Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
12.529
Cevap
222
Favori
1.543.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevabınız için. Sanırım Korkmaz a328 alacağım. Döküm ızgara daha iyi olacak gibi geliyor. 250 tl altı da en iyi modellerden biri sanırım.
  • keyhusrev K kullanıcısına yanıt
    a-328 korkmazın en iyi modeli diyebilirim, yakından inceleyince beğeneceğinizi tahmin ediyorum, hayırlısı olsun ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat6333

    merhaba arkadaşlar forumdaki uzun inceleme ve araştırmalardan sonra dökümix marka tost makinası aldım. Burada bana düşünceleri ve fikirleri ile yardımcı olan başta bayberti olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ederim...aldığım dökümix ile ilk tostları yaptık ve çok memnun kaldık. araştırma yaparken dökümix ile ilgili youtube da tanıtım videosu benzeri hiçbirşey yoktu bu nedenle böyle bir video hazırladım. Ürünü merak eden arkadaşların en azından merakını gideririm diye düşündüm. En azından bu foruma birazda benim katkım olsun istedim. Video tanıtımı biraz uzun ve ayrıntılı oldu umarım sıkılmazsınız...https://www.youtube.com/watch?v=PGJjaFXUrig&feature=youtu.be

    Hayirli olsun. Iyi gunlerde kullanin. Degerlendirme videonuz icin tesekkurler. Gercekten tanitim konusunda eksikligi olan bir urun. Fatih bey urun tanitimina pek egilmedi ama gerekli oldugu cok acik. Ben de dokumixi daha once hic duymamistim. Ozellikle sabit dokum plakalarin temizliginin zor olacagi onyargisi ile daha isin başında elenmekte. makinenin temizliginin sorun olmadigini anlatan bir video paylaşımı bu konudaki tereddutleri giderebilir. Sizden Boyle bir calisma bekliyorum. Bayberty hocamin ilk sayfadaki temizligi zor degerlendirmesi bu vesile ile belki degisir. Hayirli aksamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    barberty bilgin var mı diye sorucam ben enplustan tost makinesi aldım geçen hafta demiştim de ama ürün ellerinde stok olmadığı galde satışa koymuşlar ürünlerin 2 side yok yani ellerinde ben de kredi karttan aldım. zaten 1 haftadır onca aramama maile rapman zorla 1 defa çatılar teli ne yapmma gerekli geçen hafta çarşamba öğlen 2de aldım iptal istiyorum cvp veren yok maillere bankama gitmem mi getekli ilkdefa böyle bişi geliyor resmen enplus dolandırıcı çıktı.
  • netten satış yapanlar sizelere soruyorum tek barbtiye değil. ne yapmam gerekli bilgisi olanlar yazarsa sevinicem. ben bu dolandırıcılarla uğraşamıcam daha fazla.
  • perra333 P kullanıcısına yanıt
    ürünün stokta olmadığını onlar mı söyledi, siz iptal istediğinizi belirttiyseniz iptal işlemi yaparlar para hesaba yatar ama biraz zaman alabilir ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    evet hem de az önce mağaza müdürü aradı eee onca hakaret yardırdım elleinde yokmuş ürünler hemde 1 fatadır oyalıyorlar iptalde yapmadılar kaçdefa neler yazdım sonunda dolandırcı site enplustan pazartesi yazdım dün yazmadım sadece iptal istedim öküz gibi okuyp cvpda vermiyorlar ne boktan yermiş. şimdi aradım ya dolandırcı site kargo şimdi verilmiş lan pazaevenkler 8 gün sonra kargoyMI VERİLERİ ELİNDE YOK NE DİYE STIYORSUN BEN BÖYKE SİTENİN SİNİRDEN YAZAMIYORUM BİLE MÜDÜRÜ İPTAL EDERİZ DİYOR LAN BEN 1 HAFTADIR
    DSTYORUM İPTAL KENDİ MALA 5 GÜN ÖNCE İLKDEFA ARDIJLARINDA SÖYLEDİM AMA NERDE DOLANDIRCI SİTE
  • Herkese merhaba. Son iki gündür tost makinesi arayışı içerisindeyim. Forum sakinlerinin deneyimlerini ve bilhassa Bayberty rumuzlu arkadaşın tavsiye ve ürünler hakkındaki yorumlarını biraz okudum. Başlangıçta, iyi olsun parası önemli değil derken sonraları karar değiştirip fiyat performans odaklı ürünlere yöneldim. Fakat hepsini yerinde görme şansım yok. Özellikle bazı modellerle ilgili internette yorum bile yok. Bu durumda yine Bayberty'nin kapısını çalacaz.

