Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (490. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.689
Cevap
15
Favori
592.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluelabel

AX 720 hiç bir yerde 7.1 diye geçmiyor ve fiyatı da çoğu yerde 120-130$ civarı hocam. Gears of War modeli daha farklı çıkıyor demek.

Özellikler ºu ºekilde.

Tritton Gears of War 3 Dolby 7.1 Headset (AX720)

Product Review
    Join the fray and obliterate the competition with TRITTON’s Gears of War 3 Dolby 7.1 Surround Sound Headset. Powerful Dolby Headphone technology thrusts you into the middle of a 3D warzone where the sounds from every whizzing bullet and booming explosion are heard with pinpoint accuracy. Optimized for transmissions over Xbox LIVE, the detachable, flexible microphone broadcasts crystal-clear voice commands to your squadron.

Official artwork taken directly from the game elevates the headset rank to collector’s item. Pulsating LEDs glow red to make the graphics spring to life. And with the distinct Selective Voice Monitoring (SVM) feature, you have the option of hearing your own voice through the headset. Featuring independent game and voice volume controls to customize your gaming experience and a pair of high-fidelity speakers to enhance in-game acoustics, you get the control and power required for domination over the Locust Horde.

Features:
    •Emblazed with official Gears of War 3 artwork
    •Performance-tuned for Xbox LIVE® Voice Communication
    •Immersive 3D Directional Audio using Dolby® Headphone Surround Sound
    •Transmit Crystal-Clear Voice Commands to Your Squadron
    •Independent Game and Voice Volume Controls
    •Pulsating LED Lighting Effects
    •Multi-function in-line control with breakaway design
    •Detachable, flexible microphone with mute
    •Digital optical input
    •Precision-balanced 40mm audio drivers
    •BONUS: Choose to Hear Your Own Voice Through the Headset with Selective Voice Monitoring (SVM)

Package Contents:

•Dolby® 7.1 Surround Sound Headset
    •Dolby Digital EX / Dolby Pro Logic IIX / Dolby Headphone Decoder Box
    •In-Line Audio Control Module with Cable
    •Removable Microphone
    •Xbox LIVE® Communication Cable
    •Optical Cable
    •Digital Audio Adapter
    •USB Cable
    •Extra Earpad and Headrail Pad Set with Cap Removal Tool
    •User Guide
    •Quick Start Guide

Specification:

•Dolby® Digital EX / Pro Logic IIX / Dolby Headphone Decoder
    •2 Full-Range 40mm Drivers
    •Xbox LIVE® Communications Port
    •THD: -97db
    •SNR (Db/V): 106db
    •Frequency Response: 20Hz–22kHz
    •Sampling Frequency: 8kHz–192kHz
    •Magnet Type: Neodymium
    •Ear Coupling: Noise Isolating Circumaural

• Önümüzdeki dönemin en boktan olayını açıklıyorum.

Kurban Bayramı 6-7-8-9 Kasım'a denk geliyor bu sene.6 Kasım Pazar 8 Kasımda MW3 resmi olarak çıkıyor.Shopto oyunu cumadan yollamazsa biz en iyi ihtimalle taaaaa bayram sonrası ilk pazartesi alabiliriz kargoyu(13 Kasım).PS3 bölümü oyunu kudurturken bizim oyun gelmemiş olursa ben bayramda danaya girerim.

Bu yüzden bayramda oynamak için eğer birde kasımın ilk haftası girerse ülkeye sanırım ben PS3'e de alacağım MW3'ü.

Yeminle giyecek boxerımız kalmayacak bu dönem.
  • Herkese günaydın

Resimdeki arkadaş kendini fifaya biraz fazla kaptırmış herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 18 Ağustos 2011; 7:17:52 >

• @Tinúviel

ps3e ilk çıksada kimse multi oynamaz. bi anda herkes mw3 e abanınca psn sunucuları çöküyo bende dayanamayıp ilk spottan ps3e mw2 almıştım. onda da aynı şey olmuştu ordan biliyorum. multisine bakıcam diye büyük şevkle girip takoz gamepad ile tek başıma single oynamak ile yetinmiştim. Allahtan oyunu yarılamışken xbox verisonu geldide dünyanın en rahatsız gamepadlerinden biriyle oynamaya devam etmek zorunda kalmadım.

