Bildirim
***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (519. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bazen bende de oluyor. Ama şu an açılıyor hocam. -
Arnica Tostit Maxi Tost Makinesi 199 TL. 2 haftadır araştırıyorum. En dip fiyat budur. İhtiyacı olan kaçırmasın. www.amazon.com.tr
Arnica Tostit Maxi Fuşya Granit Izgaralı Tost Makinesi: Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/Arnica-Tostit-Granit-Izgaralı-Makinesi/dp/B07BNQ66X8/ref=asc_df_B07BNQ66X8/?tag=googleshoptr-21&linkCode=df0&hvadid=343249524189&hvpos=1o2&hvnetw=g&hvrand=16905912715054736436&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012790&hvtargid=pla-699632863160&psc=1
-
bi kaç gün önce burdan sordugum üründü, aldım hemen -
hocam sizce arnica tostit mi 199 tl amazon fiyatiyla yoksa dokumix mi 199 tl trendyol fiyatiyla ve ceklequote:
Orijinalden alıntı: Bayberty
fotoğraflara tıklayınca açılmıyor, sizde de öyle mi ?..
Alıntıları Göster -
arnica tostit maxi bu dip fiyatı her zaman görmez ama bence yine de dökümix ...quote:
Orijinalden alıntı: zeroone
hocam sizce arnica tostit mi 199 tl amazon fiyatiyla yoksa dokumix mi 199 tl trendyol fiyatiyla ve cekle
Alıntıları Göster -
-
Hem tost hem waffle makinesi için tavsiyeniz var mı hocam 300 lira bandında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
waffle plakası olan en düşük fiyatlı modeller;
normal boy;
-arnica tostika 4000
-conti cg-920
-schafer nostalgie
küçük boy;
-korkmaz a-309
-homend 1309 -
Merhaba, elektrikli ekmek kizartma makinesi arariyorum oneriniz var mi acaba?
Philips in bu ürününe baktim fakat bazi yorumlarda 2-3 ay sonra icindeki tellerin yamuldugundan ve kisa devre yaptigindan bahsetmisler.
Önerilerinizi bekliyorum
cok cok tesekkür ederimTrendyol.com
Philips HD2581/90 Daily Collection Ekmek Kızartma Makinesi 8710103800378 | Trendyolhttps://www.trendyol.com/philips/hd2581-90-daily-collection-ekmek-kizartma-makinesi-p-544259
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 29 Kasım 2019; 19:32:31 >
-
selam,
kullanıcı yorumları önemli, tabii yorumların niteliği de önemli ... tasarımından, şıklığından, vs. bahseden yorumları pek dikkate almam ama bu ürünle ilgili yorumlar ilginç, tellerin yamulduğundan ve iç malzemenin dandik olduğundan bahsetmeleri dikkate alınmalı ...
bir de işin şans faktörü var, bizim evde kimsenin önemsemeyeceği cvs ve luxell marka elektrikli ürünler var yıllardır kullanırız çok memnunuz ... diğer yandan gözümüzde çok büyüttüğümüz markalardan hiç memnun olmadığımız durumlar yaşadık ...
bence bu tür ürünlere çok para vermeye gerek yok ... şu modeller fena değil sanki;
Arzum AR-2014 Altro
Arzum AR-232 Fırrın
King K-2174 Vanessa
Vestel Şölen E3000
Vestel Keyif E2001 -
anneme tostit maxi aldım burda adı geçiyor hemde 200tl diye. ancak ön gri panel düşüyor kısa zamanda yazan vardı. ısıtmasıda 2000w hikaye 30dkda tost yapamadık kaşar erimedi yazanda.180 açınca plaka kurtulup tırnaklarından düşüyormuş. plakaların kaplaması kalınmı, kolayca deforme oluyormu? kullanıp deneyim yazacak var mı? genel sıkıntılar değildir umarım da üzmez bizi.
Schafer'i trendyoldan 200 civarına alıcam gibi. 300/100 indirim kuponu var. Sizin yorumunuz önemli hocam. Bütçeni biraz daha arttır şunu al, yada bu paraya şunu al dediğiniz başka ürün var mıdır ? Schafer nasıl bir seçim olur ?
genelde waffle yapacaksanız işinizi görür ancak tost konusunda fazla beklentiye girmeyin ...
bu makinede waffle hamurunu kalın dökmemek lazım, arnica tostika 4000'in plaka derinliği biraz daha fazla ama onun da gövde plastik ...
