Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (491. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.689
Cevap
15
Favori
592.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

amazon.com da tritton ax pro 5.1 game headset ler var 140 dolar civarı alsak gümrükte sorun çıkar mı acaba daha önce 149 dolara kinect almıştım forumdaki rehberden sıkıntı çıkmamıştı ama bu headsetler gerçekten çok güzel gümrük sıkıntı olurmu acaba daha önce alan var mı yada türkiyede nerden bulabilirim araştırdım biraz ama bulamadım hiçbiyerde...

Amazon'da Pro'lar 160$+25$ kargo hocam. Yaklaşık 330 TL yapıyor. Ben olsam riske girmezdim. Buradan satan birini bulup, 30-40 TL fazla verip alırdım. Şansına gümrüğe takılırsa, çok uğraşırsın sonra. Yine de sen bilirsin tabii.

Türkiye satışları içinwww.firebal.net sitesine bakabilirsiniz.
    Hem gelmesi garanti olur hem taksitle alabilirsiniz.

• Arkadaslar turnuvayı unutmayalım.

1.apeksss
    2.WoW Hellscream
    3.Pinky Demon
    4.Max Kolosne
    5.Mehmetius
    6.omersenel
    7.Assasinate
    8.nucLear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Ağustos 2011; 16:50:56 >
  • @nuclear

Hocam o kadar da fark verilmez yahu:)

@bloodygod

sahibinden.com dan bi arkadaş yurtdışından getirip, çok uçuk olmayan fiyatlara satıyor. Telefon numarasını PM atıyorum sana

@Pinky

Dirt 3 dün geldi, hiç oynamadım daha. Biraz alışayım beraber oynayalım hocam Ama sen de %100 bitirmişsin bu oyunu, harcarsın bizi kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 18 Ağustos 2011; 17:00:40 >
  • Tunuvadan SS almayı unutmayın
  • dostlar selamlar herkese, yaz mevsiminden dolayı iksbaksımı kullanmıyorum birkaç aydır uzak kaldım live'dan, en kısa zamanda dönüyorum aranıza, en bomba oyunlarla tabikide =) geow3 , cod mw3 bla bla bla :) hepinizi sevgiyle kucaklıyorum canlarım
  • Arkadaşlar Geow 3'e az kaldı şaka maka. Herkes alıyor değil mi?:)
  • quote:

Arkadaşlar Geow 3'e az kaldı şaka maka. Herkes alıyor değil mi?:)

Ben aldım kulaklığı ile beraber:) Gelsede oynasak
  • quote:

Hocam ben alacaktım ama erteledim daha doğrusu evi su basması ve evi taşıma derken girdiğim masraf yüzünden oyunları güncel olarak almayacağım. Şuan hep güncelliğini yitirmiş oyunları topluyorum artık o zamana kadarda Geow düşmüş olur
  • @spawn
    uzun süre oldu kardeşim, sende kendine iyi bak

@Sephiroth

dostum geçmiş olsu nev olaylarını ilk kez okudum
  • quote:

ben çoktan aldım bile :))
  • @Sephiroth

Çok geçmiş olsun hocam Aslında ben de çoğu oyunu güncelliğini yitirdikten sonra oynuyorum.Ahmet hocam sağolsun, Fable 3 ve BC 2'yi yeni aldım mesela daha:) AC:Brotherhood da 4 aydır jelatininde duruyor, daha fırsat olmadı oynamaya:)

Ama Gears of War 3 için bu kuralı bozuyorum işte:) Bi aksilik olmazsa, çıkmadan 1-2 hafta önce ödemesini yapacağım.
  • Arkadaşlar Dirt3 etkinliğine bende katılmak isterim GT : EmreTR
  • Dirt3 için şimdiden alıştırma yapmaya başlıyorum ben. online olanlar varsa ön hazırlık turları yapabiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Dirt3 için şimdiden alıştırma yapmaya başlıyorum ben. online olanlar varsa ön hazırlık turları yapabiliriz :)

BC 2'yi bitirip, ben de başlayacağım dostum. Haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Dirt3 için şimdiden alıştırma yapmaya başlıyorum ben. online olanlar varsa ön hazırlık turları yapabiliriz :)

ben dirt 3 e bi türlü alışamadım forzadan sonra kontrollere alışmak zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Arkadaslar turnuvayı unutmayalım.

