Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
12.693
Cevap
224
Favori
1.587.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dökümixle arnica tostit kapıştı. ejderha dökümix kazandı ve yerini aldı. soba gibi ısınıyor yarım saat soğumuyor. tabii bu kenarına dokunup el yakma gibi sorunlar getiriyor. kablosu 1mt değil sanki. bu sıkıntı olabilir. ilk ısıtmada bolca zeytinyağı yedi plakalar, duman çıktı bayağı ancak epey azaldı artık. yapışma korktuğum kadar yok, kolay kalkıyor yağladığım için başta. pizza yaparım bazlama ile ben bunda. tostit ve diğer teflon granit tostlarla arasında ciddi max ısı farkı var bence. tostit son ayarda termostat kapatınca ısınmadan kapandı gibi hissettim. tost oluyor tabii de kaplamalar tavadada ısıyı izole ediyor iyi iletmiyor sanki. enerji kaybı var. tostit 2000w dökümix 1800w. boyutuda daha ideal dökümix in. ilk tercih bu olmalı. yalnız maşa, eldiven alışana kadar şart. 15dk.sonra kazara dokunmak dahi yakar parmağınızı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah müthiş bir konu hem bilgi hem ürün yönünden.
  • serkan7621 kullanıcısına yanıt
    selam,
    bence hiç düşünmeyin dökümix alın, dökümix'te yapılan tost eşinizin fikrini değiştirecektir, zaten büyük ihtimal sizin yaptığınız temizliği beğenmez kendi iş başına geçer ...
  • ...
    ar-2019 için 203 lira iyi fiyat, bu seride plakalar çift taraflı kullanılabiliyor, düz tarafında krep vb. yapılabilir ...
    bu fiyata "daha iyisi" derseniz dökümix tavsiye ederim, sabit plaka ama ömürlük, ileride yedek plaka alma derdi yok ...
  • Öncelikle güzel konu için teşekkür ederim. Arnica tostit maxi, bu ürünü kullanan arkadaşlar için soruyorum. Benim ürün bugün geldi de alt plakayı çıkardığım zaman tabanda sadece 1 adet yaylı vida mevcut yanında boş olan da var. Biraz saçma geldi. Acaba ürün mü böyle ? Kullanan arkadaşlar bakıp haber verebilirse çok mutlu olurum.
  • BoCexxx kullanıcısına yanıt
    selam,
    ar-2025 iyidir ancak canı sıkılanlar olmuş basit sorunlarından dolayı, ön plaka yerinden çıkıyormuş ... ama 330'a alınır bence ...
  • selam,
    sıfır kutulu karaca inox 2002 bulmanız mucize olur, homend 1321'in de benzer bir sorunu var, bu modelden alanlardan bazılarına defolu ürün göndermişler nedeni anlaşılmaz bir durum ...
    ellerinde kalan defolu ürünleri birilerine kitlemeye çalışan fırsatçılara denk gelmeyecekseniz ikisi de iyi makinedir ancak işiniz büyük oranda şansa kalmış ... indirim-kampanya dönemlerinde bu tür durumlar çok yaşanır oldu, güvenilir bir yer bulursanız alın ancak gelen kargoyu mutlaka kontrol edin, ürün problemliyse beklemeden iade işlemi başlatın ...
    en az riskli makine bu dönemde dökümix ...
    diğer alternatifler; arzum ar-2023 ve homend 1314 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