    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-mehtap-mtg-04-ladin-celik-izgara-ve-fiyati,1490805.html

    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-premier-ptm-6535-fiyati,873854.html

    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-efba-700-laviva-gri-fiyati,5911249.html

    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-bluehouse-bh459sp-granitost-fiyati,5747451.html

    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-bluehouse-bh456sp-extreme-fiyati,4045002.html

    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-korkmaz-a310-03-formula-fiyati,5764614.html

    http://www.akakce.com/tost-makinasi/en-ucuz-era-sm-24-press-granito-fiyati,6077011.html


    Merak ettiğim modeller bunlar. Bayberty hocam ne dersin? Dişe dokunur olan var mı? Özellikle sağlamlığı, kullanımı vs nasıldır bu modellerin? Bu akşam bir kaç tekno markette bazı markaların modellerini görme şansım oldu arzum, arnica, fakir gibi. Çok güven vermediler bana. Takır tukur, elimde kalacak gibiler. Bu arada bir de şu dökümix denen cengaverin ızgara performansı nasıldır, temizliği zahmetli midir? Deneyen var mı? Herkese iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esprehusso -- 27 Ağustos 2016; 1:23:27 >




  • esprehusso E kullanıcısına yanıt
    bunların hiç biri f/p ürün diyemem, çoğunu görmedim bilmiyorum sadece korkmaz ve erayı tanıyorum onlar da pek önerdiğim modeller değil ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 27 Ağustos 2016; 15:48:07 >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Peki bu örneklerdeki fiyat aralıklarında hangi modelleri önerirsin? Geçmiş mesajlarında bazı modeller önermişsin bu fiyatlarda ama güncel olarak sorayım dedim. Bizzat görüp incelediğin 200 liraya kadar olan modeller mesela.
  • esprehusso E kullanıcısına yanıt
    homend 1304
    king p-625
    kenwood hg-400
    king p-626
  • Yaklaşık 1 yıl evvel Beko 2118 almıştım, sadece 3-4 ayda plakalar aşındı ve metal yüzey görünmeye başladı, sadece tost yaptık denebilir..1-2 kere köfte denedik, sadece bezle sildik..Makineyi 130 TL ye almıştım, yedek plaka 90 TL imiş..bu nedenle emekli etmiştim makineyi, sonra Brevielle 200ex aldım, 6-7 ay oldu, şimdilik memnunuz..

    Biraz evvel Bekoyu kenarda gördüm ve çöpe attım, benim durumuma kimse düşmesin diye buraya da yazayım dedim..Kesinlikle önermiyorum bu modeli ve kardeşlerini..
  • @Bayberty

    15-20 kişinin çalıştığı bir iş yerine elektrikli dayanıklı bir tost makinesi arıyoruz. 150-250 aralığında bir önerin var mı?
    Dökme demir ve biraz geniş olması lazım. Teşekkürler
  • esprehusso E kullanıcısına yanıt
    Herkese merhabalar. Dokumix in plakalari 180 derece acimiyor. O yuzden izgara için plakalarin birini kullanabiliyoruz. Birkac kez denedim lezzet olarak super oldu. Cok yuksek isilara cikabildigi için et kurumadan pisiyor. Temizligi de oyle korkuldugu gibi zor degil. Cunku cizilme asinma derdi yok istegin malzeme ile silebilirsin. Teflon dusmani bulasik teli ile bile siliyorum. tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeraydin0678 O kullanıcısına yanıt
    Dökümix'i araştırdıkça hoşuma gitti. Plakasının çıkmaması filan bu da dert değil ama gel gelelim benim mutfak için fazla büyük. Küçük bir mutfağım var ve masa üzerine konumlandırılacak ve baya bir yer kaplayacak. Yukarıda arkadaş öneri istemiş 15-20 kişilik işyeri için. Arkadaşa önerelim bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esprehusso -- 28 Ağustos 2016; 13:37:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JanPol

    @Bayberty

    15-20 kişinin çalıştığı bir iş yerine elektrikli dayanıklı bir tost makinesi arıyoruz. 150-250 aralığında bir önerin var mı?
    Dökme demir ve biraz geniş olması lazım. Teşekkürler

    "fayrinoks elk-12" tam size göre ...
  • 150-200 tl civarı öğrenci evine yıkaması kolay ne önerirsiniz marka farketmez . Acil lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    homend 1304
    king p-625
    karaca bio granit tost

    kenwood hg-400
    king p-626
    fakir camilla
    arnica tostika 4000
    arzum ar-279 tostino,
    arzum ar-271,
    arzum ar-213 prego,
    arzum ar-227,
    arnica ayvalık 3000,
    arçelik k-2380-tg,
    arçelik k-2367,
    arçelik k-8030,
    arçelik k-2375-tg
    goldmaster 7415 viva,
    aksu t-32 gross grill
    vestel v brunch 2000 tost

    yukarıdan aşağıya internetten fiyatları araştırın bunlar arasından seçim yapabilirsiniz, ilk üç 200'ün üstünde olabilir diğerleri daha ucuz ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Üstadım merhabalar, daha önce de sizden bu başlık altında yardım istemiştim, karar veremeyip eski makine ile yoluma devam etmiştim. Eski makine artık iş görmemeye başlayınca yeni bir tost makinesi almak farz oldu. Alacağım makineyi sadece tost yapmak için kullanacağımızdan grill özelliği olup olmaması önemli değil, kalabalık tost günleri yaptığımızdan plakanın geniş hatta mümkünse 6 tost ekmeğine aynı anda basacak ölçüde olması en önemli gereksinimim. Tavsiyelerinizi okumam sonucunda orta segmentte isteklerime uygun olarak Korkmaz A328 modelini gözüme kestirdim, fakat korkmazın diğer modelleri ile arasındaki farka ilişkin bir şey bulamadım. Örneğin a329-05, a329-06, a329-12, a329-13 modelleri arasındaki farka ilişkin bir açıklama bulamadım. Aydınlatabilirseniz müteşekkir kalırım




  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.