1.apeksss
    2.WoW Hellscream
    3.Pinky Demon
    4.Max Kolosne
    5.Mehmetius
    6.omersenel
    7.Assasinate
    8.nucLear

İş yeri servisi 10.20de eve bırakacak . Çok dakikimdir .
  • quote:

@Sephiroth

Çok geçmiş olsun hocam Aslında ben de çoğu oyunu güncelliğini yitirdikten sonra oynuyorum.Ahmet hocam sağolsun, Fable 3 ve BC 2'yi yeni aldım mesela daha:) AC:Brotherhood da 4 aydır jelatininde duruyor, daha fırsat olmadı oynamaya:)

Ama Gears of War 3 için bu kuralı bozuyorum işte:) Bi aksilik olmazsa, çıkmadan 1-2 hafta önce ödemesini yapacağım.

Eyvallah hocam çok sağol.

Başka türlü olmuyor bu iş. Bugün mesela Xbox 360 için RDR siparişi verdim Zavviden 1-2 hafta sonrada Re 5: Gold Edition düşünüyorum. Hem eski oyunları aradan çıkarıyorum hemde bu sırada güncellerin fiyatları düşüyor. Birde ME: 2 ve Brotherhood var bitireceğim tamamdır. Ps3'de bitirdiklerimide Xbox 360 da bitirmem lazım o oyunları o sistemde ziyan ettim Xbox 360 da taçlandırayım

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

@Sephiroth

Eyvallah hocam çok sağol.

Başka türlü olmuyor bu iş. Bugün mesela Xbox 360 için RDR siparişi verdim Zavviden 1-2 hafta sonrada Re 5: Gold Edition düşünüyorum. Hem eski oyunları aradan çıkarıyorum hemde bu sırada güncellerin fiyatları düşüyor. Birde ME: 2 ve Brotherhood var bitireceğim tamamdır. Ps3'de bitirdiklerimide Xbox 360 da bitirmem lazım o oyunları o sistemde ziyan ettim Xbox 360 da taçlandırayım

red dead xboxta kesinlikle oynanmalı ben ps3 te de oynadım xbox taki ile arasınnda daglar kadar fark var hikayesiyle çok guzel hareketli bir oyun ek paketi olan undead nightmare de guzel bendede sırada o var ...gears of war 3 çıkana kadar bitiriyim bari ondan sonra gözümüz pek oyun görmez :)

• RDR'yi unutmuşum bak. Onun hikayesi çok ilginç bende. Geçen yıl çıktıktan 1 ay sonra ebay'den aldım. 3 haftada gelmeyince, shopto'dan da aldım. Ben shopto'dan alınca, 6 gün sonra ikisi de geldi. Hiç oynamadan, 2 oyunu da sattım:)

Bu sene Mart ayında tekrar aldım, o da hala jelatininde duruyor:) Hatta indirim zamanı UN ek paketi bile aldım, download history'de duruyor:) Oyun çok bomba biliyorum ama, nasıl anlatsam, bir türlü oynayacak moda giremiyorum nedense:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 18 Ağustos 2011; 19:56:58 >
  • quote:

RDR'yi unutmuşum bak. Onun hikayesi çok ilginç bende. Geçen yıl çıktıktan 1 ay sonra ebay'den aldım. 3 haftada gelmeyince, shopto'dan da aldım. Ben shopto'dan alınca, 6 gün sonra ikisi de geldi. Hiç oynamadan, 2 oyunu da sattım:)

Bu sene Mart ayında tekrar aldım, o da hala jelatininde duruyor:) Hatta indirim zamanı UN ek paketi bile aldım, download history'de duruyor:) Oyun çok bomba biliyorum ama, nasıl anlatsam, bir türlü oynayacak moda giremiyorum nedense:)

Hocam ne yapıyorsun RDR oynanmaz mı düşün Ps3 de bitirdim şimdi Xbox 360 sipariş ettim ve hiç oynanamamış gibi heyecanlıyım. İnanılmaz bir oyun her açıdan bir sanat eseri.

En kısa sürede kesinlikle başlamalısın bambaşka bir dünyaya götürecek RDR seni

@bloodygod;

Fark olduğu devamlı söyleniyor bakalım oyun gelsin göreceğim

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.