Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.689
Cevap
226
Favori
1.582.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam korkmaz tostkolık ömürlük makinadır kendım evde kullanıoyorum
    gümüş olanını alın yalnız gri renkli olanı metalkık renk guzeldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

29 sayfa olmuş ama üçgen tostun tadını keyfini bilen benden başka pek yok galiba. Normal aslında, ülkemizde hiçbir zaman popüler olmamış bir ürün. Bizim halkımız pasajlarda, çay bahçelerinde oturup içinde iki mm kalınlığında kaşar konmuş ezilip yarım parmak kalınlığına getirilmiş kuru tostları yemeye alışmış. Arkadaşlar düzgün bir üçgen yapan makineden bol malzemeli bir tost yapıp yiyin, bir daha bu başlıktaki düz ızgara plakalı ürünlere bakmazsınız bile. Hele eskilerden kalma döküm plakalı bir breville sandviç maker olacak ki ahh ahh.

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

Bu makineden ben de arıyordum. Türkiye'de bulunuyor mu acaba bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• igorparker İ kullanıcısına yanıt
    Malesef breville bu makinelerini türkiyeye getirmiyor. Az bilindiği için heralde. Bu tip tost yapan alman Cloer makine var birkaç sayfa önce paylaşmıştım. Ben memnunum tavsiye ederim.
  • trendyoldan fakir camilla tost makınesi aldm 54 tl ye ..fiyatı uygun geldigi için aldım ürün nasıl iyimidir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: promil06

trendyoldan fakir camilla tost makınesi aldm 54 tl ye ..fiyatı uygun geldigi için aldım ürün nasıl iyimidir acaba ?

o fiyata ne alsanız iyi derim...

hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark1508

www.ebeyaz.com
    HugeDomains.com - Ebeyaz.COM is for sale (Ebeyaz)
    http://www.ebeyaz.com/urun/fakir-oreo-izgara-ve-tost-makinesi.aspx

bu nasıldır

• ben şu iki makinada kararsızım kenwood hg-400 ve cucinox 42041e yi canlı göremedim ama sağlam olduğnu okudum içindeki ızgaralar nasıldır diye nette araştırdım hiçbir görsel bulamadım boyutları kenwood ile aynımıdır çunku mutfakta pek geniş yerim yok koyucak yada tefal ultracompact tost var ama onunda içini göremedim sanırım üçgen tost yapıyor iyimidir bilen kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: electribe

ben şu iki makinada kararsızım kenwood hg-400 ve cucinox 42041e yi canlı göremedim ama sağlam olduğnu okudum içindeki ızgaralar nasıldır diye nette araştırdım hiçbir görsel bulamadım boyutları kenwood ile aynımıdır çunku mutfakta pek geniş yerim yok koyucak yada tefal ultracompact tost var ama onunda içini göremedim sanırım üçgen tost yapıyor iyimidir bilen kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .

cucinox kenwooddan büyüktür, küçük makina lazımsa hg-400 iyidir...
    daha derli toplu makina isterseniz kenwood sm650 modeli var plakaları da çıkıyor, bimekste 79 lira...http://www.bimeks.com.tr/urun/127636/kenwood-sm650-tost-makinesi.aspx#photos

• hg-400 almaya karar verdim dik konumda ve ince olmasından dolayı bilgi için teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Orijinalden alıntı: promil06

trendyoldan fakir camilla tost makınesi aldm 54 tl ye ..fiyatı uygun geldigi için aldım ürün nasıl iyimidir acaba ?

o fiyata ne alsanız iyi derim...

hayırlı olsun...

tesekur ederim =))
  • quote:

quote:

ben şu iki makinada kararsızım kenwood hg-400 ve cucinox 42041e yi canlı göremedim ama sağlam olduğnu okudum içindeki ızgaralar nasıldır diye nette araştırdım hiçbir görsel bulamadım boyutları kenwood ile aynımıdır çunku mutfakta pek geniş yerim yok koyucak yada tefal ultracompact tost var ama onunda içini göremedim sanırım üçgen tost yapıyor iyimidir bilen kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim .

daha derli toplu makina isterseniz kenwood sm650 modeli var plakaları da çıkıyor, bimekste 79 lira...http://www.bimeks.com.tr/urun/127636/kenwood-sm650-tost-makinesi.aspx#photos

Basit bir tost makinesi ararken buralara kadar geldim.

Sizin önerdiğiniz Sm650 modeli kafamı karıştırdı.
    Bu modelin normal bir tost makinesinden bir farkı var mı? Yani bakıyorum, diğer makineler 1800-2000W ama bu 700W, bu bir sorun değil mi?
    Bu makinenin böyle üçgen üçgen olmasının bir avantajı veya dezavantajı var mı?

Edit: Bu kenwood modelini kullanmak için illa tost ekmeği mi gerek, normal ekmekle de kullanabilir miyiz?

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/arzum-ar267-sultani-tost-makinasi-P31700730
    Bu makineyi almak istiyordum. Ucuz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 10 Ekim 2014; 16:02:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

quote:

Basit bir tost makinesi ararken buralara kadar geldim.

Sizin önerdiğiniz Sm650 modeli kafamı karıştırdı.
    Bu modelin normal bir tost makinesinden bir farkı var mı? Yani bakıyorum, diğer makineler 1800-2000W ama bu 700W, bu bir sorun değil mi?
    Bu makinenin böyle üçgen üçgen olmasının bir avantajı veya dezavantajı var mı?

Edit: Bu kenwood modelini kullanmak için illa tost ekmeği mi gerek, normal ekmekle de kullanabilir miyiz?

www.n11.com
    Tost Makinesi - Fiyatları & Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/arzum-ar267-sultani-tost-makinasi-P31700730
    Bu makineyi almak istiyordum. Ucuz diye.

bu tip makinalar bekarlar veya 2 kişilik aileler içindir, mutfakta fazla yer kaplamaz, çoğunlukla bu tiplerin plakaları sabittir ama bunun plakalar çıkıyor, normal ekmeği iyi tost yapacağını sanmam kare veya ayvalık tost ekmeği için daha uygun çünkü o ekmeklerin dış kabuk kısmı yok, plakaları çok kaliteli olmayabilir ama plaka yüzeyi küçük olduğu için 700 watt yeterlidir...

aslında eski tip tavsiye etmiyorum ama ucuz diye almak isterseniz arzum ar-213/ar-279 veya arnica 3000 ayvalık/4000 marmaris modellerini öneririm...

bence riske girmeyin ucuz bulabilirseniz kenwood hg-400 alın daha iyi olur...

• Üçgen tost yapan makineyi youtube da araştırdım biraz çok güzel şeyler yapıyorlar, bayağı ilgimi çekti.

hg-400 kullandığım makineydi. 5 sene önce aldım. Daha 2 gün önce bozuldu. Güzel makine ama plakaları çıkmıyor, o yüzden eşim istemiyor daha.

Aslında çok tost yapan bir aile değiliz. Hem de 2 kişiyiz, kapasite olarak Sm650 bize yeter ama normal bir tost makinesinin yerini tutar mı, o düşündürüyor.
    Yeri gelir evde tost ekmeği olmaz, normal ekmekle de bu makine tost yapmaz o problem olabilir.
  • quote:

Üçgen tost yapan makineyi youtube da araştırdım biraz çok güzel şeyler yapıyorlar, bayağı ilgimi çekti.

hg-400 kullandığım makineydi. 5 sene önce aldım. Daha 2 gün önce bozuldu. Güzel makine ama plakaları çıkmıyor, o yüzden eşim istemiyor daha.

Aslında çok tost yapan bir aile değiliz. Hem de 2 kişiyiz, kapasite olarak Sm650 bize yeter ama normal bir tost makinesinin yerini tutar mı, o düşündürüyor.
    Yeri gelir evde tost ekmeği olmaz, normal ekmekle de bu makine tost yapmaz o problem olabilir.

sm-650'de bildiğim kadarıyla 3 farklı plaka birden çıkıyor olması lazım, yani standart plaka yanında üçgen ve waffle ızgarası da mevcut, komple bir cihaz yani...alırsanız eğer kontrol edin plakalar tamsa süper bir makinanız olur her işe yarar...

benzer ürün olarak korkmaz a305 ve a309 serisini de inceleyin, onların da plakalar çıkıyor...

kenwood'un plakaları...

• quote:

quote:

Üçgen tost yapan makineyi youtube da araştırdım biraz çok güzel şeyler yapıyorlar, bayağı ilgimi çekti.

sm-650'de bildiğim kadarıyla 3 farklı plaka birden çıkıyor olması lazım, yani standart plaka yanında üçgen ve waffle ızgarası da mevcut, komple bir cihaz yani...alırsanız eğer kontrol edin plakalar tamsa süper bir makinanız olur her işe yarar...

benzer ürün olarak korkmaz a305 ve a309 serisini de inceleyin, onların da plakalar çıkıyor...

kenwood'un plakaları...

Tamam o zaman Kenwood u sipariş veriyorum eğer plakalar çıkmazsa iade edeceğim. Eğer çıkarsa da tam istediğim gibi bir şey olmuş olacak.
    Ürün geldiğinde buradan bilgilendirme yaparım, belki sonradan düşünen arkadaşlar olur.
    İlginiz için teşekkür ederim.

• merhaba arkadaşlar, emektar 8-10 yıllık arçelik tost makinemiz bozuldu çok sık tost yapmasakda insan ihtiyaç duyuyor ara sıra :) plakaları çıkan kolay temizlenen bi model arıyorum ne kadar ucuz olursa o kadar iyi sadece tost yapmak için kullanılacak f/p ürünü bir makine tavsiye eder misiniz , teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canb95

merhaba arkadaşlar, emektar 8-10 yıllık arçelik tost makinemiz bozuldu çok sık tost yapmasakda insan ihtiyaç duyuyor ara sıra :) plakaları çıkan kolay temizlenen bi model arıyorum ne kadar ucuz olursa o kadar iyi sadece tost yapmak için kullanılacak f/p ürünü bir makine tavsiye eder misiniz , teşekkürler.

bunların fiyatlarını araştırın beğendiğinizi alın...(internet fiyatları ort. 160 lira)...

-ARÇELİK K-2369TG (arçelikle devam etmek isterseniz)
    -ARNİCA TOSTİT PRO
    -KİNG P-625
    -ARZUM AR-277
  • bugun hg-400 almak için gittim ama arçelik bayisinde 8381 modelini görünce kararsız kaldım hem çıkabilen plakaları var hemde alt plaka ters çevrilince düz yuzeyli oluyor breville deki gibi fiyat olarak nette 180 civarı bayide 220 tl idi sizin bir fikriniz nedir bu makine için gayet şık duruyor makina ama işte soriim dedim yinede :)
  • quote:

bugun hg-400 almak için gittim ama arçelik bayisinde 8381 modelini görünce kararsız kaldım hem çıkabilen plakaları var hemde alt plaka ters çevrilince düz yuzeyli oluyor breville deki gibi fiyat olarak nette 180 civarı bayide 220 tl idi sizin bir fikriniz nedir bu makine için gayet şık duruyor makina ama işte soriim dedim yinede :)

önceki sayfada (2 ekim) konusu geçti, ona benzer başka bir modeli alan bir arkadaşımız vardı...isterseniz ona özelden sorun fikir versin...

ek: üye adı LUCIO...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Ekim 2014; 22:17:30 >
  • 150 liraya kadar alınabilecek en iyi tost makinesi hangisidir desem ? Ortak bir kanaat olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.