Şimdi Ara

. . . : : : TOXK CLUB : : : . . . (489. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.689
Cevap
15
Favori
592.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AX720 Gears Of War 3 ile birlikte bundle set var. üstelik kulaklık gow3 özel tasarımlı.

http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/gears-of-war-3-bundle-with-tritton-gears-of-war-3-dolby-7.1-headset-ax720/10528645.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Pinky benide dirt 3 etkinligine yazmisinda haci ben Kos tayim şu anda ne zaman donerim belli olmaz ,ya gece ya da sabah erken donucez her 2 ihtimalde de yetisemem etkinlige. Hepinize iyi eglenceler.

Sarp sen kesin gelirsin diye yazdırmıştım ismini Dirt 3 etkinliği istiyordun çünkü neyse sağlık olsun 1 kişilik boş yer var şuan arkadaşlar.

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- omersenel
    7- Assasinate
    8- ?

beni ekleyebilirseniz sevinirm.

Klüpten katılan olmazsa seni listeye alıyoruz Soner 1. yedek adaysın.

Eyvallah sağolasın.

Bu arada yokmu üyelik için referans olabilecek bir insan evladı? :) Gavurlarla oynamaktan sıkıldım artık :)

Microsoft pointleri ucuza vereceksen derneğe ben referans olabilirim sana :))

cok iyi teklif bence kabul etmeli TOXK in ayrıcalıkları saymakla bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Pinky benide dirt 3 etkinligine yazmisinda haci ben Kos tayim şu anda ne zaman donerim belli olmaz ,ya gece ya da sabah erken donucez her 2 ihtimalde de yetisemem etkinlige. Hepinize iyi eglenceler.

Sarp sen kesin gelirsin diye yazdırmıştım ismini Dirt 3 etkinliği istiyordun çünkü neyse sağlık olsun 1 kişilik boş yer var şuan arkadaşlar.

1- apeksss
    2- WoW hellscream
    3- Pinky demon
    4- Max kolesne
    5- Mehmetius
    6- omersenel
    7- Assasinate
    8- ?

beni ekleyebilirseniz sevinirm.

Klüpten katılan olmazsa seni listeye alıyoruz Soner 1. yedek adaysın.

Eyvallah sağolasın.

Bu arada yokmu üyelik için referans olabilecek bir insan evladı? :) Gavurlarla oynamaktan sıkıldım artık :)

Microsoft pointleri ucuza vereceksen derneğe ben referans olabilirim sana :))

:) Dostum zaten mümkün olduğuyla en ucuz fiyata vermeye çalışıyorum. Bunuda forumdaki alışveriş yaptığım arkadaşlar biliyor zaten. Fakat bu aralar MS Pointslerinde problem var. Pek bulunmuyorlar ayrıca dolar ve euro da son zamanlarda ne kadar yükseldi malumunuz. Şuanda o kadar yüksek geliyor ki alıp satmıyorum bile ms points. :( Diğer türlü elimden gelen şeylerde kim olursa olsun elimden geldiğince yardımcı olurum elbet.

• @bluelabel hocam ben sharkoon x tatic kullandım, manyak ses veriyor bu kulaklıklar, babur un kulaklıkta çok guzel, oyunda belki son sesi açarak duyabilecigin sesleri bu kulaklıklar düşük seslerde veriyor, black ops ve bc2 de hic duymadığım sesleri duymuştum, tek bir dezenvantaji var, kulakları sarıyor, kadife böyle kulağın pişiyor biraz

@nuclear hocam ucuz ms point olursa, haberimiz olsun, ara sıra lazım oluyor
  • quote:

Fifa'nun Ultimate Team özelliğini atlıyorsunz arkadaşlar. O özellik muhteşem. Ne yazıkki PC'de olmadığı için pc oyuncuları bilmiyor. Bi nevi oynanabilen manager'lık oyunu gibi üstelik eski çocukluğumuzdaki futbolcu kartlarıyla takım kuruluyor. Oyuncu almak için açık arttırmalara giriyorsunuz. Maç kazandıkça coin kazanıp yeni oyuncular, yeni teknik direktör, masör, çalıştırıcı ya kadar herşeyi geliştirebiliyorsunuz. Yarattığınız takımla online ve offline maçlar yapabiliyorsunuz. Hatta sadece xbox üzerinden değilhttp://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/play EA nın sitesinden bile takımınızı takip edip futbolcu arayışlarına devam edebiliyorsunuz.
    PES'in tek oynanabilir yanı şampiyonlar ligi ve UEFA olmasıdır. Onlarda olmasa bir artısı kalmıyor. Ayrıca PES biraz daha kolay oynandığı için bizim vatandaşımız PES'i Fifa'ya tercih ediyor.