@nuclear

dostum bu 7.1 kulaklıkların hepsi simulated 7.1. true dolby 7.1 veren kulaklık yok bildiğim kadarıyla. true dolby 7.1 olması için her kulaklıkta 5 hoparlör olması ve bunların ayrı ayrı ayarlanabilmesi lazım.

onu geçtim 7.1 ses desteği olan oyun yok... doru düzgün bluray film bile yok. yani siz tritton yada sharkoon 5.1 kulaklıkta alsanız, yüklü bi mebla ödeyip piyasaya çıkınca True 7.1 destekli kulaklıkta alsanız konsollarda oyun oynarken dolby ses dağılımı açısından hiçbi farkı olmayacak..

7.1 ses desteği olan oyun çıksa bile şuan piyasadaki bu dediğiniz turtle beach tirtton 7.1 kulaklıklar simualted ses verdiği için tam anlamıyla 7.1in nimetlerinden yararlanamayacaksınız. 5.1 den çok farklı ses alamayacaksınız...

önümüzdeki günlerde bitek razerin Tiamat adında 10 hoperlörlü True 7.1 kulaklığı çıkıcak oda sadece pc destekli yanlılmıyosam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 18 Ağustos 2011; 9:12:12 >

• günaydın milllet
  • Günaydın.... Gece DİRT3 etkinliği var... Oyun birkaçgün önce elime geçti hafif hafif oynadım gerçekten bazı yorumlara hak verdim, dirt2yi çok andırıyor ama farklı yanlarıda yok değil. Görsel açıdan biraz daha canlı olmuş YAĞMUR ve KAR etapları çok daha gerçekçi ve canlı. Kokpit dahada zorlaşmış sanki. Eski bir DİRT oyuncusu olarak bu seneki oyunda biraz FİFA müzikleri çalınmış :) ama güzel müziklerini çalmış FİFA'nın çok harika . Ses efektlerinede diyecek yok zaten. Menülerse muazzam. DİRT3ü beğendim kısacası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Önümüzdeki dönemin en boktan olayını açıklıyorum.

Kurban Bayramı 6-7-8-9 Kasım'a denk geliyor bu sene.6 Kasım Pazar 8 Kasımda MW3 resmi olarak çıkıyor.Shopto oyunu cumadan yollamazsa biz en iyi ihtimalle taaaaa bayram sonrası ilk pazartesi alabiliriz kargoyu(13 Kasım).PS3 bölümü oyunu kudurturken bizim oyun gelmemiş olursa ben bayramda danaya girerim.

Bu yüzden bayramda oynamak için eğer birde kasımın ilk haftası girerse ülkeye sanırım ben PS3'e de alacağım MW3'ü.

Müthiş yorum . İyi güldüm .

ÇOK HAKLISIN. Harbiden dönemin en iyi oyunu olmaya aday MW3ü herkesten sonra oynamak can sıkacak bugün yarın bende ön siparişimi MW3 ve FİFA12 için vermeyi düşünüyorum. Oblivion ve Bioshock sıfır almıyacağım büyük ihtimalle..

PS3 mü alsak bizde

• her zaman geç gelme sorunu olmuyor, Halo Reach'in çıkışıda bayram zamanına denk gelmişti sanırım ancak inanılmaz çabuk geçmişti oyun elime
  • Ben o kadar şanslı kişilerden değilmişim demekki, Shopto dan aldığım BC2, bayram öncesi siparişi verdim ve kargolandı bayram sonrası elimdeydi.Bunun sebebi ShopTo değil bildiğiniz gibi Ptt.
  • valla ben asıl gears of war 3 u beklediğim için bayram pek beni kasmıyor bu yönden :) preorder çok tan verdim bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Önümüzdeki dönemin en boktan olayını açıklıyorum.

Ben bulgaristanda olduğum için öyle bir problem yaşamayacağıma seviniyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

@Tinúviel

ps3e ilk çıksada kimse multi oynamaz. bi anda herkes mw3 e abanınca psn sunucuları çöküyo bende dayanamayıp ilk spottan ps3e mw2 almıştım. onda da aynı şey olmuştu ordan biliyorum. multisine bakıcam diye büyük şevkle girip takoz gamepad ile tek başıma single oynamak ile yetinmiştim. Allahtan oyunu yarılamışken xbox verisonu geldide dünyanın en rahatsız gamepadlerinden biriyle oynamaya devam etmek zorunda kalmadım.

