Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyhusrev

Merhabalar arkadaşlar. Tavsiyeler ve araştırmalar neticesinde 250 tl altı modellerin en sıcak geleni olan Korkmaz A328'i almış bulunuyorum.

İlk izlenim olarak makinenin oldukça şık durduğunu söyleyebilirim. Resmen parlıyor :)

Izgaralar tam olarak oturmamış durumda, hafif bir boşluk var ancak tost yapmaya ya da pişirmeye engel olacağını sanmıyorum.

Ayar düğmesi de biraz zor dönüyor, takılıyor gibi. Bunun dışında ilk tostu da bu gece yapmayı planlıyorum :)

Bayberty hocama da ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yardımcı oluyor.

Hayırlı olsun hocam , bu ara bende almayı düsünüyorum magzadaki fiyati 320 diye hatirliyorum internettede 220 tl den basliyor guvenilirmi bilemiyorum diz nereden aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty hocam öncelikle tüm verdiğin bilgiler için sonsuz teşekkürler. Bende şuan Tost makinesi alacağım. 300_TL'ye kadar bana sorun çıkartmayacak ve kullanışlı bir ürün önerir misin? Bekar için ''Şık bir tasarım olursa sevinirim''
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    selam,
    delonghi cgh-900
    homend 1304
    korkmaz a-328
    ...
  • @Bayberty hocam dökümix aldım. henüz tost yapmadım. üst tablasındaki etikette tost işi bittikten sonra yağlayınız ve öyle koruyunuz gibi bir yazı var. Tost sonrası nasıl temiz tutulur döküm olan makineler ?
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    En çok şu Homend aklıma yattı hocam, dik durarak yer kaplamaması büyük avantaj şuan siparişini veriyorum. 199_TL, teşekkürler tekrar
  • https://www.homend.com.tr/
    Homend | Serving Life | Online Alışveriş
    http://www.homend.com.tr

Buradan aldım ürünü, ayın kampanyasındaymış iyi denk geldi. Üye olana da 10 tl indirim veriyor. Tost Makinesi 189'a geldi. Piyasanın en aşağısı araştırdığım kadarıyla

uygun fiyata almışsınız hem de markanın kendi sitesinden, hayırlı olsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

uygun fiyata almışsınız hem de markanın kendi sitesinden, hayırlı olsun ...

Hocam bu ev aleti işlerinden anlıyorsan Allah rızası için bir de Ütü öner yahu :) Valla hiç anlamıyorum sürekli araştırıyorum. Bunları bir kere alıyoruz elde patlasın istemiyorum. Gece gündüz forumlardayım. Ufak tefek eşyalarda bir tek
    ütü eksiğim kaldı onu hangisini alayım :) Yine 300TL bütçe ayırdım.
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
    ilk kullanım öncesi hafif yağlamak iyi olur, ayrıntılar için ilk sayfadaki 3. mesajı okumanızda yarar var ...
    tost yaptıktan sonra plakalar tam soğumadan hafif sıcakken kağıt havlu ile temizlemek en iyi çözüm bence ...
    tost yaptığınızda zaten kendiliğinden biraz yağlı kalacaktır plakalar, dolayısıyla her seferinde ekstradan yağlayıp kaldırmaya gerek kalmaz ...
    yıllar önce düğün hediyesi olarak bir yakınıma Philips GC-4870 almıştım kullanan çok mutlu ...
    kendi evime tefal pro 8 500 almıştım şimdi mevta olmuş durumda ...
    Philips GC-4522, Philips GC-4880, Philips GC-4870 modellerinden birini tercih edebilirsiniz ...
  • @bayberty hocam merhaba arkadaslar sizlere de merhaba
    spor yaptıgımdan dolayı pratik bir şekilde tavukları pişirme yöntemlerini araştırıyorum tavada pişirmek biraz sorun oluyor ögrenciyim bütçem maksimum 250TL..
    bana önerebileceğiniz ızgara konusunda hızlı ve güçlü tost makinesi var mıdır acaba?
    2400 watt olmasından dolayı arçelik'in cam kapaklı olan modeline aklım gidiyor fakat goruslerinizi de almak istiyorum.. önceliğim ızgara olmakla beraber tost makinesine de ayrı para vermek istemedigimden ikisi bir arada bir ürün olsun ıstıyorum..simdiden tesekkurler hepinize
  • Fiyaka1903 F kullanıcısına yanıt
    selam,
    arçelik k-2369-tg modeli tost için pek ideal sayılmaz ama ızgara için nasıldır bilemem ...
    ızgarası da iyi diye önerdiğim 2 model yazayım inceleyin ...
    homend 1304
    korkmaz a-328
  • ipek-er İ kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de dökimix sparişi vermiştim bugün geldi malessef alt plakasında size gelen makinayla aynı sorunla karşılaştım, iade süreci nasıl oldu sorun yaşadınız mı acaba
  • dökimixe alternatif makine önerebilir misiniz 150 tl bütçe. iki kişiyiz sadece tost için kullanacaz. uzun süre sağlıklı olması tek koşulum
  • 130 liraya kuponla n11den tefal versatilis aldım nasıldır?
  • eski tip makine tavsiye etmem ...
  • ezmir E kullanıcısına yanıt
    simton 8 dilim alabilirsiniz mediamarktta satılıyor ...
    sağolun öneri için ama biraz pahalı geldi çünkü az kulnağımı düşünüyorum, simtonu homend 8 le karşılaştırsak hangisini önerirsiniz onu da epey tavsiye etmişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezmir

sağolun öneri için ama biraz pahalı geldi çünkü az kulnağımı düşünüyorum, simtonu homend 8 le karşılaştırsak hangisini önerirsiniz onu da epey tavsiye etmişsiniz

simton media'da 229-249 liraydı, çok iyi tost için simton daha iyi ancak hem dekoratif şık olsun hem de fonksiyonel olsun derseniz homend gayet iyidir ...
    baktım tükenmiş orda diğer sitelerde 300den aşağı yok, aslında alınabilecek bir iki makine dışında hepsi aynı gözüküyor fakat daha önce tos makinesi hiç kulanmayan küçük bir aile için çok para vermek istemiyorum neticede sadece tost için almayı düşünüyoruz. bu şartlarda siz olsanız hangisini alırdınız:)
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.