Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

piyasanın durumunu göz önüne alırsak Arzum AR2023 Grandia için 400 lira fiyat makul görünüyor, bir kaç sayfa öncesinden mesajlara bakarsanız ar-2023 kullananlar olduğunu görürsünüz, kendilerinden kullanıcı yorumlarını alabilirsiniz ...
    ayrıca;
    -homend 1314
    -hotpoint-ariston cg-200
    -arzum ar-2025 kantintost
    -korkmaz a-328
    -korkmaz a-328-05
    modellerini de inceleyin ...
    Homend 1304 Vodafone kampanyası ile 200e geliyor. Vodafone’un Homend ürünlerinde %30 kampanyası var. 400-500e kadar da çıkabilirim, ama daha fazla harcamak istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    homend 1304 sıfırı varsa 200'e kaçırmayın, hatta ben olsam ve sıfırını bulsam 2-3 tane bile alınırım o fiyata, ancak dikkatli olun defolu ürün gönderebilirler çünkü birara konusu geçmişti burada ...
  • quote:

homend 1304 sıfırı varsa 200'e kaçırmayın, hatta ben olsam ve sıfırını bulsam 2-3 tane bile alınırım o fiyata, ancak dikkatli olun defolu ürün gönderebilirler çünkü birara konusu geçmişti burada ...
    Şu an zaten Homend’in kendi sitesi dahil birçok yerde 299 fiyatı, kendi sitesinde Vodafone kampanya kodu uygulayınca 210a falan geliyor. Homend satış sonrası servis konusunda bildiğim kadarıyla gayet ilgili bir firma, sıkıntılı ürün gönderseler bile en kötü uğraştırmadan ürün değişimi olmadı para iadesi yaparlar diye düşünüyorum.

o halde şimdiden hayırlı olsun ...
  • Merhabalar, 100-200 tl arası çıkarılabilir plakası olan tost ve köfte yapabileceğim bir makine arıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Jeff Abbott J kullanıcısına yanıt
    seçenekler;
    -korkmaz a-310-03 formula
    -korkmaz a-315 kompakto maxi
    -korkmaz a-314 kompakto midi
    -arzum ar-271 prego delux
    -arzum ar-273 prego max
    -arzum ar-227 marino
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 15 Eylül 2018; 14:3:26 >
  • quote:

seçenekler;
    -korkmaz a-315 kompakto maxi
    -korkmaz a-314 kompakto midi
    -arzum ar-271 prego delux
    -arzum ar-273 prego max
    -arzum ar-227 marino
    ...
    teşekkür ederim hocam özel mesaja bakar mısınız
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    mesaj kutunuz kapalı.

bu sitede yaklaşık 100 tl ucuz diğer sitelere göre. Bu ürünü sipariş girmeyi düşünüyorum site nasıl acaba.

maalesef satış siteleri hakkında bilgim yok ama internet üzerinden alış verişte iade hakkınız var dolayısıyla sipariş verebilir ürünü beğenmezseniz iade edebilirsiniz ...
  • bu ürün nasıldır sizce Bayberty ? (ızgarasını bir defa yeme şansım olmuştu başkasında, hızlı pişirmişti tadı da fena değildi ama sizce ızgara ve tostu nasıldır, ikisi için de tek makine alabilirim, döküm kalitesi kaplaması veya soyulma ihtimali vs.) veya buna alternatif bir ürün söyleyebilirsiniz acaba?

• Bayberty kullanıcısına yanıt

bu ürünü aldım hocam ilgilendiğin için teşekkürler
    hayırlı olsun ...
  • cincir78 C kullanıcısına yanıt
    bu modeli görmemiştim sayenizde öğrenmiş oldum, yakınımızdaki kapanınca uzun zamandır arçelik mağazalarına uğramamıştım ...
    yakından görmeden net bir şey diyemem ama resimlerden gayet güzel görünüyor, burada arçelik modellerini çok eleştirmiştim nihayet düzgün oturaklı bir model tasarlamışlar sanırım ...
    ancak piyasa fiyatı henüz oluşmamış, 671 liraya bayiden almak da pek makul değil ...
    arçelik için biraz beklemenizi öneririm piyasada fiyat oluşsun internet satışları başlasın, siz şimdilik şu modelleri incelemeye alın sonra karar verirsiniz;
    -homend 1314
    -hotpoint-ariston cg-200
    -arzum ar-2023 grandia
    -arzum ar-2025 kantintost
    -korkmaz a-328
    -korkmaz a-328-05
  • breville 800gr, 2000 lira ...
  • Benim bilgisayarı veriyim hocam.
    Ancak tost yapabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodadone ve hopi kampamyasını birleştirip Homend 1321 aldım 400 tlye, konuda bu tost makinesi ile ilgili hiç yorum da göremedim. Umarım kötü bir karar vermemişimdir.

piyasada yok ama gördüğüm kadarıyla homend'in üst düzey modeli olabilir, onu da yakında listeye alalım ... bence fiyat çok iyi, hayırlı olsun ...
  • Hem ızgara hem tost, iki tarafı da açılabilir ve ayrı ısı ayarlı kaliteli bir ürün arıyorum fp olarak seçebileceğim en uygun modeller hangileridir acaba?
    Teşekkür ederim.
  • 150 TL'ye kadar işimi görsün yeter diyebileceğim bir tost makinası bakıyorum. İnternet üzerinden alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Evde tost yapımı arada ekmek kızartma için kullanabileceğim bir tost makinası arıyorum. Bu konuda pek bilgim yok. Çok pahalı olmayan orta yollu makina önerebilirmisiniz. Biraz araştırmam sonucunda sinbo ssm2530 gözüme çarptı hem fiyatı ucuz hem de tost için işime yarayabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sml_akyz -- 16 Eylül 2018; 14:40:9 >
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.