Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (488. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.689
Cevap
15
Favori
592.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Multisini fecii oynuyorlar yav bende maç yapmaya cesaret edemiyorum dün adamın teki sıfıra karşı yendi beni.

Demoda onune gelen nadal oluyordu. Nefes aldirmiyorlar
  • Fifa'nun Ultimate Team özelliğini atlıyorsunz arkadaşlar. O özellik muhteşem. Ne yazıkki PC'de olmadığı için pc oyuncuları bilmiyor. Bi nevi oynanabilen manager'lık oyunu gibi üstelik eski çocukluğumuzdaki futbolcu kartlarıyla takım kuruluyor. Oyuncu almak için açık arttırmalara giriyorsunuz. Maç kazandıkça coin kazanıp yeni oyuncular, yeni teknik direktör, masör, çalıştırıcı ya kadar herşeyi geliştirebiliyorsunuz. Yarattığınız takımla online ve offline maçlar yapabiliyorsunuz. Hatta sadece xbox üzerinden değilhttp://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/play EA nın sitesinden bile takımınızı takip edip futbolcu arayışlarına devam edebiliyorsunuz.
    PES'in tek oynanabilir yanı şampiyonlar ligi ve UEFA olmasıdır. Onlarda olmasa bir artısı kalmıyor. Ayrıca PES biraz daha kolay oynandığı için bizim vatandaşımız PES'i Fifa'ya tercih ediyor.

• Dirt 3 etkinliği katılanlar listesi şuan böyle katılmayacak olan varsa önceden söylesin lütfen.

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- sailsafcharon
    7- omersenel
    8- Assasinate
  • Dirt3 için 1-2 arkadasın daha adını alalım, nolur nolmaz eksik olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

Dirt3 için 1-2 arkadasın daha adını alalım, nolur nolmaz eksik olur

Katılmak isterim ama Club dışı oyuncu kabul ediyormusunuz?
  • quote:

Beni yazabilirsin , boş yer olursa seve seve katılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

öncelik üyelerin ancak üye olmayanlarda katılabiliyor duruma göre dostum
  • Pinky benide dirt 3 etkinligine yazmisinda haci ben Kos tayim şu anda ne zaman donerim belli olmaz ,ya gece ya da sabah erken donucez her 2 ihtimalde de yetisemem etkinlige. Hepinize iyi eglenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

quote:

quote:

öncelik üyelerin ancak üye olmayanlarda katılabiliyor duruma göre dostum

Üye olmayı istedim fakat attığım özel mesajlara malesef cevap gelmedi. Neyse sağlık olsun. gavurlarla oynarım artık napayım. :) Yeni başladım onlinea 2 yarışta 3 level oldum bile. şuan oyundayım.

• Arkadaşlar konuyu okudum güzel bir etkinlik olmuş orjinal kullanmaktayım halo reach fable3 bad co 2 ac brotherhood oyunlarım var üye olmayı çok isterim zamanla inşallah o da olur sanırım referans bulmamız gerekecek :)zamanında aslında burdaki pek çok arkadaşla oyun oynamışlığım vardır aktif bir live kullanıcısıyımdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodygod -- 17 Ağustos 2011; 19:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Pinky benide dirt 3 etkinligine yazmisinda haci ben Kos tayim şu anda ne zaman donerim belli olmaz ,ya gece ya da sabah erken donucez her 2 ihtimalde de yetisemem etkinlige. Hepinize iyi eglenceler.

Sarp sen kesin gelirsin diye yazdırmıştım ismini Dirt 3 etkinliği istiyordun çünkü neyse sağlık olsun 1 kişilik boş yer var şuan arkadaşlar.

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- omersenel
    7- Assasinate
    8- ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 17 Ağustos 2011; 19:09:49 >
  • quote:

quote:

Pinky benide dirt 3 etkinligine yazmisinda haci ben Kos tayim şu anda ne zaman donerim belli olmaz ,ya gece ya da sabah erken donucez her 2 ihtimalde de yetisemem etkinlige. Hepinize iyi eglenceler.

Sarp sen kesin gelirsin diye yazdırmıştım ismini Dirt 3 etkinliği istiyordun çünkü neyse sağlık olsun 1 kişilik boş yer var şuan arkadaşlar.

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- omersenel
    7- Assasinate
    8- ?

beni ekleyebilirseniz sevinirm.
  • quote:

quote:

quote:

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- omersenel
    7- Assasinate
    8- ?

