Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Orijinalden alıntı: alkan83

Bayberty hocam, dökümix mi yoksa simton 8 dilim mi?
    Dökümix sanırsam 7 kilo civarı, simton hakkında pek bilgi bulamadım. Fiyattan bağımsız olarak ebat ve tost kalitesi olarak hangisini tavsiye edersin?

Sn baybarty e ek olarak simton almaya çıkmış iken zamanında ankara hergelen meydanında sanayı tipi mutfak ekipmanları satan yerde inceleme şansı bulmuş idim,cihaza ağır bir cihaz eğer sadece erkek kullanacak be sadece tezgahda kullanılcak yukarı aşşa imdir kaldır olmayacaksa simton alınır,bayan da kullanacak indir kaldır yapılacaksa bayana göre bir cihaz hiç değil,

Ben bizim evde sadece ben kullanmıyacağım ve buzdolabı üstüne indir kaldır olcağı için dökümix aldım ve aldığım hünden beri çok ama çok memnunum temizliğinden malzeme kalitesine yaptığı tostlara kadar 100 numara bir ürün bence,kullanan biri olarak yer ve ağırlık sorun değilse sanayi tipi ama dökümixde işinizi çok fazlasıyla görür emin olun.

İlk planda Breville Bgr 250 gibi bir makine düşünüyordum kaliteli malzeme ve şık tasarımından dolayı. Şimdi ise o kadar para vermeye gerek var mı açıkçası düşünüyorum ve giderek Dökümix'e gönlüm kaymaya başladı. Peki Dökümix'de ızgara yapma şansımız var mı? Breville Bgr 250 tarzı makinelerin sunduğu tost ve ızgara keyfini bize sunar mı, tek aklımdaki soru işrareti bu kaldı açıkçası.

• şöyle bir konuya baktım da kenwood hg 400 alan var mı diye hala. Bayberty nin mesajında fiyatı çok arttı diyince fiyatlara bakınca şaşırdım kaldım. Geçen sene 130 - 140 bandında olan alet şimdi 300 bandına gelmiş. Yuh diyorum.

Ben 120 ya da 130 a almıştım. Çok da memnunum. Keşke bu fiyatlarda olsa idi de f/p özelliği devam etse idi. 300 e de alınmaz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 150 TL bütçem var. Para hariç sadece 2 kriter var benim için şu an: gri/inox olması ve f/p si iyi olması. Benim için önerebileceğiniz modeller varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • NE OLUYOR ANLAMIYORUM, BİRKAÇ KEREDİR CEVAP YAZIYORUM HEPSİ BOŞA GİDİYOR ...

BU NASIL GİTTİ ONU DA ANLAMADIM ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Ekim 2016; 16:13:41 >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum … 170-180 neyse de 300 verilmez o makineye …
    2 yıl önce 119 liraya koçtaş’ta satılan ürün bir anda rekor artış yaptı …
    Benim tahminim şu;
    Bir ürünün üretimi bitince sadece stoklarda kalıyor, piyasada azalınca da fiyatı uçuyor … bir nevi bulunmaz hint kumaşı gibi oluyor …
    Sanıyorum ki hg-400’ün üretimine son verildi ve makine piyasada karaborsaya düştü … kimin elinde varsa fiyatı artırıyor …
    %15-20 olsa anlarım da %100 artış çok tuhaf …
  • yukarıda bahsettiğim kenwood hg-400 tam aradığınız makineydi, tabii fiyatı %100 artmasaydı ...
    alternatif olarak fayrinoks dökümix inox önerebilirim, kırmızısı 140 lira ama inox ne kadardır araştırmak lazım ...
  • alkan83 A kullanıcısına yanıt
    dökümix'in üst kapak yatmıyor yani ızgara konumu yok, tost konumunda ızgara yapılabilir ...
    bu sizin için yeterli gelirse ızgarası da gayet lezzetli olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Ekim 2016; 17:07:25 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Peki Esse Sandwich&Grill ve Arnica Ayvalık 3000 hakkında ne düşünüyorsunuz. Sadece tost için kullanacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Bayberty hocam, dökümix mi yoksa simton 8 dilim mi?
    Dökümix sanırsam 7 kilo civarı, simton hakkında pek bilgi bulamadım. Fiyattan bağımsız olarak ebat ve tost kalitesi olarak hangisini tavsiye edersin?

