Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler, dün Vatanbilgisayar'dan 399,01 TL ye aldım.
  • Accountant85 A kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın ...
    yakın zamanda ürünle ilgili yorumlarınızı da bekleriz ...
  • Aldığım arzum ar2023 ü yarın kargoya verip iade edeceğim. Onun yerine kaliteli olsun istediğim için mediamarkttan Delonghi cgh910 aldım. 699tl. Anneler günü indirimi varmış. Kullanınca tecrübelerimi paylaşırım. Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mstfgzl07 M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, yorumlarınızı bekleriz ...
    ek; ilk sayfada 3. mesajda bu modelle ilgili kısa bir bilgi var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Mayıs 2019; 18:39:39 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,
    urun.n11.com
    Korkmaz A328-05 Tostkolik Inox/siyah Granit Tost Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/tost-makinesi/korkmaz-a329-tostkolik-tost-makinesi-6-farkli-renk-P96173696

KORKMAZ A329 bu ürün hakkında fikriniz nedir alınır mı kırmızı renk olan

Yada tavsiye edebileceğiniz kullanışlı kırmızı renk başka ürün varmı 400 civarı maksimum

• selam,
    korkmaz a-329-16 fena değildir ancak plakaları kalın olduğundan yavaş ısınır, yine de tercih edilebilir ...
    kırmızı olarak homend 1314 var ancak dikkatli olmak gerekiyor bazı satıcılar teşhir-iade ürün gönderiyor ...
    ayrıca; arzum ar-2025 kırmızı, arnica tostit maxi granit kırmızı ve arzum ar-2027 modellerini de incelemenizi öneririm ...
    seçiminizi bunlar arasından yapabilirsiniz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 12 Mayıs 2019; 22:9:18 >
  • Tost makinesi deyince sizin ihtiyacınıza göre çok geniş bir kapsama giriyor. Uygun fiyatlı veya kaliteli pahalı bir model isteyebilirsiniz. Yorumları dikkate alarak yaptığım araştırmalara göre 3 tost makinesi önereceğim.

Ucuz ama iyi yoruma sahip tost makinesi: Fiyat ucuz olunca istenen kaliteyi vermesi zor oluyor tabi. Ama iyi puana sahip bir tost makinesi olarak "
    Premier Ptm 3530 tost makinesini" tercih edilebilir.

Pahalı bir ürün isterseniz Arçelik K 2369 tost makinesini inceleyebilirsiniz ancak pahalı olması her zaman iyi olacağı anlamına gelmiyor. Bu ürün 5 üzerinden 4.2 puan almış ve olumsuz yorumları var. Bunun yerine daha uygun fiyatlı Arzum AR2023 Grandia Izgara Ve Tost Makinesi daha iyi bir seçenek olacaktır.

Son olarak orta seviye ve kullanıcıların beğenisini kazanmış tost makinesinden bahsedeyim. Homend 1304 Grilliant Izgara Ve Tost Makinesi orta seviye bir tost makinesi almak isteyenlerin tercihi olabilir.

Ürün fiyat ve yorumlarını inceleyebilmeniz için linklerle eklemeye çalıştım. Oradan güncel fiyatına yorumlarına ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roalddahl -- 12 Mayıs 2019; 22:40:32 >

Tendyoldan Grilliant 1314 Grill & Tost Makinesi 399 TL aldım sağol hocam
  • hayırlı olsun ...
    1314 güzel makinedir ancak göndericiler sürpriz yapıp tadını kaçırabiliyor, kargo gelince dikkatle inceleyin ...
    ürün geldi çok sağlam bir cihaza benziyor lakin problem var

5 e kadar ayar düğmesi 3'üncü kademeden sonra gitmiyor zorla döndürüyorum bıraktığımda tekrar 3 e dönüyor. Isınıncamı 5 e çekiyoruz acaba? Çeyiz paketi olduğu için çalıştırmak istemedim.
  • ayar düğmesi yanlış monte edilmiş olabilir, peki başlangıç noktası doğru mu yani sıfırdan mı başlıyor daha geri gidiyor mu ?..
    ürünü kullanıp denemeniz sağlam olup olmadığına emin olmanız lazım, sorun varsa 2 hafta içinde iade edersiniz ancak kullanmayıp ileride sorun farkederseniz iade şansınız kalmaz ...
  • Ben eskiden korkmaz kullandım fakat bulaşık makinesinde vs kirleri çıkmıyordu. Haliyle çabuk yıprandı. Sürekli yıpranan bi şey için fazla para vermek istemeyip şunu aldım,
    Lazimbana.com
    Arzum AR2026 Prego Mürdüm Izgara ve Tost Makinesi - Lazımbana'da
    https://www.lazimbana.com/arzum-ar2026-prego-murdum-izgara-ve-tost-makinesi-p-218615

beklediğimden iyi çıktı çok daha pahalıları ile yarışır

• Merhaba,öncelikle @bayberty sizi çok takdir ediyorum. Sabırla, mütevazi bir şekilde kimseyi kırmadan üzmeden verdiğiniz cevaplarla gönülleri fethediyorsunuz. Belirtmeden geçmek istemedim.

Forumu son 100 sayfadan itibaren okumaya çalıştım.Önce Dökümix'e yöneldim, maalesef eşimden onay çıkmadı :) Sonra Karaca Biogranit 4ü 1 Arada'yı gördüm, işte bu tam aradığım ürün dedim ama oda üretimden kalkmış :( Sonra çift taraflı plakası ve sağlam duruşuyla Hotpoint Ariston cg-200 kafama yattı derken oda Türkiye'den çekiliyormuş :( Şimdi ben ne alacağım? :)

Hocam Öncelikle 400-500 Tl civarında bütçem var. Aslında istediğim tostun yanı sıra, waffle veya en azından düz yüzeyli ekstradan plakası veya yüzeyi olan bir üründü, belirttiğim ürünlerden anlayabileceğiniz gibi ama bu fiyatlarda, kaliteli böyle bir ürün yok anladığım kadarıyla. Eğer varsa tavsiye edebileceğiniz bir ürün süper olur.

