Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim f/p olarak tüm zamanların favorisi modelim kenwood hg-400 idi, uzun süre 120-150 arası satıldı, ne zaman ki burada adından fazla söz ettik fiyatı %50 arttı ...
    bu durumda şu an ideal f/p makine homend 1304 oluyor ...
    ek; ardından korkmaz a-328 gelir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Eylül 2016; 20:58:15 >
  • teşekkür ederim tavsiye ve emeklerin için:)
  • takip....
  • kenwood hg-400'den çok memnunum arkadaşlar. ama şöyle bir sorun var. kırmızı ve yeşil ışıkları var ya üstteki. onların plastikleri düştü. yapıştırmanın bir yolu var mı?
  • september28th kullanıcısına yanıt
    ısıya dayanıklı yapıştırıcı, beyaz diş macunu, japon yapıştırıcısı ile yapılır...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. diş macunu ve japon'u bi deniyim olmazsa yapıştırıcı alırım.
  • Çocukluğumda Ailemin kullandığı bu ızgaradan arıyorum. Birçok yerde baktım ama bulamadım.
    Ocak üstünde kullanılıyor, Oldukça ağır (Döküm-Taş döküm vb. birşey olabilir) iki tarafından tutmak için tel kulp gibi tutacaklar var.
    Gayet pratik, üzerinde köfte, balık, tavuk gayet lezzetli ve sulu olarak pişiyor. Ön tarafında akan yağların biriktiği bir hazne göreceksiniz.
    Bilen arkadaşlar olursa paylaşırsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demayc -- 8 Eylül 2016; 21:43:01 >

• demayc D kullanıcısına yanıt
    sinbo sp-5205 ızgara biraz aradığınıza benziyor ...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Yok Bayberty, Bu elektrikli, Benim aradığım Oldukça pratik, Ocak üstüne koyup ısınınca diz köfteleri
    Bulsanız da kullansanız, ızgara tadında pişiriyor üzerindekileri inanın.. Zaten ağır bir taş gibi birşey, Belki doğal taş bile olabilir, çok hatırlamıyorum çocukluk dönemi lezzeti haricinde
    İnstagramda biri resimdeki balığı pişirme videosunu paylaşmış, sordum, bende bulamıyorum, bu da dedemlerden kalma bize dedi.. Üzüldüm inanın
  • demayc D kullanıcısına yanıt
    kolayı var, tuğla-kiremit satan yerlerden uygun şekillilerden kiremit alın ... ocak üstünde özellikle balık ve tavuk için ideal olur ...
    Arnica ayvalık 3000 aldım 120 tlye sağolun hocam. Öneri için teşekkürler . Çeşitli tost tariflerine açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
    ilk sayfadaki tostçu mehmet videosunu izlemenizi öneririm ...
    Sağolun hocam tostcu mehmet efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    başkan bunun fiyatı nasıl

GittiGidiyor
    Ayvalık Tost Makinesi Sanayi Büfe Tipi 16 Dilim Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/ayvalik-tost-makinesi-sanayi-bufe-tipi-16-dilim-234637867

• mjslash kullanıcısına yanıt
    ürünü ilk kez görüyorum, fiyat çok iyi ...
  • merhaba homeland 1304 tost makinası için fikri olan var mı?. benim için güzel özelliklerinden biri zaman ayarlı olması.bir keresinde tost makinesını unuttum fişte sabaha kadar çalışmış kabloları falan sıcaktan yanmıştı
  • bana balık ızgarası icin elektrikli olanlardan 60-90 tl arasi onerebilir misiniz .. bu arada gene buradaki onerilerden kenwood sm650 almistim compact kucuk memnunum bayagi :D
  • alpsoylu81 A kullanıcısına yanıt
    homend 1304 en iyi f/p makinelerdendir, tavsiye ederim ...
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    sizi öncelikle şu konuya davet edeyim ... https://forum.donanimhaber.com/m_78705928//tm.htm#78705928
    ardından ilk önerimi yapayım ... aksu t-30 şiş fish ...
  • teşşekkür ederim az önce sipariş verdim biraz pahalı ama umarım memnun kalırım sonuçta uzun zaman kullanmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.