Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk
    ... Hem büyük, hem çıkan ızgaralı olup da sağlık konusunda plakası beni endişe ettirmeyecek ürün bulamıyorum...

şeklini beğeneceğinizi düşünmüyorum çünkü ev tip değil ancak beklentilerinize en uygun seçenek fayrinoks elk-12 olabilir ...
    büyük boy, hem çıkarılabilir hem de sağlıklı çünkü plakalar demir-döküm ...

Ona baktım ama hep tipsiz, hem çok büyük, mutfağımızda yer sıkıntısı var.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    bimeks turbomeks ızgara ve mini fırın amaçlı üretilmiş bir makinedir, pek fazla satılmadığından hakkında kullanıcı yorumu bulmak zor ...
  • 2 hafta boyunca yorumlari okuduktan sonra a329 ve homend 1304 arasinda kaldim benim ev de yer sikintisi cok fazla lojmanda kaldigimdan eski tip karabeton kucuk bi mutfak var pek bisi koyamiyorum odanin birini kiler gibi kullanirum ama cok dagiliyor homendin dik saklanmasi cok cezbediyor bu yuzden ama dis kaplamalari nasil cok sik kullanicam ve surekli kaldir koy flan olucak 2 gun sonra kirilicak bisi almak istemiyorum uzun suredir kullanan birileri varsa yardimci olabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • King k467'i nasıl bilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zuzu_aslı

King k467'i nasıl bilirsiniz

yeni bir model ...
    henüz mağazalarda görüp incelemediğim için net bir şey diyemem ancak resimlerden iyi bir ürün olduğu izlenimi veriyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 10 Ekim 2016; 13:29:24 >
  • KalsiyumTablet kullanıcısına yanıt
    size en uygun model homend 1304 ... korkmazdan daha sağlam yapılı ve fonksiyoneldir ... f/p olarak şu an lider ...
  • ☺görmek gerek evet

• peki king p625 mi homend 1304 mü desek? 👆

• quote:

Orijinalden alıntı: zuzu_aslı

peki king p625 mi homend 1304 mü desek? 👆

homend ...
  • Saol hocam homend aliyorum o zaman. Sitesinde indirime girmis kargo dahil 207 ye geliyo ama indirim kuponu ile yuzde 50 indirim falan oluyormus benim buldugum kuponlar diger urunlerde indirim yapti ama tost makinesinde olmadi daha once kullanan oldumu ki acaba

• KalsiyumTablet kullanıcısına yanıt
    geçenlerde bir üye yanlış hatırlamıyorsam kendi sitesinden indirimle 189'a aldığını yazmıştı ...
    207 bile olsa yine de uygun çünkü ürünün fiyatı piyasada daha fazla ...
    homend'in direkt sitesinden piyasanın altında satış yapması takdir edilecek bir davranış bence ...
  • Bende forumda okudum yuzde 50 kuponla 135 liraya almis mayisda simdi ekim yildizi diye kampanya yapmislar 265 den 199 a dusmus oyle oluncada indirim kuponlari ise yaramiyor sanirim. Kasimda tekrar indirim kuponu gecer hale gelirse belki daha ucuza da gelebilir biraz daha arastirmak laim

• En fazla 150 tl'ye öğrenci evi için ne önerirsiniz?
  • Od Ata kullanıcısına yanıt
    era SM 21
    arzum ar-2006 panini granit
    king p-626
    fakir camilla
    arnica tostika 4000
    arnica ayvalık 3000
    arçelik k-2375-tg

bunlar arasından seçim yapabilirsiniz ...
  • Bugün birkaç teknoloji mağazasında tost makinelerini inceledim. Hepsi birbirinden berbattı. Arzum olsun, arçelik olsun, tefal olsun, korkmaz olsun, homend olsun hepsinin de palakaları ister teflon ister seramik çok çok kötüydü. Öyle ki daha teşhir ürünü olan ürünlerin kapakları açılıp kapanmaktan teflon veya granit kaplamaları kalkmıştı. Bir tek bir philips modelinin plakaları sağlam gbiydi, daha iyi bir his veriyordu ama o kadar da değil. E bu makinelerde hep yumuşak değil sert ekmek de kızaracak, yeri gelecek, çatalla, bıçakla, spatulayla dürtülecek. Bunların herhangi birinin plaka kaplamalarının uzun ömürlü olabileceğini zannetmiyorum. Böyle olunca sağlık içn dökümixten başka hiçbir alternatif kalmadı. Breville gereksiz büyük ve ağır geldi gözüme. Zaten plakası çıkmayan alete de o kadar para vermem. En azından dökümixte fiyatlar uygun.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    dökümix bence de mantıklı ... ilerde makine alacak olsam ya simton 8 dilim yada dökümix ... piyasadaki markalı ürünleri ben de tercih etmem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

6- ÖNE ÇIKABİLECEK MODELLER ...

*breville 800 gr
    *breville 250 ex
    *breville 200 ex

*delonghi cgh-900
    *delonghi cgh-900-c
    *homend 1304
    *korkmaz a-328
    *korkmaz a-329-05
    *korkmaz a-329-16
    *korkmaz a-329-12
    *korkmaz a-329-13
    *king p-625
    *karaca biogranit
    *hotpoint-ariston cg-200-ax0
    *fayrinoks dökümix DT-30 (döküm)
    *fayrinoks elk-12 (çıkarılabilir plaka, döküm)
    *remta r-71 (döküm)
    *simton 8 dilim (döküm)
    *arzum ar-225
    *arzum ar-254
    *arzum ar-218 (küçük)
    *kenwood hg-400

*king p-626 vita
    *arnica tostika 4000
    *taşhan (ocak üstü)
    *emsan (ocak üstü)

EN ÇOK ÖNERDİKLERİM;

PAHALI/ÜST SINIF;
    -BREVİLLE 800GR

ORTA-ÜST SINIF;
    -BREVİLLE 200-EX
    -BREVİLLE 250-EX

ORTA-ALT SINIF;
    -DELONGHİ CGH-900
    -DELONGHİ CGH-900-C
    -KORKMAZ A-328
    -KORKMAZ A-329-16
    -KORKMAZ A-329-05
    -HOMEND 1304
    -FAYRİNOKS DÖKÜMİX DT-30
    -SİMTON 8 DİLİM
    -KİNG P-625
    -HOTPOİNT-ARİSTON CG-200

ALT SINIF;
    -KENWOOD HG-400

EKONOMİK SINIF;
    -KİNG P-626 VİTA
    -ARNİCA TOSTİKA 4000

Bunca araştırmadan sonra ve bunca model içinde siz hangisini tercih edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı
    Bunca araştırmadan sonra ve bunca model içinde siz hangisini tercih edersiniz ?

üstteki mesajda da belirttiğim gibi simton 8 dilim yada fayrinoks dökümix ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Bir de bu dökümixin birebir aynısı olup farklı markalı ürünler var, en fazla ayakları falan biraz değişik. Bunlar hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bir de bu dökümixin birebir aynısı olup farklı markalı ürünler var, en fazla ayakları falan biraz değişik. Bunlar hakkında bilginiz var mı?

dökümix kendi alanında tek sanıyordum başka hangi markalar var, fotoğrafları varsa yüklerseniz iyi olur görmek isterim ...

ek; link de olabilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 11 Ekim 2016; 20:18:59 >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.