Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    150'ye yakın fiyata tavsiye edebileceğim en ucuz model arzum ar-227 marino ...
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    piyasanın durumu çok değişti ama çok pahalı olmayan orta yollu sayılabilecekler;
    -korkmaz a-310-03 formula
    -korkmaz a-315 kompakto maxi
    -korkmaz a-314 kompakto midi
    -arzum ar-271 prego delux
    -arzum ar-273 prego max
    -arzum ar-227 marino
  • Simbo ssm2530 a ne dersiniz hocam. Izgaralık bir işim olmayacak. Yeni evleniyoruz eşimde fiyat aralığı pahalı olmasın dedi. O fiyat aralıklarında bunun dışında da kingk642 görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    önceki mesajlardan birinde Homend 1321 konusu geçti, aradığınız özellikleri taşıyan yeni ve fonksiyonel bir model ... henüz piyasası oluşmadı sadece kendi sitesinde 800'e satılıyor ...
    kaliteli üst düzey bir ürün olarak delonghi cgh-1012d multigrill 1.150 lira ...
    uygun fiyatlı bir ürün istiyorsanız aynı özelliklerde korkmaz a-310 formula 250 civarı ...
    seçim sizin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

150'ye yakın fiyata tavsiye edebileceğim en ucuz model arzum ar-227 marino ...
    Hocam kullanımda sıkıntı çıkartmaz değil mi, yeni eve cıktım yemek yapmayı bilmiyorum öğrenene kadar yatıp kalkıp tost türevi şeylerle idare edeceğim

Son kez fikrinizi sorayım dedim, uygundur alırsam sipariş geçeceğim

Edit: Yukarıda arkadaş king k642'yi sormuş, sadece tost için kullanacağım, bu işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gendrya -- 16 Eylül 2018; 15:9:17 >
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    sinbo 2530'un sabit plaka olduğunu biliyorsanız ve temizliğini sorun etmeyecekseniz fena sayılmaz alınabilir ...
    benim önerdiklerim ise çıkarılabilir plakalılardan en uygun fiyatlı modellerdir, özellikle korkmaz a-310 f/p olarak ideal bir model ...
    king k-642 de işinizi görür, benzer olarak Vestel V-Brunch 1000 Kırmızı tost makinesi fena değildir, tabii bunlar da sabit plakalı ...
  • Gendrya kullanıcısına yanıt
    yatıp kalkıp tost vb.ile beslenecekseniz çok ucuzuna da yönelmeyin, arasıra ızgara vb. yapmak gerekebilir o nedenle arzum ar-227 marino önerdim ...
    önceki sayfalardan birinde sizin gibi arayışta olan bir arkadaşımız arzum ar-286 aldı ve çok memnun olduğunu yazmıştı onu da düşünebilirsiniz en azından kullanıcı onaylı ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    baktım hocam fiyat olarak çok büyük fark yok aralarında. dediğiniz makinayıda inceledim avantajları gerçekten iyi, hatunla konuştuğumda yer kaplamasın ve sadece tost yapmak için kullanıcam diyince oklar simboyu gösterdi. muhtemelen de onu sipariş verecek. gerçekten teşekkür ederim baya yardımcı oldunuz. ama arzumuda listeme aldım ilerleyen zamanlarda simbodan beklediğim randımanı alamazsam arzuma yönelebilirimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

yatıp kalkıp tost vb.ile beslenecekseniz çok ucuzuna da yönelmeyin, arasıra ızgara vb. yapmak gerekebilir o nedenle arzum ar-227 marino önerdim ...
    önceki sayfalardan birinde sizin gibi arayışta olan bir arkadaşımız arzum ar-286 aldı ve çok memnun olduğunu yazmıştı onu da düşünebilirsiniz en azından kullanıcı onaylı ...
    Tamamdır hocam çok sağolun, sipariş geçiyorum, kullanınca yorumları iletirim. İlginize teşekkürler.

• bende dökümix aldım bakalım nasıl toslar yiyeceğiz :)
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.

Korkmaz ızgara olarak çook geç pişiriyor diyorlar birde plakaları galiba dalgalıymış. İnceltme konusundada sıkıntı varmış galiba homend te bunun gibi sıkıntılar yaşarmıyız acaba?

