RDR'yi unutmuşum bak. Onun hikayesi çok ilginç bende. Geçen yıl çıktıktan 1 ay sonra ebay'den aldım. 3 haftada gelmeyince, shopto'dan da aldım. Ben shopto'dan alınca, 6 gün sonra ikisi de geldi. Hiç oynamadan, 2 oyunu da sattım:)
Bu sene Mart ayında tekrar aldım, o da hala jelatininde duruyor:) Hatta indirim zamanı UN ek paketi bile aldım, download history'de duruyor:) Oyun çok bomba biliyorum ama, nasıl anlatsam, bir türlü oynayacak moda giremiyorum nedense:)
ne yaptın kardeş sen ya eline 3 kere geçmiş ve oynamamışsın oyun gerçekten uzun bazen adamı sıkıyor ama hem grafik hem aksiyon hem konu bu kadar mukemmel bir şekilde bir araya getirilemezdi bence ...Xboxta oynadıgım en iyi oyundu hatta en iyi grafikli oyundu
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
RDR'yi unutmuşum bak. Onun hikayesi çok ilginç bende. Geçen yıl çıktıktan 1 ay sonra ebay'den aldım. 3 haftada gelmeyince, shopto'dan da aldım. Ben shopto'dan alınca, 6 gün sonra ikisi de geldi. Hiç oynamadan, 2 oyunu da sattım:)
Bu sene Mart ayında tekrar aldım, o da hala jelatininde duruyor:) Hatta indirim zamanı UN ek paketi bile aldım, download history'de duruyor:) Oyun çok bomba biliyorum ama, nasıl anlatsam, bir türlü oynayacak moda giremiyorum nedense:)
Hocam ne yapıyorsun RDR oynanmaz mı düşün Ps3 de bitirdim şimdi Xbox 360 sipariş ettim ve hiç oynanamamış gibi heyecanlıyım. İnanılmaz bir oyun her açıdan bir sanat eseri.
En kısa sürede kesinlikle başlamalısın bambaşka bir dünyaya götürecek RDR seni
@bloodygod;
Fark olduğu devamlı söyleniyor bakalım oyun gelsin göreceğim
oyun geldiği zaman ikisi arasındaki abartı farkı göreceksin adamların sanki ps3 e bi garezi varmış gibi
Arkadaşlar hata yaptığımı biliyorum:)
quote:
Arkadaşlar hata yaptığımı biliyorum:)
sen en kısa zamanda turnuvalardan falan zaman kaldıkça ara ara oyna ben 2 kere bitirdim oyunu yanlışlıkla oyun tam bitmek üzereyken save datasını sillmişim sonra tekrar başlamak zorunda kalmıştım...Şimdi de live da undead nightmare paketini mi alsam acaba diyorum 800 ms puana satılıyor ..piyasada da dvd olarak 45-50 tl civarı 2. elleri satılmakta 800 ms puan yaklaşık 30-35 tl yapıyor yanlış hatırlamıyorsam 10 -15 tl daha fazla para verip dvd yi mi alsam acaba en azından sonra takas yapar yada satarım sanki daha mantıklı gibi sizce ne yapmalıyım...
quote:
Orijinalden alıntı: bloodygod
quote:
ne yaptın kardeş sen ya eline 3 kere geçmiş ve oynamamışsın oyun gerçekten uzun bazen adamı sıkıyor ama hem grafik hem aksiyon hem konu bu kadar mukemmel bir şekilde bir araya getirilemezdi bence ...Xboxta oynadıgım en iyi oyundu hatta en iyi grafikli oyundu
İlk defa takipsiz sipariş verdim inşallah oyun sağ salim elime ulaşırsa göreceğim
@bloodygod
800 poınts 10$ yapıyor ucma fazla.:)
RDR yi bende bitirdim gerçekten mükemmel bi oyun. John Marston'un sesi mükemmel. Adamın konuşması yetiyo :) Dağlarda dolaşırken bide ateşli bi at bulmuştum o süperdi. Alev alev yana yana gidiyo birde hızlı koşması hiç bitmiyodu:) Ayrıca dağlarda o kurtların aniden saldırması hep tüylerimi diken diken etmiştir. :) Undead Nightmare'yi satın almıştım ben bi yerden sonra çok sıkıyo. Bisürü zombi var öldür öldür bitmiyo. Mezarlıkları basıp zombileri öldürüyon sonra başlarını öldürüp yakıyosun mezarlığı felan. Hep aynı şey ama dön dolaş aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
@bloodygod
800 poınts 10$ yapıyor ucma fazla.:)
ne biliyim yanlış mı hatırlıyorum yoksa aklımda öyle kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: nucLear
RDR yi bende bitirdim gerçekten mükemmel bi oyun. John Marston'un sesi mükemmel. Adamın konuşması yetiyo :) Dağlarda dolaşırken bide ateşli bi at bulmuştum o süperdi. Alev alev yana yana gidiyo birde hızlı koşması hiç bitmiyodu:) Ayrıca dağlarda o kurtların aniden saldırması hep tüylerimi diken diken etmiştir. :) Undead Nightmare'yi satın almıştım ben bi yerden sonra çok sıkıyo. Bisürü zombi var öldür öldür bitmiyo. Mezarlıkları basıp zombileri öldürüyon sonra başlarını öldürüp yakıyosun mezarlığı felan. Hep aynı şey ama dön dolaş aynı.
