Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

quote:

Orijinalden alıntı: Silentis
    ... CGH900 ile 1304Grilliant arasında bir tavsiye verebilir misiniz?..

ideal seçim; homend 1304 ...

Teşekkürler. Homend 1304 siparişi vermiştim zaten. Dün elime ulaştı. Kaşarlı tost, kaşarlı-salamlı tost, yumurtalı tost yaptım, gayet güzel oldu. Sıcaklığı çok iyi. Bugün dana biftek kızarttım. Sıcaklığını sadece 4. seviyeye getirmeme rağmen çok güzel pişirdi (5 sıcaklık seviyesi var. Kırmızı et için 5. seviye öneriliyor ama 4. seviyede birkaç dakikada pişirdi)

Kötü tek bir yanı var: Timer kısmı biraz ayarsız. Tam kaç dakika çalışacağını ayarlayamıyorum. Mesela 20 dakikaya getirdim bugün, 14 dakika sonra timer durdu. Yani istediğiniz süreden birkaç dakika daha yukarısına ayarlamanız gerekiyor.

Genel olarak kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorum. Aldığıma pişman olmadım. Ama tabii bu iki günlük izlenim. İleride sorun çıkartırsa yazarım.

• Silentis kullanıcısına yanıt
    hayyrly olsun ...
  • Homend 1304 kac ekmeklik acaba? Bir de kablosu kac cm? Tesk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Homend 1304 cıkarılabilir plakalı mı? Ayrıca hangi internet sitesinden alınabilir? Tesk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersen2000

Homend 1304 cıkarılabilir plakalı mı? Ayrıca hangi internet sitesinden alınabilir? Tesk.

çıkıyor videoda mevcut

bu Delonghi CGH 900 merak ettim ben tosttan ziyade yaptıgı ek seyler nedir köfte et vs güzelce pişirilebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 13 Ağustos 2016; 13:12:54 >

• Merhabalar,

Dayanıklı, kolay temizlenebilir, şık bir ürün bakıyorum.

Fiyat ilk önceliğim değil.

Üst sınıfta ve orta sınıf makinelerde önerebileceğiniz ürünler var mı?
  • vanhelcing V kullanıcısına yanıt
    BREVİLLE 800-GR
    BREVİLLE 250-EX
    DELONGHİ CGH-900
    DELONGHİ CGH-900-C
    HOMEND 1304
    KORKMAZ A-328
    KORKMAZ A-329-05
    KORKMAZ A-329-16
    TEFAL XL-800 COMFORT
  • bimeks'te geçerli 700 lira bi para var fakat pek çeşit yok, olsa tost makinesi alacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bimeks'te geçerli 700 lira bi para var fakat pek çeşit yok, olsa tost makinesi alacaktım

eğer biparanın kullanım süresi bitmeye yakınsa, pek tavsiye ettiğim bir model olmasa da şunu düşünebilirsiniz ... http://www.bimeks.com.tr/urun/138295/tefal-gourmet-comfort-izgara-ve-tost-makinesi.aspx#photos

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    gördüm hocam aynen, ama hiç tefal alasım gelmiyor, markaya para veriyormuşum gibi geliyor. bi paranın yılbaşına kadar süresi var, kasım ayında black friday döneminde belki bunlar da indirim yapar diyorum. mağazalarda çeşit olabilir ara sıra yoklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 15 Ağustos 2016; 0:48:16 >
  • Merhaba,

haftasonu enplusa gittim, birşeyler aldım breville tost makinesini hediye ettiler.. 250 mi 200 modelimi hatırlamıyorum. inş pişman olmam :) temzlemesi dert değil dedi, sadece sirkeli su ile sil yeter dediler. bakacağız.
  • Bayberty
    urun.n11.com
    Korkmaz A811 Tostema Lavanta/rosegold Tost Makinesi 2 Renk - n11.com
    http://urun.n11.com/tost-makinesi/korkmaz-a328-tostkolik-tost-makinesi-inox-P96172166
    korkmaz a-328 almayı düşünüyorum fakat konunun 5.mesajında
    korkmaz a-328 için çıkarılabilir teflon plaka olduğundan bahsetmişsin bu linkte Izgaraları seramik kaplı alümünyum dökümdür. Bir sıkıntı olur mu alayım mı?
    Yada max bu fiyat aralıgında önerebilecegin başka bir ürün var mı çok yönlü kullanım için balık,et,tost... ideal önerin nedir ?

@Bayberty

• R.P Mcmurphy kullanıcısına yanıt
    a-328 bence korkmazın en iyi modelidir, tavsiye ederim ...
    o linkte bilgi hatası var a-328 teflon kaplamadır, seramik olanlar a-329-05 ve 06 modelleridir ...
    alternatif olarak delonghi cgh-900, cgh-900-c veya homend 1304 önerebilirim ...
  • Arkadaşlar bu aşağıdaki ürün gerçek döküm müdür 400 tl vereceğim bir bakar mısınız ?

www.hepsiburada.com
    Breville Profesyonel Izgara / Tost Makinesi Bgr200ex Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/breville-profesyonel-izgara-tost-makinesi-bgr200ex-p-MTENKAY250200049
  • mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt
    alınabilecek en iyi modellerden biridir ... tam anlamıyla demir-döküm değil ancak sıradan döküm de değil, kaplaması da iyi ...
    tek olumsuz yönü fiyatı ve plakaların sabit olması ... diğer yönlerden eksiği yok ...
  • Dokumix aldim ama ilk olarak nasil temizlemeliyim?

• Önceki sayfalarda vardi ilk temizlemenin nasıl yapılacağı aslinda ama bulamadim..Yardım...

• ersen2000 E kullanıcısına yanıt
    makineniz hayırlı olsun ...
    not: ilk sayfada 3. mesajda (ilk kullanım için) uzun açıklama mevcut ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Ağustos 2016; 20:02:48 >
    merhabalar tost makinesi almak istiyorum. baya da araştırdım araştırdıkça beğenemez oldum. aklımda neler vardı dün akşam başka oldu. 2 si arasında kaldım açıkçası ama önce sizde kaliteli sağlıklı olanlarını duyabilir miyim. döküm istiyorsum hatta remta fayoks simton isticektim netten vazgeçtim temizliği bi süre sonra işkence olur. bu arada tekim tek ben kullanacağım için wattı yüksek almam gerektiğini düşündüm 1 kişilik tost için 1200 wattlık döküm beklemek aptallıktır diye düşündüm. homend 1304 vede kendi sitesinde bile olmayan fason kenwoodh400 arasında kalmıştım bir de cocunox sipariş verdim ama vazgeçtim geçen hafta aslında aklımda o vardı görünüşü ve de wattı plaka çıkımı vs ama döküm dedim kenwooda kaçtım sizin yorumlarınızla dükkana gidip bunları bulamadım beğendiklerimin hepsinide alanyada yaşıyorum burda yok maalesefen yakın 170 km basıp antalyada bakmam gerekecek bunu da yapmam artık bunca araştırma sonrası ve hasıl ben kafam karıştı ama tefal optik gril ile breville arasındayım. ama bireville 250 bilmiyorudum aştı düz üstü tırtık olanı daha iyi sanırım bomfile pişmesi mühürlemek iyi olur 2200 watta. ya da 200ex mi hangisi artıları kalitesi 2 sini de beğendim.

cevaplarınız bekliyorum teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.