Böyle bir ürün yoksa genelde tavsiye ettiğiniz aşağıdaki ürünler kalıyor geriye. Bunların dışında var mıdır? Eğer yoksa hangisini tercih etmeliyim? Birde mevcut yada yakınlarda beklediğiniz bir kampanya var mıdır bu ürünlerle ilgili. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

hotpoint ariston cg-200 (en içime sineniydi ama piyasada yok gibi ama bulursak da çekilme mevzusundan dolayı almalı mıyım bilemedim)
    arzum ar-2023 grandia
    karaca biogranit inox 2002 granite (piyasada yok gibi)
    homend 1320 (defolu ürün gönderimi tedirgin ediyor)
    homend 1321 (defolu ürün gönderimi tedirgin ediyor)
    arnica tostit maxi granit

• yagmur_123456 Y kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, en iyi makine memnun kaldığınız makinedir, güle güle kullanın ...
  • onurtuzmen kullanıcısına yanıt
    selamlar ve güzel ifadeleriniz için teşekkürler ...
    aslında siz ideal modelleri belirlemişsiniz, bazılarıyla ilgili çekincelerimi de biliyorsunuz ...
    piyasada çok sayıda mutfak aletleri ve beyaz eşyası bulunan bir markanın tası tarağı bir anda toplayıp gideceğini sanmam ama yine de hotpoint konusunu netleştiremiyorum ...
    karaca ve homend'in piyasa stratejilerini de anlayabilmiş değilim, ürün çıkarıyorsunuz ama piyasada yok yada defolu ürün gönderme mantığını çözmek zor ...
    bu durumda geriye arzum ar-2023 ve arnica tostit maxi kalıyor, ancak bunlarda da sizin aradığınız "çift taraflı kullanılabilen plaka" ekstrası yok ...

gelelim "ekstra waffle plaka veya çift taraflı plaka" özelliği bulunan alternatif modellere;
    - arzum ar-2001 / 2019 / 2020 / 2028 serisi ... aradığınız "çift yönlü plaka" özelliği var, kullananlardan olumsuz bir yorum hatırlamıyorum, zarif bir model ...
    - delonghi SW12AC.S ... ekstra waffle plakası var, delonghi'lerin plakaları kalitelidir ancak bu makine 2 tostluk küçük bir modeldir ... normal boy olan cgh-912, 1012 ve 1020 modelleri çok pahalı ...
    - arçelik k-8382-tg ... ekstra waffle plakalı ... bu makine 300'ler civarındaydı sonra ne olduysa fiyatı uçtu, niye bu kadar kıymete bindi anlayamadık ...
    - arçelik k-2395-tg ... sitede "plaka kullanımı çift yönlü" diye geçiyor ama bir üye "hocam sordum, öyle değilmiş" dedi ... yeni bir model, merak ediyorum incelemek istiyorum ancak çok gizemli çünkü hiç bir mağazasında yok ... internette 550'ye bulunabiliyor ...

bunlar üzerinde biraz düşünün ...

Calıştırdım hocam Düğmeyi çevire çevire açtım şuan 5 e kadar dönüyor. Ürün çok iyi gerçekten Tavsiyeniz için Teşekkür ederim.
  • beğenmenize sevindim, hayırlı olsun ...
    Hotpoint müşteri hizmetleri ile görüştüm. Türkiye'de ki üretim ve satışları sonlandırdıklarını şuan sadece stoktaki ürünlerin satışının yapıldığını ve bundan sonra satış sonrası hizmetlerde Vestel'in servislerinden hizmet verileceğini söylediler. Hotpoint cg-200'ün canlısını bir görürsem şansımı denemek istiyorum. Hafta sonu Ankara'da bakacağım artık. Çıkmışken Arçeliklere de bakarım. Bunlarda olmazsa arzum ar-2023 ve arnica tostit maxiden birini seçeceğim artık. Bunlarla ilgili kampanya duyumu olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • Merhaba, geçen hafta Tefal gourmet minute ve Homend 1320 modelleri arasında kalıp 380 tl ye homend almıştım, tefal de teknosada indirimle 399 tl idi. Homendin yan kenarında çatlak geldi, ürün çok dandik duruyordu bu yüzden dün iade ettim. Köfte tavuk balık da pişirebileceğim daha kaliteli bir ürün almaya karar verdim, tesadüfen bu forumu buldum, iyi ki bulmuşum:) Media markt ta DELONGHİ CGH 910 650 tl ye düşüyor, istanbulbilişim internet siyesinde de delonghi cgh 912 856 tl. Sizce bu ikisi arasındaki plaka farkı fiyat farkını vermeye değer mi? Ya da delonghi 910 yerine hotpoint cg 200 önermişsiniz onu mu alayım internette 440 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mstfgzl07

Aldığım arzum ar2023 ü yarın kargoya verip iade edeceğim. Onun yerine kaliteli olsun istediğim için mediamarkttan Delonghi cgh910 aldım. 699tl. Anneler günü indirimi varmış. Kullanınca tecrübelerimi paylaşırım. Yardımlarınız için teşekkürler.
    Merhaba arzum 2023 ü iade etme sebebiniz nedir acaba ? Eksi durumları yazarmısınıx

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.