Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sabit plaka olmasa alınırmış. vatanda ve migrosta var gözüküyor
  • Evt kenwood hg400 bi donemin en cok satan tost makinesi.
    Aslinda cokta iyi bir urun degil bence
    - malzeme kalitesine lafim yokta
    - plakalari cikmiyor
    - ustunde 3 tane isik var ayar mayar yapilamiyor ama herkes aliyor 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    zamanında en çok tavsiye ettiklerim arasındaydı bol miktarda satıldı ama üretimi biteli yıllar oldu, var göründüğüne bakmayın stoklarında yoktur ...
  • bambam1912 B kullanıcısına yanıt
    haklısınız çok sade bir modeldi hiç bir ekstrası yoktu ama plakaları kalın, kol bağlantıları sağlam ve üst kapağı ağırdı ... ayar mayar olmadığından arıza çıkaracak durumu da olmuyordu, kısacası kendisinden beklenen işi çok iyi yapan mütevazi bir makineydi ...
  • Gunumuze donelim.
    Valla benim nacizane tavsiyem
    Bildigim kadariyla giris seviyesi bilinir markalarda ki tost makineleri 300-400 tl

300-400 tl ye cikasiya

Fiyat performans en iyi urun
    Delonghi cgh910 dur.
    Fiyatida 600-700 tl civari
    👍🏻

• bambam1912 B kullanıcısına yanıt
    benim nacizane tavsiyem ise 200'ü bile geçmeyen fayrinoks dökümix veya lava/taşhan ocak üstü alıp devam etmektir, ben tost makinesine birkaç yüzlü rakamları kesinlikle vermem ...
  • merhaba. bende tost makinası almak istiyorum. hem güzel tostlar yapmak hemse ızgara özelliğini kullanmak isyorum köfte arada et pişirmek için. 2 model arasıda kaldım. bu modeler işimi görürmü yoksa başka tavsiye verebileceğiniz bir bu fiyatlarda bir ürün varmıdır?

www.hepsiburada.com
    Tefal Toast Expert Izgara ve Tost Makinesi Gri Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tefal-toast-expert-izgara-ve-tost-makinesi-gri-p-HBV000002E49W

www.hepsiburada.com
    Korkmaz A329-16 Tostkolik Granit Tost Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/korkmaz-a329-16-tostkolik-granit-tost-makinesi-p-MTTRNCTE0011

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• liberta50 L kullanıcısına yanıt
    Bence dedigim gibi 320tl vermektense biraz daha cikip daha kaliteli bir sey alip yillarca kullanmakta fayda var.
    delonghi cgh912

Ama yinede o rakamlara cikmak istemiyorsaniz gosterdiginiz iki tost makinesinin arasinda korkmazi tavsiye ederim.

Nedeni ise: TOST MAK. Lerinde en cok kirilan arka yan kisimlardaki hareketli birlesim yeridir.
    Tefalin urununde oralari plastik korkmazda nispeten metaldir. Daha uzun sure kirilmadan kullanabilirsiniz.

tefal'in o modelini ben de önermem, a329-16 veya korkmaz'ın diğer modeli a-328-05 daha iyi seçim olur gövdesi krom çeliktir ...
    ayrıca;
    -arzum ar-2025 kantintost
    -hotpoint-ariston cg-200
    modellerini de bir mağazada inceleyin aradığınız özellikleri taşıyorlar ... bunlar birbirine yakın modellerdir, beğendiğinizi tercih edebilirsiniz ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    dökümix'in plakaları çıkıyor mu?
  • barberty ve bambam1912 cevaplarınız için tşk ederim. korkmazı alcam gibi. ızgara özelliğinde umarım sıkıntı yaşamam. bi köfte için saatlerce beklemek kimse istemez

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    nayır ...
    korkmazın çelik olan 328 ve 329 modelini almak için mağazalara gittiğimde çok şaşırmıştım. üst kapakları aşırı gıcıdıyor ve yerinden oynayacak gibiydi. anında vazgeçtim. teşhir için her markanın ürünü vardı bi tek korkmaz o haldeydi. tefal ona nazaran çok daha kaliteli açılıp kapanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

benim nacizane tavsiyem ise 200'ü bile geçmeyen fayrinoks dökümix veya lava/taşhan ocak üstü alıp devam etmektir, ben tost makinesine birkaç yüzlü rakamları kesinlikle vermem ...
    Bir de insan demir döküme alışınca o teflonların içine çoluk çocuğun tostunu koymak istemiyor. Varsın kağıt gibi tost yapmasın ama sağlık önemli. Ben evdeki Brevilleyi kaldırıp Lava'nın ikincisini de aldım.
    Bu arada büyük üreticilerden bakalım hangisi bu talebi görüp elektrikli, dökme demirli ve küçük şık bir makine tasarlayacak merak ediyorum.
  • aynen katılıyorum ...
  • @bayberty, öncelikle bu kadar detaylı inceleme ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

mağazalardaki teflon ve seramik kaplama olanları görüyordum ve içime sinmiyordu. Bunun üzerine ( her ne kadar plakaları çıkmıyor olsa da ) dökümix tost makinasını araştırdım. yorumların bir kısmında döküm hataları ve çatlama sorununu okuyunca, doğrudan fabrikayı aradım. Daha önceden plakaları başka yerden döküm yaptırırken, artık onların dökümünü de kendisi yapmaya başlamışlar.
    ben de 1 adet inox döküm sipariş ettim, doğrudan fabrikasından ( havale ile )

alacaksanız yine de döküm olsun... plakası çıkmasa da olur, sağlıklı olsun...
  • fethiyegunesi kullanıcısına yanıt
    dökümix hayırlı olsun, selamlar ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    iyi de şimdiye kadar iyidir güzeldir dediğiniz markaları niye tavsiye ettiniz o zaman ar 2020 yerine ar2023 aldık iyi dediniz diye.
  • Arkadaşlar piknikte kampta kullanmak işin Ocak üstü tost makinesi almak istiyorum. Alüminyum döküm , granit kaplama , greblon kaplama , teflon kaplama bunlardan hangisini önerirsiniz ? 35-70 lira aralığında fiyatları

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    direkt olarak "ne tavsiye edersiniz" veya "200 lira bütçeyle ne alayım" yada "siz ne alırdınız" diye soranlara hep "dökümix/silver/simton/lava/taşhan" diye belirtiyorum ...
    dökümix'e bayılan da var, ilk tost sonrası "bunun temizliği başa bela" deyip iade eden de ...
    dolayısıyla "sabit plaka olmasın çıkarılabilir olsun, temizliği kolay olsun" diyene bütçesine göre başka modeller öneriyorum ...
    ...
    marka-model belirtip "şu 2 model arasında hangisi" diye sorulunca "şunu tavsiye ederim" diyorum, bazen "alternatif olarak şunları da inceleyin" diyorum ...
    mesela "şık bir model istiyorum, son teknoloji olsun, bütçe sıkıntım yok" diyen olursa ona breville, delonghi modellerinden öneriyorum ...
    ...
    kısacası kriterler beklentiler farklı, herkese kendi isteğine göre tavsiye yazıyorum ...

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.