Bildirim
Toyo 195/60R15 88V lastik yardim .
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
1 yıldır toyo teo plus 185 60 14 82H kullanıyorum, memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 19 Mart 2012; 21:42:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Barracud@
1 yıldır toyo teo plus 185 60 14 82H kullanıyorum, memnunum.
Teşekkürler
yokmu başka fikri olan ... -
Bende de TOYO var, çabuk patiye düşüyor. Aşırı dayanıklı. Ayrıca fren performansı da pek iyi değil. -
Cf1'i bilmiyorum bende t1r var sert olması dışında güzel. Islak performansı çok iyi değil , karda buzda düz yolda bile durup kalkamayacak kadar kötü. -
Almayın,1-1,5 sene sonra ilk performansından eser kalmıyor. Hankook bu konuda çok daha iyi, k425 veya k115 bakın. -
Bendeki lastik ilk aldığımda kışın kar lastiği bile gerektirmedi. Yol tutuşu, sudaki performansı vs. iyi. Araca pati çektirirsen patiye düşer. Buza girersen kayar. Sağlamlığı yeterli benim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 20 Mart 2012; 5:25:43 > -
Toyo Proxes serisi alın.
http://www.1010tires.com/Tires/Reviews/Toyo/Proxes+T1R
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X