O mod muhtesem free degildi gecen sene bu son oyunda free oldu. Çok keyifli acik arttirma ile oyuncu transferi cok eglenceli. Sistemin turnuva anlayisinda cesitlilik yok ve offline okadarda kullanisli degil bence bunlarda gelisirse ve oyuncu almak biraz daha zorlaşirsa super olur ;)

• @bluelabel

dostum ses kalitesi olarak yazdığın kulaklıklar hemen hemen aynı. eğer dediğin gibi malzeme kalitesi ve pil dert olmayacaksa kesinlikle x41 tercih et. yoksa sharkoonun türkiye distrübütörü var türkiyede. garantili oalrak hemen alabilirsin...

ayrıca ben nuclearden rahat 5 6 kez alışveriş yaptım hiçbi problem çıkmadı sağolsun. ms point live lazım olana nuclearı öneriyorum

yavuz abi gel müsaitsen 11 gibi... 2 3 el fifa atalım yav özledim fifa oynamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Ağustos 2011; 21:41:23 >
  • Baburcum acayip yogunum ramazan boyunca gece 1 de eve gidiyorum, gerisini sen duşun, 6 ay yattık simdi acısı cikiyor
  • @apeksss

Hocam çok sağol ilgin için Senin fikrin ne peki? X41 mi, Sharkoon mu?

@BBR

Ses kaliteleri aynıysa, kablo karmaşası yaşamamak için X41 en mantıklısı benim için. Ama işte fiyatlar çok yakın birbirine dostum. Hatta yurtdışında, kablolu olmasına rağmen senin kulaklık daha pahalı X41'den. Senin de dediğin gibi böyle aletler 1 kere alındığı için, iyi düşünmek lazım. Kafa iyice karıştı, farketmeden f/p oranı açısından en iyi 3 model arasında kaldım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

Baburcum acayip yogunum ramazan boyunca gece 1 de eve gidiyorum, gerisini sen duşun, 6 ay yattık simdi acısı cikiyor

vay kıyamam yavuz' cuğum sana..

Unuttunuzmu len beni........... Azerbeycan reblukasından herkeze selam. 10/15 gündür live a giremedim. 15 ağustos gününden beri azerbeycanın gusar kasabası şağdağ kayak merkezi inşaatında dağın tepesinde çalışmaya başladım. xbox' ım yanımda dün ilk iş kendime bir monitör ve 3g hat aldım ama 3g hattım rezalet dün geçe defalarca uğraşmama rahmen bir türlü sağlıklı bağlantı kuramadım. şirket saat sekizden sonra kamp bölgesine kablosuz interne bağlantısı veriyor toplam 4 adet bağlantı var e 1900' e yakın çalışan olunca düşünün siz interneti 2 geçedir ara sıra kablosuz bağlantı kurula biliyor ama genelde sayfa zaman aşımına uğradı diyip açmıyor. gece 2 den sonra rahatlıyormuş biraz .. Neyse benim 3g bugün fena değil de bağlana bildim türkiyede 130/150 liralık monitörü 135 manat yani 270liraya aldım 3g ücreti 1200mb 20 manat yani 40TL.. çok pahalı live' a girmeye kalkarsam iki giünde bir 40 lirelık kontür yüklemem lazım. Bakalım hafta sonu hallede bilirsem vodafon iyi imiş limitsiz bağlantı 52 manat(104lira)onu alacağım...

Herkeze slm... en kısa sürede livedayım

• serkan abi ne ara gittin azerbeycana?özletirme kendini fazla açma arayı
    @bluelabel hocam sharkoon kullanıyorum bende çok memnunum tavsiye ederim
  • @bluelabel hocam sen babur u dinle kulaklık konusunda, babur ne derse guzel cikiyor, sharkoon da alırsan çok memnun kalırsın

@Serkan Abi'm, abicim yeni isin hayirli olsun, bende live a giremiyorum, sen net i al, bayramda bol bol konuşuruz, paraları biriktir abi orda bir sürü oyun cikiyor para lazım
  • @apeksss

neyse yavuz abi müsait olduğun zaman real - inter derbisine hazırım gece 11den sonra bu arada fifa 12 demo 13 eylülde, oyunda 27 eylülde çıkıyormuş...