@nuclear

dostum bu 7.1 kulaklıkların hepsi simulated 7.1. true dolby 7.1 veren kulaklık yok bildiğim kadarıyla. true dolby 7.1 olması için her kulaklıkta 5 hoparlör olması ve bunların ayrı ayrı ayarlanabilmesi lazım.

onu geçtim 7.1 ses desteği olan oyun yok... doru düzgün bluray film bile yok. yani siz tritton yada sharkoon 5.1 kulaklıkta alsanız, yüklü bi mebla ödeyip piyasaya çıkınca True 7.1 destekli kulaklıkta alsanız konsollarda oyun oynarken dolby ses dağılımı açısından hiçbi farkı olmayacak..

7.1 ses desteği olan oyun çıksa bile şuan piyasadaki bu dediğiniz turtle beach tirtton 7.1 kulaklıklar simualted ses verdiği için tam anlamıyla 7.1in nimetlerinden yararlanamayacaksınız. 5.1 den çok farklı ses alamayacaksınız...

önümüzdeki günlerde bitek razerin Tiamat adında 10 hoperlörlü True 7.1 kulaklığı çıkıcak oda sadece pc destekli yanlılmıyosam.

amazon.com da tritton ax pro 5.1 game headset ler var 140 dolar civarı alsak gümrükte sorun çıkar mı acaba daha önce 149 dolara kinect almıştım forumdaki rehberden sıkıntı çıkmamıştı ama bu headsetler gerçekten çok güzel gümrük sıkıntı olurmu acaba daha önce alan var mı yada türkiyede nerden bulabilirim araştırdım biraz ama bulamadım hiçbiyerde...

• Ben artık Shopto üzerinden değil eğer olursa Zavvi üzerinden sipariş edeceğim. Shopto takipli kargo fiyatı maşallah forumda ikinci el oyunu fiyatına geliyor.

Zavvide üyeliğim var ama adres olsun kredi kartı bilgisi olsun girmedim. Paypal hesabım var, kredi kartımı aktif etmeden hemen sipariş verebilir miyim ve kargo paypal hesabımdaki adrese mi gelir arkadaşlar ??
  • quote:

@Tinúviel

@nuclear

BBR, Bilgilendirme için teşekkürler.
    5.1 kullaniriz bizde o zaman napalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

@Tinúviel

@nuclear

BBR, Bilgilendirme için teşekkürler.
    5.1 kullaniriz bizde o zaman napalım :)

amazon.com da tritton ax pro 5.1 game headset ler var 140 dolar civarı alsak gümrükte sorun çıkar mı acaba daha önce 149 dolara kinect almıştım forumdaki rehberden sıkıntı çıkmamıştı ama bu headsetler gerçekten çok güzel gümrük sıkıntı olurmu acaba daha önce alan var mı yada türkiyede nerden bulabilirim araştırdım biraz ama bulamadım hiçbiyerde...

• Klüpten Tritton AX Pro kullanan .:BBR:. var. O aldığında sorun çıkmadı, ancak sen alırsın takılır veya geçer birşey diyemiyorum. Burası Türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Klüpten Tritton AX Pro kullanan .:BBR:. var. O aldığında sorun çıkmadı, ancak sen alırsın takılır veya geçer birşey diyemiyorum. Burası Türkiye.

bi şansımı deneyecem sanırım çalıştıgım için geceleri oynuyoz malum yeni oyunlar gelince geceler uzun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

Amazon'da Pro'lar 160$+25$ kargo hocam. Yaklaşık 330 TL yapıyor. Ben olsam riske girmezdim. Buradan satan birini bulup, 30-40 TL fazla verip alırdım. Şansına gümrüğe takılırsa, çok uğraşırsın sonra. Yine de sen bilirsin tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

Amazon'da Pro'lar 160$+25$ kargo hocam. Yaklaşık 330 TL yapıyor. Ben olsam riske girmezdim. Buradan satan birini bulup, 30-40 TL fazla verip alırdım. Şansına gümrüğe takılırsa, çok uğraşırsın sonra. Yine de sen bilirsin tabii.

evet haklısın sanırım BBR nickli arkadaşlada konuştum gümrüğe takılma olasılıgı yuksek diyor ama türkiyede de yok hiç satılan yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodygod -- 18 Ağustos 2011; 16:18:29 >

• orijinal kulaklıklarınıza ne oldu ?
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.