bu tür makineleri kullanmaya başlamadan önce plakaları yağlamak gerekiyor, yoksa waffle hamuru yapışır ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 29 Kasım 2019; 22:30:21 > -
Hocam merhaba. Dün akşamdan itibaren tostit maxi kullanıcısı olarak 24 saat içerisin de ev ahaline toplam 3 defa cihazı çalıştırarak tost yapma imkanım oldu. Gözlemlerim şu şekil de; Ben ilk sayfadaki talimatlara göre ilk çalıştırmada plakaları yıkayıp kuruladım. Sonrasında 15 dk kadar maximum ısıda çalıştırdım. '' Ara ara yağ sürerek ''.. İlk deneyimim de tostu oldukca uzun bir sürede yaptı. 30 dakika sürmüştür. Acaba yorumlar doğru mu? Diye şüphe ettim. Çünkü ısı max seviyede çok yetersizdi.. (İlk yaptığım tostun resmi önceki sayfada mevcut. Kaşarların erimeme gibi durumu olmadı. Ama eritmek biraz zamanımı aldı.)
Makineyi kapattım 2 saat sonrasında kardeşime tekrar bir tost yapma girişimine giriştiğimde performans inanılmaz bir halde değişmişti. Çok erken ısındı ve ilk çalıştırmamdaki ısı değerleri oldukca artmıştı. (Kaşarlar yüksek ısıyla çok rahat ve kısa sürede eridi) Belki plakaları iyice kurulamadım yada aletin bir açılma süresimi denir bilemedim.. Rezistans performansının ciddi anlamda arttığını gördüm.Tecrübeyle sabittir.Muhtemelen o yorumu yapan kullanıcı benim gibi 1 kez yaptı ve 1 şans verdi. Yada kimbilir şu an sorunsuz kullanmaya devam ediyor.
Plakaların kaplamasını bu sınıfta bir alet için yeterli kalınlıkta buldum. Çok incelerini gördüğüm ve vazgeçtiğim ürünler mevcut. Örn: Arzum AR2023 600 TL fiyat etiketiyle birde.. Zaten o aletin gereksiz fiyatı ve sunduğu incecik plakaları beni orta segmente sürükledi. Sonuç olarak döküm plakalı bir alet kullanmıyoruz. 180° açıda plaka düşmesi sorunu yaşamadım. Sadece 180° açı ayarlanırken bir denge problemi mevcut. Şu an net olarak anlatamıyorum. Siz test ettiğinizde daha iyi anlayacak ve 180° uygularken basit yöntemi keşfedeceksiniz. Ön panel düşme konusu için ise yorum yapamayacağım. Şu an çok yeni bir kullanıcısıyım.
Sonuç olarak ben performansından çok çok memnun kaldım.Umarım siz de öyle kalırsınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 30 Kasım 2019; 0:19:36 >
-
iyi oldu ilk ısıtmanın geç olduğunu söylediğin. bu arada sevk oldu emaili geldi trendyol daha sipariş verdiğimizden habersiz. morhipo da öyle. aralık ortası sevk gözüküyor. 3kişi çalışıyorsa demek
kargocu trendyol yoğunluğu var dedi, ben ilk defa sipariş verdim. limango görmüş adamım. gösterişçi maço dökümix ile çingene arnica yı kapıştıracağız gelince. kazanan tezgahta kalır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
herkese selamlar. faydalı yazılar için öncelikle teşekkür ederim.
dökümix ile arnica tostit arasındayım.hanım sen temizleyeceksen dökümix al diyor plakalar çıkmadığından dolayı.:)
işin şakası bir yana arnica için 200 lü fiyatlara rastlayan olur ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.
o fiyatlara bulamazsam dökümix alacağım mecburen. -
Konunun ilk sayfasında çok büyük uğraş var,emeğinize sağlık.
Şu ürünü aldım biraz acele olduğu için çok derin araştırma/karşılaştırma yapamadım.Bu konuyu da şimdi gördüm.
>203 lira civarıydı sanırım.Bu fiyata çok daha iyileri var mıydı acaba,üzülmeli miyim?https://www.arzum.com.tr/
AR2019 Tostçu Delux Izgara Ve Tost Makinesi - Mürdüm - Arzumhttps://www.arzum.com.tr/ar2019-tostcu-delux-izgara-ve-tost-makinesi-murdum
-
Selam arkadaşlar Arzum AR2025 Kantin Tost Makinesi A101 de 329,95 TL diyor.
Bayberty ne diyosun ürün için?
Syg. -
Hocam selamlar, karaca inox 2002 ile homend grillant 1321 arasında kaldım fiyatları birbirine çok benziyor. Hangisini önerirsiniz? Ya da bunlardan birini alacağına şunu al çok daha iyi dediğiniz bir model var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X