Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.693
Cevap
224
Favori
1.587.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arnica modelinde renge göre fiyat çok fark ediyor, tek fark renk mi gerçekten bunlar arasında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    evet ... pek tercih edilmeyen renkler genelde ucuz olur ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim öncelikle.. İlk aldigimda sanırım hafif birşeyler vardı ama tam emin değilim..
    Temizleme işlemini genelde bazen kuru bazen nemli bir sünger ile yapıyorum, yağ kalıntıları birikince de telliyorum ama daha çok alt tabakaya baskı uyguladigim halde orada öyle bir sorun yok.
    Zaten sicakken nemli süngerle silince hemen kuruyor sonra kapağı kapatıyorum tabii..

Ama tost makinesinin kendi ürün tanıtımında o telli fırça ile fırlayıp, cizilmeyecegi söylenirken bu nasıl olabilir ki bu durumda dokumix'te mi sağlıksız oluyor???🙄

Zaten attığım fotoğraf makinenin temizlenmiş ve yağsız halı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahallı olmayan, plakaları sökülüp yıkanılabilir ve ucuz yollu bir tost makinesi tavisyesi istiyorum.
  • Alsancak kullanıcısına yanıt
    bütçe ne kadar ?..
  • İyi akşamlar arkadaşlar bende Arnica tostit maxi aldım fakat bir ay içinde tablalar oturmamaya başladı amazona iade ettim şuan yeniden tost makinesi alıcam arnicadan memnunduk ama plakalar bizim aklımızı kurcalıyor tekrar aynı cihazdanmı alalım yoksa başka bir markayamı yönelim bütçe 500 tl önerisi olan varsa sevinirim.

• andıran otu kullanıcısına yanıt
    plakalar alüminyum olduğunda sağlık konusunda endişelenmek gerekir, ancak demir plakalar (belirgin bir paslanma olmadıkça) sağlıklı kabul edilir ...
    sizin makinenin plakaları özensiz üretimin örneklerinden sayılabilir, bahsettiğim gibi üretim henüz beklenen kalitede değil, belki daha üst düzey ürünler de üretilmeye başlanır tabii fiyatı da fazla olur ...
  • mumiii87 M kullanıcısına yanıt
    plaka sorunu yine çıkar mı bilemeyiz ama arnica f/p olarak en iyilerden sayılır ...
    diğer seçenekleri yazıyorum ... yine kargoya dikkat etmek gerekir, ne olur ne olmaz defolu ürün çıkabilir ...

Homend Grilliant 1314
    Arzum AR 2023 Grandia
    Homend Grilliant 1321
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Demir bir şeyle zorla yerine yerleştirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

plaka sorunu yine çıkar mı bilemeyiz ama arnica f/p olarak en iyilerden sayılır ...
    diğer seçenekleri yazıyorum ... yine kargoya dikkat etmek gerekir, ne olur ne olmaz defolu ürün çıkabilir ...

Homend Grilliant 1314
    Arzum AR 2023 Grandia
    Homend Grilliant 1321
    Teşekkür ederim önerilerin için dediğin gibi arnica tostit tam bir fiyat performanstı eminim uzun yıllar kullananda vardır biz sanırım biraz şansızdık o konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

bütçe ne kadar ?..
    ne kadar ucuz ve kullanışlı olursa, haftada 2-3 gün çocuğa tost yapıyoruz sadece.
  • uzun süredir dökümix kullananlar acaba memnun mu?
    temizlik konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz ve yağdanlığı olmaması gerçekten sorun yaratıyor mu?
  • Alsancak kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada fiyat gruplarına göre liste mevcut ...

• Döküm alın arkadaşlar teflon granit para vermeyin döküm olsun hangi marka olursa olsun tek önemli nokta bu bence. Sağlıklı olan döküm.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

uzun süredir dökümix kullananlar acaba memnun mu?
    temizlik konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz ve yağdanlığı olmaması gerçekten sorun yaratıyor mu?
    Heralde 3.senem yaklaşık 10 kişiye aldırdım daha memnun kalmayan yok. Amaç önemli görüntü mü lezzet mi? Lezzet ve ucuz ise dökümix. Görüntü ise cevap yok ama hem görüntü hem lezzet ve 2000 TL veririm diyorsan breville...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Peki paslanma oluştuğunda ki oluşmaya başladı sanırım tam emin olamıyorum o kısmından , nasıl bir yol izlemek lazım daha 1 yıl oldu alalı böyle olması üzdü açıkçası beni..
    Bu mesajı okumadan önce yağlama yapmistim yine üst tabaka da boya kalkmış gibi gozukuyor..

• andıran otu kullanıcısına yanıt
    Raspa yap zımpara ile nasıl olur acaba yada fırça yaptırcan makinede

• quote:

Orijinalden alıntı: andıran otu

Peki paslanma oluştuğunda ki oluşmaya başladı sanırım tam emin olamıyorum o kısmından , nasıl bir yol izlemek lazım daha 1 yıl oldu alalı böyle olması üzdü açıkçası beni..
    Bu mesajı okumadan önce yağlama yapmistim yine üst tabaka da boya kalkmış gibi gozukuyor..
    Tel fırça ile pası temizle yağla.

• Bu ürün hakkındaki görüşleriniz nedir ?

urun.n11.com
    Delonghi Sw12ac.s Multigrill Easy Izgara Ve Tost Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/delonghi-sw12acs-multigrill-easy-izgara-ve-tost-makinesi-P408228454

• 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.