdim. Var bi gudubet yaklaşık 2 yıldır gönlümüzce bir araba alamadık. Dolandırıldığımızda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 11 Ağustos 2012; 11:22:32 >

• quote:

Hanıma sormadan iş yapmaya kalktık, internette aveonun resimlerini gösterdim, focus II 'den sonra, "bu ne? Gittin buna para mı verdin" deyince, bu sabah aradım bayiyi ve siparişi iptal ettirdim. Var bi gudubet yaklaşık 2 yıldır gönlümüzce bir araba alamadık. Dolandırıldığımızda cabası.

gel sana bizim aurisi satayım 1.4 dizel comf. extra 25.000kmde

• quote:

quote:

Hocam şöyle bir sorunum var, nakitim birinde borç olarak duruyor, o da şuan kredi çekemiyor, sıfır araç kredisi çekip ona taksitlerini ödeteceğim. Bilmem anlatabildim mi? Yani nakit sıkıntım var.

• quote:

quote:

quote:

Hocam şöyle bir sorunum var, nakitim birinde borç olarak duruyor, o da şuan kredi çekemiyor, sıfır araç kredisi çekip ona taksitlerini ödeteceğim. Bilmem anlatabildim mi? Yani nakit sıkıntım var.

anladım o zaman başka auris bak aurisler şu anda f/p'nin dibine vurmuş durumda hem yuvarlak hatlarıyla bayanlarında hoşuna giden bir tasarıma sahip

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.