Şimdi Ara

Toshiba Notebook Tavsiye Başlığı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
658
Cevap
2
Favori
74.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    laptop satıyorum ilgilenenlere

satellite a300-15m
    2gb ddr2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram
    intel core 2 duo ctpu t5850 @ 2.16ghz 2.17ghz
    ATI mobility radeon3400series 256mb 15.4 inch TruBrite®TFT ekran
    sistem türü :32bit
    250 GB SATA (5400 Rpm) HDD (yazıyo her yerde fakat fabrika 1000mb olarak alıyor 1gb normalde 1024 yani 230.5 gb gözüküyor )
    Entegre 1.3 Mp web kamerasının Yüz tanıma Özelliği!! (bi türlü denemedim yüztanımlama özlelliğini aldığım yerdede söyledilerde napıyım yüztanımlama özelliğini :) )
    stereo hoperlör (sol taraftaki bozulmuştur duyulmıycak kadar az ses çıkartmaktadır)
    Q klavye touchped
    2 sene temiz kullanılmıştır laptopçantasına koymaktan heralde kenarlarında ufaktefek çizikler vardır(2 sene ola bildiğince özenle kulullanıldı doğaldır okadar çizik)
    Win 7 yüklüdür vista uyumlu iteğe bağlı vistaya çevrilir (Win7'de başlangıçta takılmaktadır yalanım yoktur oyüzden sizin elinize en temiz halini vermek istiyorum)
    abim webmaster olduğu için özel dosyaları bu pc olduğundan çok özel bakmıştır.
    harman/karbon renkleri yani siyah çizgili kurşun rengindedir.
    kutusu nerde allah bilir.
    şirket tarafından yeni bilgisayar verildiğinden buna ihtiyaç kalmamıştır.
    oyun oynıyacak arkadaşlara prototype çok rahat oynuodum .

istedikleride bunlar dır
    İşlemci: Core 2 Duo E6700 2.66GHz / Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
    Ekran Kartı: Geforce 7800 GS / Radeon X1800 Series 256MB
    Ram: 2 GB
    Hardisk: 8 GB
    Directx: 9-10

driverları içinde olması lazım evde kontrol edicem değilse indirip deneyip bırakıcam
    fotoğraf makinası olmadığından malesef koyamıyorum ama bysephiroth@hotmail.com'dan isteyene atabilirim.

ihtiyaç kalmadığından satıyorum boşa takas demeyin lütfen şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler

cep no: 05317747097 (ark daha önce hep lazım olan dosyalarımı falan burdan buldum seviyeli çok güzel forum umarım telefonu işletmezsiniz)

• Merhaba arkadaşlar bu sene koç bilgisayar mühendisliği tam burslu kazandım ve laptop arıyorum bütçem 2000-3000 tl arası
    laptop kullanma amacı;
    -hd/blue-ray filmleri sorunsuz ve tam randımanlı izliyebilmek
    -Bölümüm gereği bilgisayar ile çok haşır neşir olucam ve beni hayal kırıklığına uğratmıyacak ve bütün programları sorunsuz çalıştırabilicek bir şey olması şart
    -2 tb lik hard diskim olduğu için pek önemi yok HDD 'nin
    -Tabi ki oyun performansı da iyi olmalı ki önümüzde Diablo 3 geliyor onun için özellikle

teşekkürler , saygılar ....
  • Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, Sizlere bir sorum olacak ben Bu sene üniv. başlayacağım bana haliyle laptop lazım. İnternetten uzun uzun araştırdım Benim amacım Olmuşken Performan açısından Baya iyi olsun Fiyatıda 1500-2500 TL civarı olsun. Oyun program Video Film de sorun çıkarmasın Birde Batarya süresi uzun olsun . Böyle bir laptop öneriniz varsa Çok makbule geçer . Benim araştırdıklarımın içinde 3-4 tane var onları sizle paylaşayım ( YORUMLARINIZI BEKLİYORUM )

1) http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-n61jq-jx054v-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-500gb-16-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750983&categoryId=98

2) http://www.hepsiburada.com/Liste/lenovo-ibm-y560-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-59-037224/ProductDetails.aspx?productId=bd760133&categoryId=98

3) http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-nirvana-cnhbi740b-intel-core-i7-740qm-173ghz-6gb-640gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760091&categoryId=98

4) http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-r580-js02tr-intel-core-i5-520m-24ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750750&categoryId=98

Evet arkadaşlar Lütfen Bana yardımcı olun sadece bir tık yeterli Görüşleriniz benim için çok önemli 3-5 gün içinde almam lazım Kayıtlar başlayacak yakında . Şimdiden Teşekkürler HAYIRLI RAMAZANLAR..