Klüpten katılan olmazsa seni listeye alıyoruz Soner 1. yedek adaysın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsgobuluk

çok teşekkürler açıklamaların için

ben de tabii ki xboxdan önce devamlı fifa oynuyordum. Fakat son 2 senedir Pes 2010 Pes 2011 diye gidiyorum. Fakat sponsorluklar lisanslar açısından fifa yani EA Games parayı bastırıyor gibi.

bakalım 2012 için hala kafam karışık baya bir incelemeye de devam edeceğim.

Önceden aşırı PES ciydim. FIFA yı PC de oynayıpta kötü olduğunu söylemeyen yoktur. Ama konsolda FIFA'nın yanlış hatırlamıyorsam 09 demosunu oynadıktan sonra PES oynamya arkadaşlarımla bir cafeye dahi gitmez oldum, o kadar batırdı PES yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 17 Ağustos 2011; 19:53:43 >
  • Arkadaşlar genellikle geceleri oyun oynadığım için, sağlam bir kulaklık arıyorum. Aklımda şu modeller var;

Ear Force X41

Tritton AX 720

Sharkoon X-Tatic

Kablosuz olmasını istediğim için, ilk tercih ağır basıyor ama, çok pahalı meret:) Parasını hak eder mi sizce?

Edit: Biraz önce baktım da, diğer 2 modelin fiyatı da Ear Force X41' e çok yakın. Aralarında 30-40 TL varmış:) Almışken kablosuz almak lazım ama, kaliteleri nasıl? Hiç anlamam bu işlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 17 Ağustos 2011; 19:41:53 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- omersenel
    7- Assasinate
    8- ?

Eyvallah sağolasın.

Bu arada yokmu üyelik için referans olabilecek bir insan evladı? :) Gavurlarla oynamaktan sıkıldım artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Arkadaşlar genellikle geceleri oyun oynadığım için, sağlam bir kulaklık arıyorum. Aklımda şu modeller var;

Ear Force X41

Tritton AX 720

Sharkoon X-Tatic

Kablosuz olmasını istediğim için, ilk tercih ağır basıyor ama, çok pahalı meret:) Parasını hak eder mi sizce?

Edit: Biraz önce baktım da, diğer 2 modelin fiyatı da Ear Force X41' e çok yakın. Aralarında 30-40 TL varmış:) Almışken kablosuz almak lazım ama, kaliteleri nasıl? Hiç anlamam bu işlerden.

dostum turtle beach malzeme kalitesi olarak vasat bi kulaklık. çabuk yıpranıyor kırılıyor vs.

ayrıca kablosuz kulaklıklarda herzaman için pil derdi oluyor. bu meretler çok pil çekiyo habire pil bitiyo... kablolu oluncada kablo sıkıntısı oluyo tabi ama habire kulaklığın pili bitti derdinden iyidir...

sharkoon xtatic ile tritton axpro donanım olarak hemen hemen aynı. kulaklıklarda 4 hoparlör var. ses kontrol ve decoderın şekilleri bile birbirinin aynı.

benim 135. sayfada tritton axpro incelemem vardı oraya bakabilirsin. sharkoon hakkında bilgiyide mehmetius apeksss ve husmenus verir en sağlıklı onlar kullanıyorlar.

ama bu tip zımbırtılar bi kere alınıyo optic çıkışı olan her aletede bağlanabiliyo o yüzden almışken ax 720den ziyade ben axpro almanı öneririm.

ayrıca herkesede tavsiye ederim. gece oyuncuları için birebir. oyunda normalde hiç duymadığınız sesleri 5.1 dolby olarak duyabiliyorsunuz hemde kimseyi rahatsız etmiyorsunuz.

• Babür aldığın kulaklığın linkini atabilir misin?
  • @BBR

Hocam çok sağol. İncelemeni okudum, eline sağlık. Yalnız Amazon'dan sipariş vermek korkuttu açıkçası. Kargo dahil 340 TL civarına geliyor ve ben gümrük şansıma güvenmediğim için bu riske giremem:)

Sharkoon burada garantili 370 TL civarı. Aralarında çok fark yoksa, kafam rahat olsun diye onu alırım herhalde. Bir de X41 bu 2 kulaklıktan ses kalitesi olarak daha mı kötü? Malzeme kalitesi ve pil olayı çok önemli değil benim için.

@Max

Link bu hocam;

http://www.amazon.com/Tritton-Digital-Precision-Gaming-Headset-Pc/dp/B0017IUFAE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313602106&sr=8-1

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- omersenel
    7- Assasinate
    8- ?

Eyvallah sağolasın.

Bu arada yokmu üyelik için referans olabilecek bir insan evladı? :) Gavurlarla oynamaktan sıkıldım artık :)

Microsoft pointleri ucuza vereceksen derneğe ben referans olabilirim sana :))

• 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.