Bildirim
Toshiba Notebook Tavsiye Başlığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaslar bu nasıl 1alet,
Pek oyun meraklısı deilim orta duzey oyunları kaldırsa yeter.
Ama Carbon falan oynanmıyor die duydum..
Birde acer mi toshiba mı :D?
Hangisi problem daha az verir?
----Birde asıl sorum, Acerin yuksek modeli için toshibadan vazgecilirmi???------
-
Toshiba da bu..
-
Acer'in ekran kartı daha iyi... -
quote:
Orjinalden alıntı: mhmett
1700 ytl kadar bütçem var..son çıkan oyunları rahatlıkla oynayabileceğim,internette hızlı bir şekilde gezebileceğim,kısaca özellikleri iyi olan bir ürn arıyorum.siz bana toshibanın hangi modellerini tavsiye edersiniz.yardımcı olursanız sevinirim
toshiba a300-15a bak derim dostum indirimler kalkınca fiyatlar eskiye döndüydü ama nette 1710-1720 seviylerinde satıldığı söyleniyordı bi bak istersen.işini göreceğini düşünüyorum... -
quote:
Orjinalden alıntı: KKTC_EVREN
Arkadaslar bu nasıl 1alet,
Pek oyun meraklısı deilim orta duzey oyunları kaldırsa yeter.
Ama Carbon falan oynanmıyor die duydum..
Birde acer mi toshiba mı :D?
Hangisi problem daha az verir?
----Birde asıl sorum, Acerin yuksek modeli için toshibadan vazgecilirmi???------
BANA KALIRSA MAX 4GB DESTEKLEYEN ANAKARTA 4GB RAM TAKMAK BENCE YANLIŞ... ANAKART YORULACAK 4GB OKUMAYA ÇALIŞIRKEN
ÖRNEK VEREYİM ARABADASIN TEKSİN HIZLANIYORSUN ARABA NEREDEYSE ZORLANMADAN HIZLANACAKTIR... ARABADA 4 KİŞİSİNİZ HIZLANIYORSUN ARABA HIZLANACAK HIZLANACAK AMA DAHA ÇOK YORULACAK...
MAX 4GB ANAKARTA 4GB TAKARSAN BU SEFER PERFORMANS KAYBI YAŞARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
-
ACERİ AL TOSHİBA DA EKRAN KARTI YOK... OYUN OYNATMAZ DOĞRU DÜZGÜN -
Yurt dışından alınacak (yüksek ihtimal, uygun olursa tr den alınadabilinir)
Max 1100 YTL, 14.1 inc ekran 2,8 kg civarı ise 15,4 de olabilir.
Arada bir Photoshop CS3, Corel kullanırım, Webtasarım işlerinde vede.
Onun haricinde oyun oynamayacağım oyunları normal masaüstünde oynuyorum.
Aslında çizim tasarım işlerinide masaüstünde yapıyorum ama arada bir müşterilerin yanında lazım oluyor onun için vasat olmaması lazım laptop un,
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler -
Toshiba A300-15B çok iyi aslında ama bütcemi aşar diyosanda, toshibanın AMD modelleri de güzel onlara da bakabilirsin. -
SLM ARKADAŞLAR TOSHİBA A300-127 , HP DV5-1040ET , SONY FZ31M BU ÜÇÜ ARASINDA KARARSIZ KALDIM.. BUNLARDAN HANGİSİNİ TAVSİİYE EDERSİNİZ ? ÜNİVERSTEDE KULLANICAM AYRICA OYUNLARIDA İİ OLMASINI İSTİORUM HANGİSİ SİZCE BANA DAHA İİ OLUR .AYRICA DAHA İİ Bİ TAVSİYENİZ VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ -
a300 15b süper -
quote:
Orjinalden alıntı: ali277
ACERİ AL TOSHİBA DA EKRAN KARTI YOK... OYUN OYNATMAZ DOĞRU DÜZGÜN
Aslında haklısın oyun icin acer mukemmel ama toshibanın adı var iste ,
Pek oyun meraklısı olmasamda yeni alacagın pcde buk beklenti oluyor ister istemes..