@bluelabel

hocam fiyatlar dediğin gibi 3 aşaağı 5 yukarı aynı. sharkoon ve trittonun kablolu olmasına rağmen pahalı olmasının 2 nedeni var biri malzeme kaltesi 2. side sharkoon ve trittonun x41e göre 5.1 sesleri daha iyi dağıtması. bu 5.1 ses dağıtımı olayı en az ses kalitesi kadar önemli. sonuç olarak bu dağıtma işinde sharkoon ve tirtton x41den bi adım önde. ben pek tasvip etmiyorum turtle beach markasını çatçut kırılıyomuş plastikleri malzeme kalitesinden dolayı. ben uzun araştırma dönemlerinde internette okuduğumi çoğu yorum bu yöndeydi. bi arkadaşımda da turtle beachin kablolu daha eski model bi kulaklığı vardı onunda sonu aynı oldu. söylemiş olayım sonra tavsiye ettiniz kırıldı deme şansınada dolar fırladı. yoksa amazondan türkiyedekinin nerdeyse yarı fiyatına geliyodu.

@husmesnus

serkan abi konsol fiyatları ne durumda oralarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Ağustos 2011; 23:30:06 >

• Aslında ses kalitesi derken 5.1 falan da kastetmiştim ama, belirtmemişim. Aradığım cevap buydu işte hocam. O zaman ya seninkinden, ya da sharkoon u alıyorum. Malzeme kalitesi de o kadar kötüyse, yani kırılma çatlama ihtimali varsa verilen paraya yazık olur zaten. Bi satıcı buldum, fiyat bekliyorum ondan. Hangisi uygun olursa onu alırım. dediğin gibi, kur yüzünden yurtdışından almanın bi anlamı yok. Bir de gümrük riski var. Bu 2 etken yüzünden, 100 TL falan pahalıya gelecek maalesef

Fikir belirten diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar sizin kulaklık muhabbetinizden sonra bende bi araştırma yaptım. Benimde eylülde açılacak oyun dönemi için bi kulaklığa ihtiyacım vardı açıkçası. Şuan bulgaristandayım ve burda oturduğumuz ev 1+1. Eşim TV izlerken yan tarafta benim sesle oyun oynamam olmıuyor. Şimdi birde çocuk oldu o gece uyurken hiç olmaz sesli oyun kulaklık zaruri ihtiyaç oldu:) Zaten 38£ fiyata Gears Of War 3 sipariş etmiştim. Şimdi onu değiştirip 160£ a Tritton AX 720 GoW3 edition ve yanında gow3 almaya karar verdim.
    20 eylülde oyun çıkınca gönderiliyormuş oyunla beraber..
    Ürün bu.
    http://www.thehut.com/games/games-accessories/tritton-gears-of-war-3-dolby-7.1-headset-ax720/10528623.html
    Kullanan arkadaşlardan kim vardı burda? Ufak bir yorum atarsa sevinirim.

• @Max hocam dirt3 etkinliğinden sonra pgr4 etkinliği yapalım olur mu?
    İlk etkinliğe katılmam da horoz kesiyorum adak adadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

@Max hocam dirt3 etkinliğinden sonra pgr4 etkinliği yapalım olur mu?

iyide hocam o oyun herkeste varmı? :) Project Gotham Racing 4 sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

@Max hocam dirt3 etkinliğinden sonra pgr4 etkinliği yapalım olur mu?

iyide hocam o oyun herkeste varmı? :) Project Gotham Racing 4 sanırım.

Olanlarla yaparız gibisinden demiştim onunda live baya hoş
  • @nuclear

Hocam seçtiğin modelde 5.1 yok ve Geow teması yüzünden normalden 100 TL pahalı. Babür'ün kullandığı ve önerdiği modelde 5.1 var ve bunun için her 2 taraftada 4 hoparlör bulunuyor. Aynı şey Sharkoon için de geçerli.

Ben o kadar para verme derim ama, deneyimli arkadaşlar daha ayrıntılı cevap yazarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

@nuclear

Hocam seçtiğin modelde 5.1 yok ve Geow teması yüzünden normalden 100 TL pahalı. Babür'ün kullandığı ve önerdiği modelde 5.1 var ve bunun için her 2 taraftada 4 hoparlör bulunuyor. Aynı şey Sharkoon için de geçerli.

Ben o kadar para verme derim ama, deneyimli arkadaşlar daha ayrıntılı cevap yazarlar

Dostum araştırdım GoW temasız olanıdada fiyatları çok yakın. Örneğin gow temasızı shoptoda 125£. Ayrıca 5.1 yok ama 7.1 var. linktede gördüğün gibi 7.1 yazıyor.
  • AX 720 hiç bir yerde 7.1 diye geçmiyor ve fiyatı da çoğu yerde 120-130$ civarı hocam. Gears of War modeli daha farklı çıkıyor demek.
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.