Şimdi Ara

Tost Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nerdeyse 10 yıldır mutfağımda olan ve zaman zaman kullandığım arçelik tost makinesinin ızgaralarındaki tefal kaplamalar artık dökülmeye başladı.Arçelik servisi iki ızgara için 42 YTL istedi.Bende o parayı ona vereceğime yeni bir makine alayım diyorum.
    Ne marka tavsiye edersiniz?

• Piyasadaki çoğu cihazda soyulma sorunu mevcut.Tost makineleri genelde ucuz markalarca satıldığından çabuk deforme oluyor.
    Aşağıdaki ürünü inceleme şansım olmadı ama özelliklerinden dolayı hoş görünüyor.Delonghi'nin kötü ürün yapacağını zannetmiyorum.Sizi de cihazı incelemeden yanlış yönlendirmek istemem,incelemeniz için öneriyorum.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22131&productid=mtdelcg400#tablnk
    Bosch ve Siemens'in tost makineleri ise Yunan malı ve o da Arçelik-Beko ile aşağı yukarı aynı kalite.
    Sandviç makinelerini de düşünebilirsiniz uygunsa.Genelde daha kaliteli oluyorlar.

• İSTER TENCERE TAVA İSTER ELEKTRİKLİ CİHAZ OLSUN,TEFLONU DÖKÜLEN EŞYALARINIZI SAKIN HA SAKIN KULLANMAYA DEVAM ETMEYİN,BU DAVRANIŞ KANSERE CİDDİ BİR SEBEPTİR.

Eğer büyük bir cihaza gerek yoksa Fakir in krom görünümlü makinasınıda düşünebilirsiniz,piyasa fiyatı 75YTL civarı.
  • aga git bi sinbo, king bişey al carrefour da migrosda falan hergün indirime bi ürünü sokuyorlar .. gidipde o aleti diriltmeye değmez ??
  • Benzer sıkıntı bende de vardı
    King marka aldım
    Eşim beğendi hızlı ısınıyor
    Fiyat da uygun
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+king+k+465+riva+tost-grill+makinesi+60281.aspx
  • teflon kaplaması olan yani işin içine teflon giren bir ürün almak istediğinizde iki tavsiyem olur size;
    1) çok gerekli değilse ve mümkünse ya vazgeçin ya da alternatif bir ürüne yönelin
    2) almak kaçınılmaz ise mutlaka avrupada üretilmiş bir ürün almaya çalışın. İşin içine teflon girdiğinde çin üretimi mallardan uzak durun
  • Eğer 100ytl veririm dersen kenwood tamamı metal plastik aksamı olmayan modelini öneririm bugun kipada gördüm 2 senedirde kullanıyorum tavsiye ederim, 55 ytl veririm 6-12 taksit olsun dersen yine kipada arzum 1800 w olan modelini öneririm çabuk ısınıp işini çabucak halledebilirsin. Diğer ucuz modellerde hemen hemen 50-60 ytl arsında fiyatla var kesene gore seçim senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve makinesi tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Çamaşır makinası tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Kenwood marka tavsiye ediyorum.Çabuk ısınıyor ve çok dayanıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Benzer sıkıntı bende de vardı
    King marka aldım
    Eşim beğendi hızlı ısınıyor
    Fiyat da uygun
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+king+k+465+riva+tost-grill+makinesi+60281.aspx

b utarz makina tavsiye etmem

arkadaki menteşeler plastik olduğundan ekmeğe bastırdığınızda tırnaklardan kurtuluyor ve yukarı doğru çıkıyor üst tabla ve ekmeği ezemiyorsun

bendeki arzum bu şekilde yani

böyle bişey düşün derim

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=232717&productid=mtfaktiara

• evde tostu erkekler yapıyor galiba.
  • arada bi yapıyoz tabii

ama okadar güce gerek yok hemen kurtuluyor tırnaklardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

İSTER TENCERE TAVA İSTER ELEKTRİKLİ CİHAZ OLSUN,TEFLONU DÖKÜLEN EŞYALARINIZI SAKIN HA SAKIN KULLANMAYA DEVAM ETMEYİN,BU DAVRANIŞ KANSERE CİDDİ BİR SEBEPTİR.

Eğer büyük bir cihaza gerek yoksa Fakir in krom görünümlü makinasınıda düşünebilirsiniz,piyasa fiyatı 75YTL civarı.

bu üründe teflon kaplama kullanılmamış mı?
  • Tefal sandviç ve tost makinesi var, teflon kaplama. Altıncı yılında, üç farklı evde kullanıldı. Sorunsuz.
    Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum ama OBH Nordica da küçük ev aletlerinde iyidir.
  • Bende de Kenwood var.Hiç memnun değilim.Bir kere ızgaralar çıkarılıp yıkanmıyor.Makinenin her temizliği sonrası hanımdan bir araba laf işitiyorum.İkincisi alalı daha 1 yıl oldu;Alet sağırlaştı,iyi ısıtmıyor.Hani neredeyse kızartmıyor bile diyeceğim.Sanıyorum termostatında bir sorun var.Zaten termostat ayarı da yok.Garantiye versen kesin siz bunun içine su kaçırmışsınız garanti dahili olmaz falan diyecekler.İşte o şekilde kullanıyoruz.
  • arkadaşlar piyasada cleo die bi tost makinası var bula bilirseniz tereddütsüz alın biz kendimiz satıyoruz dükkanda çok güzel kullanışlı büyük çok kaliteli bi ürün 55 60 ytl arasında size tavsiye ederim şu ana kadar hiç bir şikayet gelmedi
  • Piyasayı dolaştım ama teflon olmayan bir ürüne rastlamadım. Artık çelik taban üreten yok galiba. Benim sorum şu bu teflonlardan koyu siyah, kaygan ve parlak olanını mı tercih etmeliyiz yoksa koyu gri biraz daha mat ve biraz pürüzlü olanını mı? Hangisi daha sağlıklıdır? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.