Sn baybarty e ek olarak simton almaya çıkmış iken zamanında ankara hergelen meydanında sanayı tipi mutfak ekipmanları satan yerde inceleme şansı bulmuş idim,cihaza ağır bir cihaz eğer sadece erkek kullanacak be sadece tezgahda kullanılcak yukarı aşşa imdir kaldır olmayacaksa simton alınır,bayan da kullanacak indir kaldır yapılacaksa bayana göre bir cihaz hiç değil,

Ben bizim evde sadece ben kullanmıyacağım ve buzdolabı üstüne indir kaldır olcağı için dökümix aldım ve aldığım hünden beri çok ama çok memnunum temizliğinden malzeme kalitesine yaptığı tostlara kadar 100 numara bir ürün bence,kullanan biri olarak yer ve ağırlık sorun değilse sanayi tipi ama dökümixde işinizi çok fazlasıyla görür emin olun.

İlk planda Breville Bgr 250 gibi bir makine düşünüyordum kaliteli malzeme ve şık tasarımından dolayı. Şimdi ise o kadar para vermeye gerek var mı açıkçası düşünüyorum ve giderek Dökümix'e gönlüm kaymaya başladı. Peki Dökümix'de ızgara yapma şansımız var mı? Breville Bgr 250 tarzı makinelerin sunduğu tost ve ızgara keyfini bize sunar mı, tek aklımdaki soru işrareti bu kaldı açıkçası.

Tostmakinası olark üstüne tanımam ama ben şahsen ızgara yapmam,döküm tavam var orsa yapıyorum,ızgara falan yapınca bu makinalrda altı üstü ufak tefek girinti çıkıntılar batıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: taxofgod

Teşekkürler hocam. Peki Esse Sandwich&Grill ve Arnica Ayvalık 3000 hakkında ne düşünüyorsunuz. Sadece tost için kullanacağım.

onların yerine fakir camilla daha iyi olur ...
  • Arkadaşlar breville kullanan var mı?
    bir de 200 ile 250 arasında ne fark var?
  • oranj O kullanıcısına yanıt
    250 yeni model, alt plaka düz, temizliği daha kolay ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    sağolasın üstad.
    bu fiyata ürünü tavsiye edermisin?(fiyatlar değişken 400-600 arası)
    düz olan daha mantıklı sanırım.
  • oranj O kullanıcısına yanıt
    eskiden içim rahat tavsiye ediyordum fiyatı 299 iken şimdi 449 lira ... tam %50 artış var hatta üst modelinde %100'ün üzerinde artış oldu ...
    kalitesinden dolayı rahatlıkla tavsiye edebiliyorum, ürün iyi fakat fiyatı az değil ... para sorun değilse memnun eder, ama yarı fiyatına homend 1304 almak da mümkün ...
  • Bayberty hocam yardımcı olurmusun. Çok kaliteli bi Tost makinesi istiyorum ancak çok uçuk bi fiyat olmasın Gönlüm breville 250 den yana ama bütçemi aşıyor, homend 1304 tavsiye etmişsin o da güzel gibi duruyo ancak breville kadar kaliteli mi sence? Eğer değilse para biriktirip breville 250 alacam
  • qazwst Q kullanıcısına yanıt
    biri 450 lira di?eri onun yarysy olunca ikisi de ayny kalitede olur dersem ne kadar inandyrycy olur ...
    tabii ki breville daha kaliteli, ancak bir tost makinesine 450 vermek herkesin yapaca?y i? de?il ...
    para varsa breville, para azsa f/p ürünü olarak homend diyebilirim ...
    di?er seçenekler; delonghi cgh-900, korkmaz a-328 ...
    ayryca demir-döküm tost makinelerini de unutmamak lazym ...
  • İhtiyacım olduğundan tost & ızgara makinesi bakıyorum ama hiç anlamıyorum neye bakılıp bakılmayacağını burayı da takip ediyorum açıkçası. Ben makineyi tosttan çok makineyi ızgara şeklinde kullanırım gibi geliyor 150 tlye o civarda bir şey bulabilir miyim? Eğer benim gibi düşünüp alan birileri varsa tavsiyelerini sunarlarsa çok sevinirim, iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemyalcn -- 7 Ekim 2016; 11:28:54 >
  • Cemyalcn kullanıcısına yanıt
    ızgara ağırlıklı kullanılacaksa şu modeller ucuz ...
    -era SM 21
    -arzum ar-2006 panini granit
    -arnica ayvalık 3000
  • Teşekkürler bakacağım modellere
  • Era SM 21 geldi hocam çok güzel :D
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.