• -Gold.com.tr- -Sahibinden.com-
    Bu iki linkteki ürünler aynı olmasına rağmen 1000 TL fark oynuyor. Sizce bunun sebebi nedir? Hangisini almalıyım açıklaya bilir misiniz?
    Özellikler
    Karakteristik TOSHIBA A660-10W i7-720QM 6GB 640GB W7HP
    CPU Cinsi - Hızı Intel® Core™ i7-720QM İşlemci 1.60 / 2.80 Turbo GHz 1333 MHz
    Ekran Boyu 16" 1366x768, Renkli Ekran
    Ekran Tipi :16:9 en boy oranıyla Toshiba TruBrite® HD TFT 9 en/boy oranı ve LED arka ışıklandırma
    Ekran Kartı NVIDIA® GeForce® GT 330M
    Bellek 6 GB Max: 8 GB
    Bellek Tipi DDR3 RAM (1.066 MHz)
    Sabit Disk 640 GB 5400rpm
    Optik Sürücü Blu-ray Disc™ sürücüsü :CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM, BD-ROM, BD-R, BD-R(DL), BD-RE, BD-RE(DL)
    Faks - Modem YOK
    Ses Dahili Harman Kardon® stereo hoparlörler 24bit - Toshiba Bas Özelliği Geliştirilmiş Ses Sistemi ve Dolby® Advanced Audio
    Network Kablolu : 10/100/1000 Mbps Ethernet
    Kablosuz : 802.11 b/g Bluetooth : VAR
    Port 1 x DC-girişi
    1 x harici monitör
    1 x RJ-45
    1 x kulaklık (stereo)
    1 x dahili mikrofon özelliğine sahip entegre 1.3 Megapiksel Web Kamerası
    3 (Sol 1, Sağ 2) x USB 2.0
    1 (Sol) x eSATA/Kapalı Konumda USB'den Şarj özelliğini destekleyen USB 2.0
    1 x 1080p sinyal biçimini destekleyen HDMI
    1 x Uyku Modunda Müzik destekli harici mikrofon
    Pil Ömrü 4 saat 15 dk. pil ömrü (Yaklaşık - Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık 2,62 kg
    İşletim Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium 64-bit (önceden yüklenmiş, Toshiba-HDD kurtarma)
    Ek Özellikler Dahili Web Kamera : VAR
    Kart Okuyucu : 1 x Çoklu Kart Okuyucu (en fazla 2 GB SD™ Kart, bağdaştırıcısı en fazla 2 GB olan miniSD™/microSD™ Kart, en fazla 32 GB SDHC™ Kart, en fazla 64 GB SDXC™ Kart, en fazla 256 MB Memory Stick®, en fazla 16 GB Memory Stick Pro™, en fazla 2 GB MultiMedia Card™ ve en fazla 2 GB xD-Picture Card™ destekli)
    Parmak İzi Okuyucu : YOK
    Boyut : G x U x Y : 380,5 x 254,0 x 28,0 (ön) / 35,6 (arka) mm
    Klavye : Türkçe Q Klavye + Standart sayısal tuş takımı-10 rakamlı sayısal tuş takımıyla birlikte tam boyutlu tuş takımına sahip mat siyah klavye
    Diğer : Genişleme
    2 x memory yuvaları (1 tanesi yapılandırılacak)
    1 x Express Card™ yuvası (34 mm)

Kablosuz iletişim Uyumluluk : Wi-Fi®
    İşaret aygıtı tür : İki parmakla kaydırma, çimdikleme, döndürme ve çevirme destekli Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Dokunmatik Yüzey Ayrı bir Dokunmatik Yüzey açma/kapatma düğmesi özelliğine sahiptir

AC adaptör giriş voltajı : dünya genelinde kullanım için otomatik algılamalı AC adaptör (100/240 V)
    çıkış voltajı : 19 V
    çıkış akımı : 6.32 Y

maksimum hız : Okuma: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM, 6x BD-ROM/ Yazma: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 24x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-R (Çift Katmanlı), 6x DVD-RW, 8x DVD+R, 4x DVD+R (Çift Katmanlı), 8x DVD+RW, 5x DVD-RAM, 6x BD-R, 4x BD-R (Çift Katmanlı), 6x BD-RE, 2x BD-RE (Çift Katmanlı)
    tür : Kayıt, yeniden yazma ve kayıttan yürütme desteği ve DVD SuperMulti sürücüsü işlevine sahip Blu-ray Disc™ yeniden yazılabilir sürücü (BD-RE))

Birlikte gelen donanım AC adaptör

Birlikte verilen yazılım
    Toshiba Bluetooth™ Stack
    Toshiba Bluetooth™ Monitörü
    Toshiba Disc Creator
    Toshiba Kullanıcı Kılavuzu
    Yönetici Parola Yardımcı Programı
    Toshiba Yardım
    Chicony Kamera Yardımcı Yazılımı
    Toshiba Yüz Tanıma Sistemi
    HDMI Kontrol Yöneticisi
    Microsoft® Works, Microsoft® Office Home ve Student 2007 (60 günlük ücretsiz deneme sürümü)
    Toshiba Katma Değerli Paket (Toshiba Power Saver, Toshiba Yakınlaştırma/Uzaklaştırma Yardımcı Programı, Toshiba PC Tanı Araçları, Toshiba Flash Kartları, Toshiba Bileşenleri Ortak Sürücüsü, Toshiba Erişilebilirlik, Toshiba Düğme Desteği)
    McAfee® Internet Security (30 günlük ücretsiz Internet güncelleştirmeleri içerir)
    WildTangent Oyun Konsolu
    Toshiba Photo Service
    Toshiba Recovery Media Creator
    Toshiba için WinDVD® BD
    Toshiba için Corel® DVD MovieFactory®
    Connectivity Doctor
    ConfigFree™
    Toshiba yardımcı programları ve sürücüleri

• toşhiba alma o paraya hp çok güzel modelleri var. hagi.
  • cod gta 4 gibi oynat pc okadar para verceğine 600 tl sıfır ps3 al hd görüntü intarnette bağlanırsın geri kalanlada cebinde kalsın.
  • Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyıım?

Toshıba a665-11z-----http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-11z-a665-11z-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-16-1024mb-gts350m-cam-dvdrw-br-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47905

Toshıba L675-10Z-----http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-l675-10z-l675-10z-core-i5-450m-2.40ghz-4gb-640gb-17.3-1024mb-hd5650-cam-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47917

HP DV8-1150------http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vy147ea-dv8-1150-intel-core-i5-520m-2.4ghz-6gb-1024mb--gt230m-1tb--18,4-bt-dvdrw--w7p/productdetails.aspx?I_ID=44419
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3N3S_

Arkadaşlar 3 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyıım?

Toshıba a665-11z-----http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-11z-a665-11z-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-16-1024mb-gts350m-cam-dvdrw-br-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47905

Toshıba L675-10Z-----http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-l675-10z-l675-10z-core-i5-450m-2.40ghz-4gb-640gb-17.3-1024mb-hd5650-cam-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47917

HP DV8-1150------http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vy147ea-dv8-1150-intel-core-i5-520m-2.4ghz-6gb-1024mb--gt230m-1tb--18,4-bt-dvdrw--w7p/productdetails.aspx?I_ID=44419

ben ikinciyi al derim. ama 3000 lere çıkabiliyosan fiyat olarak birinci yerine şuna bak bence.
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32798_ASUS_G73JH-TY199V__Core_i7-740QM__8GB__1TB__HD5870__Blu-Ray__17_3inc__Win7_Premium_64_Bit.html

• Arkadaşlar bende 1700 tl civarı bütce var oyun amaclı bi laptop istiyorum yardım ederseniz cok memnun olurum

ayrıca bu hdd lerdeki 5400 7200 rpm arasında ne fark oluyor oyun bilgisayarında hangisi kullanılır şimdiden teşekkürler.

bu bilgisayar nasıldır ?
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-l650-11f-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18927.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpHinx. -- 8 Eylül 2010; 15:27:06 >

• 1700 TL yi aşmayan Oyunları güzel çalıştırabilecek, uzun bir zaman rahat kullanabileceğim bir toshiba önerebilir misiniz? Bu arada özelliklerden hiç anlamam, özellikleri de yüksek olursa iyi olur.
  • Arkadaşlar,

Aşağıda özellikleri yazılı L635-10R model cihazı almayı düşünüyorum.
    Fiyatı 1.450 - 1.600 TL arasında değişiyor.
    Bu modeli kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi?

• arkadaşlar hem windows hem linux çalıştıracak hem de ekran kartı çok iyi bir dizüstü arıyorum, yardımcı olun lütfen.
  • Toshiba C650D-12F AMD V120 2GB,250GB,15.6'' DOS

Ürün Özellikleri

İşlemci : AMD V Series Processors for Notebook PCs V120 2200MHz 512 L2 Cache
    Ekran Tipi : 15,6” Toshiba TruBrite® HD TFT 9 en/boy oranı ve LED arka ışıklandırma 1366 x 768
    Bellek : 2048 MB DDR3 1066Mhz , Azami 8 GB bellek desteği, 2 adet bellek yuvası
    Sabit Disk : 250 GB SATA 5400
    Ekran Kartı : ATI Radeon™ HD 4250 Graphics (yüklü 2 GB sistem belleğine sahip en fazla 893 MB paylaşılan bellek ve 8 GB sistem belleğine sahip en fazla 3.067 MB paylaşılan bellek (yüklenmiş 64 bit Windows işletim sistemiyle birlikte) )
    Ses Kartı : Conexant , 24-bit stereo hoparlörler
    Optik Sürücü : DVD Super Multi (Çift Katmanlı) sürücü
    Ağ Kartı : 10BASE-T/100BASE-TX
    Kablosuz İletişim : 802,11b/g/n
    Batarya : 6 Hücreli lityum-iyon
    Genişleme : Çoklu Kart Okuyucu (en fazla 2 GB SD™ Kart, bağdaştırıcısı en fazla 2 GB olan miniSD™/microSD™ Kart, en fazla 32 GB SDHC™ Kart, en fazla 2 TB SDXC™ Kart ve en fazla 2 GB MultiMedia Card™ destekli)
    Giriş/Çıkış : 1 x DC-girişi, 1 x VGA, 1 x RJ-45, 1 x harici mikrofon, 1 x kulaklık (stereo), 2 x USB 2.0
    İşletim Sistemi : FreeDos
    Klavye / Fare : Q Türkçe Numerik Klavye, Touchpad
    Boyutlar / Ağırlık : 380,0 x 250,0 x 28,0 (ön) / 37,9 (arka) mm, 2,40 kg
    Dahili Web Kamerası : Var
    Garanti : 2 Yıl

Arkdaşlar ev kullancıısı için yeterli bir PC mi?.. Birde İşlemcisi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.. Fiyatı çok makul geldi bana..

• evet arkadaşlar bu yukarıdaki üründen bende alıcam yorumlarınızı bekliyorum oyun performansı beklemiyorum sadece büyük ekranlı internet film izlemek vs....
  • İyi günler Arkadaslar Ben Laptop almak istiyorum.Fakat Marka Konusunda Karar veremedim.Forum yorumlarına Baktıkca Kafam daha cok Karisti.Eskiden Toshiba düsünürken Simdi Asus , Packard Bell ve Lenovo yida düsünmeye basladim.İstedigim Makina özelikleri;

2,000 - 2,500 TL arasi
    1 gb Ekran Karti
    4 gb veya üstü ram
    i5 islemcili istiyorum.

Önerebileceginiz Markalar ve Modelleri varsa Yardimci olabilirseniz simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackeruser -- 4 Kasım 2010; 16:49:52 >
  • Programlama,fotoğraf,web için kullanılacak bir laptop bakınıyorum.

Bütçe 2250.

i5 olsa iyi olur.
  • İnternette gezinmek için ve oyun için 1500 tl'ye kadar laptop tavsiyesi istiyorum pmden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

Arkadaşlar toshiba tavsiye tavsiye başlığı var ama tavsiye etmeme başlığı olmadığı için buraya yazıyorum ki bir firmayı sadece sattığı ve ürrettiği malla değil ayrıca malı sattıktan sonra verdiği hizmeti de düşünmek lazım. İllaki bir gün o servise işiniz düşecek işte markanın marka olduğu da orada belli olacaktır.

İnceleyin derim..

http://resim.donanimhaber.com/m_41309780/tm.htm

eski bir a200 kullanicisi olarak Toshiba dan uzak durun diyorum
    . mac aldigimdan beri cantasinin icinde duruyor :)

• 16.04.2010 tarihinde Vatanbilgisayardan leptop aldım (seri no: S1A433574K). Aynı gün bir tuşunun basılmadığını gördüm. Tuşun altında fabrikasyon fazla çıkıntı vardı. Vatanbilgisayar-Antalya sağolsunlar bilgisayarı hemen değiştirdiler (yeni seri no: S1A473271K).
    Ertesi gün ekranın kendiliğinden kararıp 1-2 saniye sonra titremelerle açıldığını ve “Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durum kurtarıldı” diye sağ alt köşede uyarı çıktı. Bunu ben hem Toshiba-Antalyayı hemde Vatanbilgisayar-antalyayı arayıp bildirdim. “Son güncellemeleri yükleyince geçer” dediler. Yükledim, ama arasıra yine aynı şeyi yapıyordu. Geçer diye beklerken gittikçe sıklaştı. Sonra geçen hafta Toshiba-Antalya’yı aradım, “getirin bilgisayarı” dediler. Götürdüm. “Ekran kartı değişecek” dediler. Değiştirdiler. “Tamam, test edildi, sorun yok” diye geri verdiler. Ama eve getirdikten bir gün sonra yine aynı sorunlar başladı. Aradım Toshiba-Antalyayı, “o zaman anakartı tamir olunması gerekebilir veya bilgisayar komple değişecek” dedi, “geçen seferde böyle sorunla karşılaştık, sonunda bilgisayarı değiştirmek zorunda kaldık” diye de eklediler.
    Bana ekran kartını değiştirdikten sonra “test yaptık, sorun yok” diyen servise götürmek istemedim bilgisayarı ve 02.01.2011 tarihinde 444TOSH’u aradım. Onlar bana “UPS kargo ile 34F322 numara ile bize gönderin bilgisayarı, Antalya’daki servis gibi sorunu 1 gün içerisinde öğrenip size geri dönüş yapılacak” dediler. Ürünü gönderdim. Ama ne 1 günü, aradan 1 haftadan fazla zaman geçti, halen hiç kimse bana doğru dürüst cevap vermiyor. Aradığımda “sorun tespit edilmesi için bekleniyor” diye cevap veriyorlar, yani bilgisayara bakmamışlar bile. Acil olduğunu söylüyorum, “tamam ileteceğiz” diyorlar, kimsenin bir şey ilettiği yok, “tamam, gün içerisinde size geri dönülecek” diyorlar, geri dönen kimse yok, “hani kargoyu teslim aldığınız gün bana geri dönecektiniz” diyorum, “kimse sizlere bunu söylemiş olamaz” diyorlar, hele cumartesi günü aradığımda bu müşteri hizmetleri tam bir fiyasko: “sistemde hata var, sizi hatta bekleteceğim” diye telefonu boşa atıyorlar ve tekrar başka bir elemana bağlanıyorum, ona sorunları tekrar baştan anlatıyorum, onlarda “sizi hatta bekleteceğim” diye yine başkasına aktarıyorlar, böylece 10-15 defa aktardılar, tekrar tekrar aradım, arasıra yine aynı elemana düştüğümde “özür dileriz, biraz önce hattan düştünüz” demeyi de öğrenmişler. “Beni üst yetkiliye aktarın” diyorum, “burada üst yetkili benim” diye benimle dalga geçmeyi de unutmuyorlar. Sonunda birisi birisine “üst yetkili” diye aktardı, büyük ihtimalle o da müşteri hizmetleri elemanıydı, çünkü o da bana tam cevap veremedi. “Aynı günü boşverdim, 3 gün içerisinde hasar tespiti yapılıp size geri dönülecek demiştiniz, ne oldu şimdi, 1 haftadan fazla zaman geçti” diye soruyorum, cevap veremiyor.
    Neyise, Toshiba müşteri hizmetlerinin çalışması tam bir fiyasko.
    Hele teknik servisine ne demeli. Hiç biri bu sorunu çözemiyor, sonrada “hasar tespiti için bekleniyor” diye cevap veriyorlar. Ne hasar tespiti, işte baya yapamıyorsun kardeşim.

Sonuç olarak Toshiba falan almayın. Toshiba’nın hiçbir ürününü almayın. Müşteri hizmetleri ve teknik servisi berbat, çok kötü.

• ÖNCELİKLE O KADAR ÇOK KONU OLUŞMUŞ Kİ, TAKİBİNDE ZORLUK OLDUĞU İÇİN TEKRAR EDERCESİNE YAZIYORUM...

1. Ne amaçla kullanacaksanız?----> İNTERNET, VİDEO, NETTEN FİLM İZLEME, GENEL AMAÇ, EKRAN KARTI HARİCİ OLSUN, OYUN OYNANMAYACAK... AMA YİNE DE KÖTÜ OLMASIN İSTENİLEN ÖZELLİKLERİN BİRAZ ÜST MODELİ OLABİLİR.
    2. Bütçeniz ne kadar? ---> SAĞLAM VE UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN... 1500 - 1750 TL DEN FAZLA VERMEYE DE GEREK YOK...

SAMSUNG MU? ASUS MU?
    TERCİHİM TOSHİBADIR AMA...

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM...

MESELA BU NASIL :http://www.electroworld.com.tr/urunler/lenovo-g560al-59-059284-dizustu-bilgisayar.aspx
    ANCAK BUNLARIN EKRAN KARTI İLE İLGİLİ SORUNLARI VARMIŞ...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.