Tost yapımı
2 Mobil
-
-
ben boyle seyleri agzima bile surmem sucuk sarkuteri urunleri vs zararlidir. yiyeceksen gercek et ye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hangi etlerden yiyorsun hocam?
Düz ekmee teremyağ sürüp içine Apikoğlu antrikot sucuk ve üzerine Tahsildaroğlu eski kaşar koyup bastırıyorum..
-
Islenmemis etler yiyorum hocam. Salam sucuk yemiyorum Alman sosislerini severim bratwurst falan gibi ama onlar da cok zararlı uzun süredir yemedim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Nisan 2026; 20:17:23 >_____________________________ -
Senin tansiyonun neden yüksek olduguna şaşmamak lazım. Benim tansiyon sürekli ilacsız 12,5 hatta bazen 11'lere iniyor.. Doğru düzgün tuz bile yemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Nisan 2026; 20:21:30 >_____________________________ -
Senin elinden zehir olsa yenir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Süt ne alaka hacı
Mangal partisinde kendi de dahil herkeşe kilosu 150 gayme olan köpüren sucuk yedirecek kadar cimri bir herüfün, tek başına olunca sığırın en gıymetli yerinden yapılmış pahalı sucuğa heç acımadan dünyanın parasını ödeyip kendisine mükellef bir sofra hazırlaması hem şaşırttı hemi de kendi arkidişlerine verdiği gıymeti göstermiş oldu...
_____________________________ -
o et nasıl renk almış öyle lo. dana eti olduğuna emin miyiz?
bol etli amma az yağlı kıpkırmızı alaman sucuklarına alıştığın için sana ucuz türk usülü bol yağlı sucuk garip geliyor olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Nisan 2026; 22:2:54 >_____________________________ -
Peynir göremedik?
bu da mi xx kromozomlu?
Nasıl yani?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
bslik sahibi kiz mi?
Yok ya bizim benyoruldumhayat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 19 Nisan 2026; 9:31:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
süt mü içiosunuz hocam
hamza görmesin konseye giremezsiniz sora
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Benzer içerikler
- marketlerde satılan en iyi sucuk
- konsenidat kullananlar yorumları
- pimapen tuvalet kapı kilidi nasıl açılır
- kokmayan alkol
- medeniyet dediğin tek dişi canavar ne demek
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- bim para sayma makinesi
- yeşil nasim
- rekorlar kitabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt