Şimdi Ara

Toshiba satellite p70-b-10z nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle şuna değinmek istiyorum bu konulardan hiç anlamam. Kısmet olursa bir ay sonra öğretmen olarak göreve başlayacağım. Bunun şerefine 13 senedir aynı bilgisayarı kullanmanın acısını çıkarmak için üst düzey bir dizüstü araştırıyorum. Üst limitim 5000 lira. Oyun bilgisayarı istemiyorum. Mesleğimde de kullanacak olmamdan dolayı tasarım olarak bana hitap etmiyorlar. Ufak araştırmalarım sonucu Toshiba satellite p70-b-10z isimli modeli buldum. Fiyatı yaklaşık 4000 lira. Bu bilgisayarla gta 5 gibi büyük boyutlu oyunları en yüksek ayarlarda sıkıntısız oynayabilir miyim? Tek kriterim bu. Olmaz, oynatmaz derseniz başka ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam en düşük ayarlarda dahi düzgün oynayamazsınız. Ürün verdiği donanıma oranla çok pahalı.

http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2752

4 bin liraya 15.6 inc - 970m veya 17.3 inc - 960m laptoplar var. Biraz daha yukarı çıkıp 17.3 - 970m alabilirsiniz. Ki istediğinizi verir performans olarak.
  • Hocam bu sitedeki pcler de hemen hemen aynı donanımlarda. Toshibayı neden önermiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Hocam bu sitedeki pcler de hemen hemen aynı donanımlarda. Toshibayı neden önermiyorsunuz?

Yüksek ayarda gta oynamak istiyorum demişsiniz. Ancak düşük ayarda bile takıla takıla oynatır. İnternette videoları var.

Sizin belirttiğiniz laptopun ekran kartı " R9 M265X " . Hemen hemen aynı fiyata 970m li laptoplar var.

Aradaki fark görebileceğiniz üzere devasa http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-M265X-vs-GeForce-GTX-970M

Markaya takılmayın. Msi , asus , lenevo falan da olabilir. Önemli olan içersindeki donanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 7 Ağustos 2015; 19:05:59 >

• Çok teşekkür ederim hocam. Biraz baktım da geforce gtx 970 bayağı ünlü heralde. Bu 970 ile 970m arasında fark nedir?

• Lentus kullanıcısına yanıt
    Abartmışsınız hocam. 740m in bile medium-high ayarlarda rahat çalıştırdığı bir oyun gta 5..
    Büyük ihtimal high ayarlarda gayet rahat çalıştırır ama oyun için pekte tercih edilebilir bir model değil o konuda haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Abartmışsınız hocam. 740m in bile medium-high ayarlarda rahat çalıştırdığı bir oyun gta 5..
    Büyük ihtimal high ayarlarda gayet rahat çalıştırır ama oyun için pekte tercih edilebilir bir model değil o konuda haklısınız.

Hocam gaming tarzı düşünmüyorum zaten mmesleğimde de kullanacağım. Ben 5 milyarlık gaming makineyi sınıfa götürürsem öğrenciler pert ederler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 bin bütçeye alınabilecek başka bilgisayar yok mu???

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR#.VcYonPntlBc bunu alabilirsiniz gaming olabilir ama normal laptoplardan bir farkı yok görünüm olarak :D
  • Geçmişin acısını çıkarmak da 5000 lira cidden hangisini alırsan al israf olacak diz üstüler çok hızlı eskiyor heleki bu toshibaya bu kadar hiç verme o fiyatlara daha sağlam donanımlı cihazlar var.

fhd ekranlı cihazlara düşük ekran kartlarını koyuyorlar gerçekten mantıksız.
    .
  • Oyun oynamak konusunda inatçı değilseniz 15 inch Retina Macbook Pro asla yarıyolda bırakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR#.VcYonPntlBc bunu alabilirsiniz gaming olabilir ama normal laptoplardan bir farkı yok görünüm olarak :D

Monster'a biraz şüpheci yaklaşıyorum ama bu bütçeyle en iyisi de o gibi. Bu monster bilgisayarlar teknoloji mağazalarında satılıyor mu? İnternet alışverişine 5 bin lira vermek pek işime gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Geçmişin acısını çıkarmak da 5000 lira cidden hangisini alırsan al israf olacak diz üstüler çok hızlı eskiyor heleki bu toshibaya bu kadar hiç verme o fiyatlara daha sağlam donanımlı cihazlar var.

fhd ekranlı cihazlara düşük ekran kartlarını koyuyorlar gerçekten mantıksız.
    .

Zaten şu anda toshibadan vazgeçmiş durumdayım. Gtx 970m'li bir model düşünüyorum. Bu bu bütçeye sadece monsterda var sanırım. Başka modelde var mıdır acaba? Ya da bu ekran kartının muadili başka bir ekran kartı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Oyun oynamak konusunda inatçı değilseniz 15 inch Retina Macbook Pro asla yarıyolda bırakmaz.

Asıl amaç oyun zaten hocam. Tasarım meslek konusunda önemli. Macbook tasarım olarak harika ama oyun oynayamadıktan sonra kalan işlerimi mevcut 13 yaşındakii bilgisayarla da hallediyorum.

• Valla Alienware var görünüşü canavar gibi bir şey ama size gelmez. Firmaların içinde en kaliteli notebook üreticileri. Kanaatimce Toshiba,Sony ve Msi'dır. Eğer monsterlara pek içiniz el vermediyse Msi'ın ge60 ge70 modellerini öneririm. dizayn olarak dış görünüm normal görünümlerde ancak içinde bir canavar saklı diyebilirim. Monster almak yerine bir Msi almak daha mantıklı ve cazip bu arada 4 veya 5binlik bir makinayı elden almak istiyorum demişsiniz. Msi cihazları elden almanız mümkün deil gibi duruyor yada ben satan bir teknoloji dükkanı bilmiyorum. Ancak monster'ın türkiyede sadece istanbulda 1 tane şubesi var oraya gidip inceleyip alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.