sıkıcımı ya yoksa almayayım mı multiplayerı falan nasıl ne biliyim ilk oyun gibi bir hikaye üzerine dayanmıyor mu yoksa hikayesi mi güzel değil bide oyun kısa mı acaba...........
quote:
Undead Nightmare'ı bende büyük umutlarla aldım ama çok kısa sürede beni sıktı ve elden çıkardım.
Bu saatten sonra en güzeli oğlunun üzerine kurulu sağlam bir RDR oyunu öyle Undead falan filan kesmez.
quote:
quote:
Undead Nightmare'ı bende büyük umutlarla aldım ama çok kısa sürede beni sıktı ve elden çıkardım.
Bu saatten sonra en güzeli oğlunun üzerine kurulu sağlam bir RDR oyunu öyle Undead falan filan kesmez.
Dostum nası elden çıkardın? kutulu olarak satılıyomuydu o? Ben live marketpalce üzerinden almıştım. Kutulu olanda kod girmeden direk yükleyincemi çalışıyodu yani? Boşa almışım o zaman marketplace den :(
evet kutulu versiyonu da vardı onun.
evet undead nightmare kutulu olarak da satılıyor.
quote:
quote:
quote:
Dostum nası elden çıkardın? kutulu olarak satılıyomuydu o? Ben live marketpalce üzerinden almıştım. Kutulu olanda kod girmeden direk yükleyincemi çalışıyodu yani? Boşa almışım o zaman marketplace den :(
Undead Nightmare kutulu olarak satılıyor. Ps3 için almıştım ama elden çıkarmam tez oldu
sahibinden.com dan bi arkadaş yurtdışından getirip, çok uçuk olmayan fiyatlara satıyor. Telefon numarasını PM atıyorum sana
@Pinky
Dirt 3 dün geldi, hiç oynamadım daha. Biraz alışayım beraber oynayalım hocam Ama sen de %100 bitirmişsin bu oyunu, harcarsın bizi kesin
numarasını verdiğin arkadaşla görüştüm tritton ax pro 5.1 game headset bu cihaza kargo dahil 400 tl dedi fiyat nasıl biraz pahalı gibi geldi bana
Bu akşamki dirt 3 etkinliğine maleaef katilamyicam,işle ilgili sıkıntılarım oldugunda 1-2 ay live ve forumda olamiyabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetius
Bu akşamki dirt 3 etkinliğine maleaef katilamyicam,işle ilgili sıkıntılarım oldugunda 1-2 ay live ve forumda olamiyabilirim
Hocam daha once soyleseydın ıyı olurdu neyse artık 1 kısılık bos yer var suan katılmak ısteyen acele ısmını yazdırsın.
Beyler yardım başlığı filan olmadığı için burdan soruyorum.Bugün arkadaşımdan fat kasa Xbox aldım.Şimdi Arcade mi Elite mi Jasper Board lu mu filan nasıl öğrenebilirim?
Arkadaslar ben de yurt disından getirtip satış yapabiliyorum, ikinci el bölümüne bakarsanız Guitar Hero ve Kinect satışım da var, isterseniz kulaklık da getirtebilirim size gümrükten çekiniyorsanız :)
quote: