Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.749
Cevap
224
Favori
1.615.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dostum merhaba. Ürünü yeni aldım. çarşamba teslim aldım zaten. daha kullanma fırsatım olmadı. haftasonu kahvaltısına kısmetse :) ama ürün sağlam ve ağır duruyor. üst kapak falan ağır. iyi basar gibi duruyor tostu. ilk izlenim kapak vs sağlam gibi

Tecrübe ve kullanici yorumunuz icin beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk izlenim çok olumlu. Dışı çıtır, içi yumuşak çok güzel oldu tostlar. Neredeyse hiç bastırmadım diyebilirim. 2 defa hafif bastırdım üst kapağı. Kendi ağırlığı da yeter. Plakaları çıkar tak yaptım yıkadım. Tekrar takınca en ufak oynama yok. Kiminin plaka sallanır ya, öyle bir olay yok. Üst kapak gerçekten sağlam. Çabuk ısındı. İlk çalıştırma hafif bir plastik çapak falan ince koku geldi, çabuk kesti. Waffle da iyi olur diye düşünüyorum. Bir de daha uyguna grill master modeli var. Birebir aynı ürün gibi. Sadece waffle plakası yok o modelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 6 Aralık 2025; 14:35:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• raziel82 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun ...  

bu modeli ilk sayfadaki tavsiye listesine ekliyorum ...  

Çok tşkler. Ust kapak bastirma yeri demir mi plastik mi? Bastırınca esit baski uygulayabiliyormusunuz? Yaglarin aktigi yag kabu mevcut mu? Tam olarak acilip izgara yapılabiliyor muyiz? Cok soru sordum kusura bakmayın birde ısıtma rezistanslari plakaya cikarilabilir plakaya mi sabit yoksa cihaz uzerinde mi? Hic bi incelemesi yok cihazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 6 Aralık 2025; 17:17:49 >
    Plastik ama sağlam gibi. Öyle zorlamaya gelmez izlenimi vermedi. Ya kapı var evet. Kenarları yüksek. Kenarlardan taşma yapmaz direk yağ kabına gider givü duruyor. 180 derece açılıyor. Rezistanslar kasada. Plakada değil. Bastırıken evet baskı eşit oldu. Dümdüz oldu üst kapak. Öyle oynama. Açılanma falan yapmadı. Üst kapak için normalde kasadan bağımsız sağ arka tarafta bir çıkıntı daha var ( sağ ve solda kasaya bağlantı yerlerinden hariç sağ arka tarafa doğru. Üstten attığım fotoda görebilirsin. ) kapayınca o da yuvasına geçiyor
    Sabitliyor gibi. Ben 3.780 liraydı alırken şu an 4.400 lira olmuş fakat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bulunmuyor su an pıyasada bulduklarımın fıyatıda epey uçuk. degısık bı durum anlamadım

• Arkadaşlar merhaba ofiste kullanım için pratik ve sağlam bir makine bakıyoruz. Arnica Tostit mi yoksa Arzum Ar2025/2044 mü almak doğru olur bilemedim. Çıkarılabilir plaka, kolay temizlenmesi önemli. Tercihen teflon malzeme içermemesi de iyi olur. @Bayberty

Homend buldum fakat birkaç ay sonra yapılan yorumlarda arızalandığı söylenmiş.

Dökümix denk geldi iyi diyorlar. Kullanan var mıdır? Temizlenmesi zor mu? 2-2500 TL arası başka bir şey var mı?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.