Yorumun icin tesekkürler, ;) -
http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=1199
bunun fiyatı nasıl arkadaşlar pek anlamıyorum laptoplarda ama toshibayı çok övüyorlar 2250 ye kadar çıkabilirim 4 5 yıl götürsün pek oyunla alakam yok ama sağlam olsun istiyorum pcyi sizce nasıl -
quote:
Orjinalden alıntı: ftrzk
bunun fiyatı nasıl arkadaşlar pek anlamıyorum laptoplarda ama toshibayı çok övüyorlar 2250 ye kadar çıkabilirim 4 5 yıl götürsün pek oyunla alakam yok ama sağlam olsun istiyorum pcyi sizce nasıl
GÜZEL PC... OYUN,MÜZİK.FİLİM,GRAFİK, VS. BÜTÜN İŞLERİNİ GÖRÜR RAHATLIKLA -
quote:
Orjinalden alıntı: ftrzk
bunun fiyatı nasıl arkadaşlar pek anlamıyorum laptoplarda ama toshibayı çok övüyorlar 2250 ye kadar çıkabilirim 4 5 yıl götürsün pek oyunla alakam yok ama sağlam olsun istiyorum pcyi sizce nasıl
Denildiği gibi bütün işlerini çok rahat görebilcek bi laptop. Gönül rahatlığıyla alabilirsin bence -
Toshiba Satellite A300D-127
İşlemci Modeli : AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology
İşlemci Numarası : TL-64
İşlemci Hızı : 2,20 GHz
Ön Bellek (L2 Cache) : 1024 KB
İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
Bellek : 2048 MB
Max. Bellek Desteği : 4096 MB
Bellek Türü : DDR2
Ekran Boyutu : 15,4"
Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px
Parlak Ekran : Evet/Var
Geniş Ekran : Evet/Var
Ekran Kartı : ATI MOBILITY RADEON™ HD3470 HyperMemory™
Ekran Kartı Belleği : 256 MB
Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB
fiyatı 1553 ytl kampanyada bimekste..uygun mudur???ekran kartı yeterli midir 3 boyutlu çizim programları için??yardımcı olcaklara şimdiden teşekkürler.bütçem max 1600 ytl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manu128 -- 31 Ağustos 2008; 23:39:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: manu128
Toshiba Satellite A300D-127
İşlemci Modeli : AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology
İşlemci Numarası : TL-64
İşlemci Hızı : 2,20 GHz
Ön Bellek (L2 Cache) : 1024 KB
İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
Bellek : 2048 MB
Max. Bellek Desteği : 4096 MB
Bellek Türü : DDR2
Ekran Boyutu : 15,4"
Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 px
Parlak Ekran : Evet/Var
Geniş Ekran : Evet/Var
Ekran Kartı : ATI MOBILITY RADEON™ HD3470 HyperMemory™
Ekran Kartı Belleği : 256 MB
Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB
fiyatı 1553 ytl kampanyada bimekste..uygun mudur???ekran kartı yeterli midir 3 boyutlu çizim programları için??yardımcı olcaklara şimdiden teşekkürler.bütçem max 1600 ytl.
Dual-core işlemci sanırım core duo dan %30-40 daha az verim veriyo. Ama diğer özelliklerede bakılırsa fiyat fena değil. Bende düşünebilirim
-
stigmata hocam ben bu işlerden zerre çakmam da ekran kartı paylaşımsız olursa daha performanslı olur diyorlar..bu sanırm paylaşımsız..Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var diyor ama.. -
quote:
Orjinalden alıntı: manu128
stigmata hocam ben bu işlerden zerre çakmam da ekran kartı paylaşımsız olursa daha performanslı olur diyorlar..bu sanırm paylaşımsız..Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var diyor ama..
Evet paylaşımsız daha iyi ama yerleşik olan ekran belleği 256 yada 512 olduktan sonra bence paylaşıma açık olupta max. 1024e kadar çıkması olumsuz bi durum teşkil etmez.
Mesela ekran kartı özelliği açısından bu bana kötü geldi ama daha iyi bilen arkadaşlar ne der bilemiyorum
İşlemci: Intel® Core2 Duo işlemci T5750
2.0 GHz, 2 MB L2 cache, 667 MHZ FSB
Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG ağ bağlantısı ve
Intel® GM965 Express chipset
Orijinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
Bellek: 2,048 MB DDR2 RAM - max. 4,096 MB
Harddisk: 160 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800 çözünürlük)
Mobile Intel® GMA X3100, max. 358 MB grafik belleği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 2 Eylül 2008; 0:00:49 >
-
X3100 Santa Rosa teknolojisi ile gelen ekran kartı modeli. Onboard yani dahili bir kart olduğu için performanslı değil elbette..
Benzer içerikler
- toshiba bios tuşu
- bilgisayar hızlandırma
- huawei katlanabilir laptop
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- macbook m5
- m2 vs m3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X