Teşekkürler.

• Plakası çıkabilen ve üçgen şeklinde tost yapabilen plakası olan maksimum 150 Tl civarına bir tost makinesi alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  • Benim Nacinaze önerim demirdöküm haricinde teflon ve türevi malzeme ile üretilmiş hiçbir makinanın kesinlikle ızgara için kullanılmaması okuduğum bir makale ve araştırmada uzun süre ısıya maruz kalan teflon un malzemeye temas etmeyen bölümlerin yanması ile ortama salınan gazların kanserojen olduğu yüksek ısı ilede besinlerle temas eden bölümlere de teflon kaplamanın geçtiği aynı şekilde kanserojen olduğu

• Max 200 tl limitli tost makinesi arıyorum. Korkmaz'la Dökümix arasında kaldım. Açıkçası Dökümix'i de ilk defa duydum. Servis durumu nedir bilmiyorum. Biz tost ekmeği olarak dilim şeklinde olanları kullanıyoruz. Acaba dökümix onu yakar mı ekmek ince olduğu için yoksa Korkmaz'ı almakta fayda mı var. 2-3 günde bir tost yapıyoruz. Kolay ısınma açısından falan hangisi daha tercih edilebilir olur?
  • eylul_mt E kullanıcısına yanıt
    dökümix hem sağlık hem de lezzet açısından daha iyidir, normal ekmekle şahane tostlar yapar, ayvalık tost ekmeği ile de güzel sonuçlar alınır ancak dilimli hazır tost ekmekleri için çok uygun olmayabilir, ayrıca ilk ısınması biraz daha uzun sürebilir ... bu açıdan baktığımızda hızlı ısınma, temizlik kolaylığı ve yaygın servis bakımından korkmaz a-310 sizin için daha uygun olabilir ...
  • Siparş verdiğim Homend 1321 elime geçti. Makine ile tost yapmadan önce bir şey yapmaya gerek var mı, direk kullanabilir miyiz makineyi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfada bahsediliyor ama ben de ekleme yapmak istedim. homend'in kendi websitesinden 1304 siparişi verdim plakaların tam yerine oturmadığı sallandığı bir tost makinesi geldi. hemen değişim için geri gönderdim, teknik incelemeden sonra bana yeni bir 1304 gönderdiler. gelen yeni makine de yine plakalar tam yerine oturmuyordu, sallanıyordu ayrıca alt plakada ufak da olsa bir bölümünde ren atması/çizik vardı. malesef bunu da iade ettim, şimdi para iademi almaya çalışıyorum. aklında bu tost makinesi olan arkadaşlar göz önünde bulundursun derim.
  • Arkadaşlar clatronic diye bir alman markasi var. Tam fiyat performans ürünü. Zamaninda yurtdişinda yaşarken bunun ürünlerini kullaniyorduk. Tr de pek bulunmuyor fakat inanin alan bana duaci kalir. 1.5 sene her gün çalişti 15 euroluk makine banamisin demedi :) Aldiğim zaman tr karşiliği 45 lira civariydi. sene 2011 :)
  • Listede var mı bakamadım ama geçenlerde Karaca’dan tost, krep ve waffle yapan bir makine aldım. İnanılmaz derecede beğendim. Hatta piyasadaki hiçbir tost makinesini kalite, estetik ve fiyat üçgeninde beğenmediğinden letgodan temiz bir Kenwood HG400 almıştım. Bu makineyi görünce değiştirdim. Dilerseniz inceleme yaparım, almayı düşünen bence mutlaka değerlendirsin.

• Listede var mı bakamadım ama geçenlerde Karaca’dan tost, krep ve waffle yapan bir makine aldım. İnanılmaz derecede beğendim. Hatta piyasadaki hiçbir tost makinesini kalite, estetik ve fiyat üçgeninde beğenmediğinden letgodan temiz bir Kenwood HG400 almıştım. Bu makineyi görünce değiştirdim. Dilerseniz inceleme yaparım, almayı düşünen mutlaka değerlendirsin.

• 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.