Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün yeni bir model gördüm marketlerde satıştaydı ... King K 639 Express ... inox ve kırmızı modelleri mevcut ...
    plaka yüzeyi granit ve gayet büyük ancak plakalar sabit ...
    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 17 Ağustos 2016; 17:30:25 >

• serdarsom S kullanıcısına yanıt
    dikkatiniz için teşekkürler ben de farkettim bir karışıklık olmuş sanki, mesajların öncesinde başka model sormuş ve belki ona istinaden cevap yazmış da olabilirim bilemiyorum ...
    plakalar biraz ince ama makinenin bağlantı kolları iyi ...
    ar-278 ile tasarım benzerliği konusunda haklısınız ancak karaca arzuma göre daha sağlam yapılı bir makine ...
    bio granit yeni sayılır, alıp yorum yazan olmadı ... kullanıcı yorumu olmayınca net bir tavsiye vermek zor ...
    ben granit için biraz daha bekleme taraftarıyım granit plakalılar pek tatmin etmedi beni, sadece korkmaz a-329-16 / 12 / 13 modellerinin plakaları daha iyi gibi şimdilik ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

selam,
    ben teflon kaplama diye bilinen siyah plakaları tercih ediyorum çünkü evveliyatı eskiye dayanıyor yeterince zaman geçti bunca yıl içinde geliştirmeler yapılmıştır diye düşünüyorum ...
    300'ün biraz üstü ve altı aralığında breville 200-ex, delonghi cgh-900, homend 1304, korkmaz a-328 hep liste başıdır ...
    fiyatlar sürekli değişiyor, önceleri f/p olarak homend liderdi çok ucuzdu, uzun süre 149'dan satıldı ama sonra işler değişti ... delonghi ilk zamanlar uçuk fiyatlardaydı sonra normale döndü ...
    tavsiyelerimin değişmez tek kuralı, bu modelleri yerinde görüp son kararı kendinizin vermesi olacaktır, hepsi iyi model pişman etmez ...

peki son olarak delonghi 900 mü 900c mi? neden ?

• konsolevi K kullanıcısına yanıt
    cgh-900 ... iki plaka tipine de baktım, 900'ün plaka kaplaması bana daha kaliteli geldi ... tamamen kişisel tercih ...
  • @Bayberty hocam çok teşekkürler bilgilendirme için... Allah razı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayberty üstad korkmaz-a328 ürünün aldım elime geçti ürünle ilgili birkaç sorum olacak

1-Plakalara yağ döktügüm zaman mesela ayçiçek yağı makinenin ısısı üstündeki yağ parçalarını fokurtdatmaya yeter mi çünkü gözlemledigim kadarıyla yetmedi
    2-ürün 4.seviye aldımdığımda bazen turuncu ışık sönüyor ara ara yapıyor bunu bununda sıcaklığa etkisi var mı çünkü et kızartağım zaman yüksek ısı çok gerekli olacak

üstat bide bu konuda çok bilgilisin takdir ediorum herkese yardım ediyorsun allah razı olsun

@Bayberty
  • R.P Mcmurphy kullanıcısına yanıt
    selam,
    öncelikle a-328 hayırlı olsun, güzel ürün ... ... ilk kullanımdan önce ilgili mesajı okumanızı (ilk sayfa 3. mesaj) öneririm ...
    1-son kademede yağı fokurdatması gerekir, a-328'in plaka yüzeyi 260"dir, makineler arasında en yüksek plaka yüzey sıcaklığına sahip ürünlerdendir ...
    2-ara ara termostat devreye girdiğinde ışık söner bu normaldir yine de mevcut ısı ızgara için yeterli olur ...
    ürünü iyice deneyin sorun varsa geç kalmadan iade edin ...

teşekkür ederim ... Allah sizden de razı olsun, Allah hepimizden razı olsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: murat6333

@Bayberty hocam çok teşekkürler bilgilendirme için... Allah razı olsun...

rica ederim hocam, Allah sizden de razı olsun ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için. İnternette tost makinesi araştırmak isteyen herkes sizden bilgi alıyordur.
  • @Bayberty hocam dökümix siparişi verdim... kuponum vardı. 100 tl mal oldu... umarım memnun kalırız...

• murat6333 M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • Teşekkürler...

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam sonunda konseyi topladik ve konseyden delonghi cgh900 cikti esimle korkmaz a328 e baktik plakalar kapali konumdayken birbirine temas ediyor ve cabuk cizilme olacaga benziyor. Brevilla icin zaten ikna etmem mumkun olmadi hem tost yapimi hem temizligi bana kalacakti yoksa bu sebeple kendisini goremesekte delonghi cgh900 de karar kildik. Bugun n11 indirimiyle 269 TL ye siparisi vermis bulunuyorum. Urun elime gectiginde izlenimlerimi paylasacagim. Degerli tavsiyeleriniz icin sagolun varolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echolen -- 19 Ağustos 2016; 0:33:08 >
  • echolen E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • Sizi bir kez daha yoruyorum Sayın Bayberty hocam, Breville 200 veya 250, Farkı nedir? Tercihiniz sizin hangisi olurdu, Fiyat benim bulduğum bgr 200ex için 400 TL, 250ex ise 450. Uygun mu? çok teşekkürler @Bayberty

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky_sky S kullanıcısına yanıt
    250ex'in alt plakası düzdür, ızgara yaparken et mühürlemede daha başarılı olabilir, ızgara sonrası temizliği daha kolaydır, bunun dışında aynı sayılır ...
  • Merhabalar,

HOMEND 1304 :227 TL
    KORKMAZ A-328 :224 TL
    DELONGHİ CGH-900 :295 TL

Bu üç üründen sizin sıralamanız nasıl olurdu?

Bu fiyatlara alabileceğim daha iyi bir ürün var mı?

Görüntü olarak bana en iyi delonghi geliyor :)
  • iyi aksamlar,

200tl civarı tost makinesi bakıyorum. yaptığınız incelemelere ve yorumlara göre homend 1304 almaya karar verdim. homend 1304 ömürlük bir ürün müdür kaliteli midir yoksa o fiyata daha uzun ömürlü bir ürün var mıdır. sizin tavsiyeniz ne olur acaba o fiyata.
  • Sayın hocam gerçekten çok yararlı bir başlık olmuş. Neredeyse bütün sayfaları okudum, muhabbetler oldukça yararlı ve zevkli :)
    Oldukça fazla emek harcamışsınız bu konuda, helal olsun. Bu arada merak ettim acaba siz hangi makineyi aldınız?

Esasında ben de uzun zamandır ocak üstü tost aparatlarından kullanıyordum ancak çok da randımanlı çalışmamasından dolayı 300 tl'ye kadar bir tost makinesi almaya karar verdim.
    Sadece tost için kullanırım, ızgara çok nadir belki hiç.
    Özellikle de sizin önerileriniz arasından Korkmaz a329-16 modelini beğendim. Tabi almadan gene size bir danışmak istedim. Ne dersiniz üstadım, sizce hangisini almak bizim için daha iyi olur acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Hocam 100 liraya falan iyi bir tost makinesi var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.