dökümixle arnica tostit kapıştı. ejderha dökümix kazandı ve yerini aldı. soba gibi ısınıyor yarım saat soğumuyor. tabii bu kenarına dokunup el yakma gibi sorunlar getiriyor. kablosu 1mt değil sanki. bu sıkıntı olabilir. ilk ısıtmada bolca zeytinyağı yedi plakalar, duman çıktı bayağı ancak epey azaldı artık. yapışma korktuğum kadar yok, kolay kalkıyor yağladığım için başta. pizza yaparım bazlama ile ben bunda. tostit ve diğer teflon granit tostlarla arasında ciddi max ısı farkı var bence. tostit son ayarda termostat kapatınca ısınmadan kapandı gibi hissettim. tost oluyor tabii de kaplamalar tavadada ısıyı izole ediyor iyi iletmiyor sanki. enerji kaybı var. tostit 2000w dökümix 1800w. boyutuda daha ideal dökümix in. ilk tercih bu olmalı. yalnız maşa, eldiven alışana kadar şart. 15dk.sonra kazara dokunmak dahi yakar parmağınızı.
    güzel anlatmışsınız, güle güle kullanın ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Maşallah müthiş bir konu hem bilgi hem ürün yönünden.
    teşekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dFtiptoe

Öncelikle güzel konu için teşekkür ederim. Arnica tostit maxi, bu ürünü kullanan arkadaşlar için soruyorum. Benim ürün bugün geldi de alt plakayı çıkardığım zaman tabanda sadece 1 adet yaylı vida mevcut yanında boş olan da var. Biraz saçma geldi. Acaba ürün mü böyle ? Kullanan arkadaşlar bakıp haber verebilirse çok mutlu olurum.
    203 TL ye Arzum Deluxe serisi yok ki. Varsa hemen alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

güzel anlatmışsınız, güle güle kullanın ...

Alıntıları Göster
    Arkadaşa katılıyorum. Çekinerek almıştım ama korktuğum başıma gelmedi. Ürün sorunsuz geldi. Güzelce yağlama yaptım. Sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kutbul

Arkadaşa katılıyorum. Çekinerek almıştım ama korktuğum başıma gelmedi. Ürün sorunsuz geldi. Güzelce yağlama yaptım. Sorunsuz kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    size de hayırlı olsun ...
  • dökümix i sürekli yağlamakta pek mümkün olmayacak. çok ısındığı için zeytinyağı yanıyor ve mutfak duman altı oluyor koku siniyor baya. daha kısık ayarda yağlama işini yapmadan artık kullanacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuğra olanı kullanan var mı ? içi dökümixle aynı gibi geldi fiyatı 30 - 40 lira daha düşük
    urun.n11.com
    Tuğra Döküm Ev Tipi Tost Makinesi Kırmızı - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/tugra-dokum-ev-tipi-tost-makinesi-kirmizi-P309288819

• 199 a aldigimiz arnoca tostit gayet yeterli ya.isimizi gorur.geldi kullandik sikinti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan7621

herkese selamlar. faydalı yazılar için öncelikle teşekkür ederim.
    dökümix ile arnica tostit arasındayım.hanım sen temizleyeceksen dökümix al diyor plakalar çıkmadığından dolayı.:)
    işin şakası bir yana arnica için 200 lü fiyatlara rastlayan olur ve benimle paylaşırsa çok sevinirim.
    o fiyatlara bulamazsam dökümix alacağım mecburen.
    Benim hanimda aynisini dedi bu yuzden ben arnica tostit aldim:))

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiyenize uydum.dokumix aldım.
    ilginize çok teşekkür ederim.memnun kalacağımıza eminim
  • serkan7621 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, kullanmadan önce ilk sayfaya göz atmayı unutmayın ...
  • Hocam merhaba Arzum tostino modelinde Ar274, Ar279, Ar235 olmak üzere 3 ayrı kodla satış var. Bu modellerin tipi aynı görünüyor. Aradaki farkları anlayamadım. Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesl-i Fatihan -- 5 Aralık 2019; 17:19:31 >
  • Nesl-i Fatihan kullanıcısına yanıt
    selam,
    aralarında bariz bir fark yok, piyasada bilinirlik açısından bol çeşit olsun diye üretiliyorlar yani tamamen taktik meselesi ...
    artık bu tip eski makinelere para vermek makul değil, bir süre sonra üst kapak yerinden çıkmaya başlar moraliniz bozulur ...
    ileriyi düşünerek ve tabii bütçeyi biraz artırarak yeni nesil basma kollu modellerden birini almak daha mantıklı ...
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.