Şimdi Ara

Toshiba Notebook Tavsiye Başlığı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
2
Favori
74.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 21 Haziran 2009; 21:14:12 >
  • Merhaba arkadaşlar;

4.000TL yi geçmeyen,işlemcisi iyi olan,son dönem oyunlarında pek sıkıntı çekmeyeceğim,yani sıkıldığım zaman oyuna girdiğimde ''offf' çekmeyeceğim' bir leptop önerir misiniz?

Benim için işlemci daha ön planda olduğunu söylemek istiyorum.Çünkü video çevirme,düzenleme ile uğraşıyorum.
  • Toshiba Satelitte U400-17V

Özellikler
    CPU Ailesi Intel® Centrino®2 Islemci
    CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
    CPU Numarası P8600
    CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 3 GB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    VGA RAM 256 Mb (1340 MB max)
    VGA Chipset Markası INTEL ( Paylaşımlı )
    VGA Chipset Modeli 4500MHD
    Ekran Boyu(inch) 13.3
    Maksimum Çözünürlük 1280*800
    Optik Sürücü DVD±RW Double Layer
    Mobil Özellikler BlueTooth, Wireless Ethernet, Kamera
    İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr
    Ağırlık (Kg) 1,9

Arkadaşlar Toshiba Satelitte U400-17V hakkında ne düşünüyorsunuz? Evde ve dışarda kullanıcam oyun fazla olmasa da ara sıra belki düşünüyorum. Genel olarak memnun kalır mıyım? Fiyatın hakkını verir mi? Cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

• Toshiba Laptop'u kullanmadan İptal olan , Geri iade olan, Birisi olarak sizden yardım bekliyorum :)

Toshiba A300-247 Laptop siparis verdik fakat bi sebep yüzünden iptal edildi xDD iyide oldu : )

Başka bi Laptop arıyorum artık kendime : ) .

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBHPVA141EA0001 bunu sectim . fazla oyun oynamayacağım. |Okulda kullanmak icin alıyorum . Programlama ,Veri tabanları grafik isleri icn. baya bi program kurucam,| Most wanted , Crysis Cod4 flan . : ) oynarım anca :) bu pc onlar ve bu programları kullanmak icin idealmi ?

Toshiba'dan da baska bi Laptop önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kty21 -- 11 Ağustos 2009; 12:26:50 >

• arkadaşlar bana 1500 lirayı geçmicek en aşşa 320 gb hdd olan işlemci hızı 2.4 üstü olan bluetooth yüz tanıma özellikleri kameralı 3-4 gb ram olan 512 mb ekran kartı olan bir laptop tavsiyesi lazım en geç eylüle kadar alınacak.(not okulda programlama için kullanılacak arada oyun oynanır sistemi yormuyan cinsten fm cm gbi.)
  • Arkadaşlar ben "Toshiba Notebook" ları tavsiye etmiyorum.
    Büyük bir hata yaparak A200 serisinden aldım ,notebooktan memnun değilim ve birdaha da Toshiba 'dan Notebook almıyacağım.
    Lütfen Notebook almadan notebookta oluşan sorunları araştırın.
  • max 1500tl bütçem var daha fazla zorlamam imkansız
    ısınma problemi kesinlikle olmasın
    15.4" ekranı olsun buna yakın olabilir
    ekran kartı dandirik intelin ekran kartlarından olmasın atinin veya nvdia nin ekran kartı olsun paylaşımsız
    250gb hdd yeter sanırım
    2-3gb ram olabilir
    işlemci intel core 2 duo 2.2ghz filan olabilir

bunlar tabi kesin değerler olamazda
    bunlara yakın dediğim fiyatta laptop önerilerinizz varsa daha önce kullandığınız ısınma problemi kesinlikle olmayan bir laptop olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 18 Ağustos 2009; 18:31:40 >
  • Arkadaşlar Laptobum satılık..TOSHİBA SATELLİTE P300...Sıfırdan farksız.Garantisi devam ediyor..herşeyi full.....Toshiba'nın yeni piano black Kasalarından... kozmetik olarak 10/10 alır.Çizik bulamazsınız.... Performansına gelince, anlatmama gerek yok sanırım... 2. el fiyatından az çok tahmin edeceğinizi umuyorum..Ciddi alıcılara yardımcı olurum...Laptobla ilgili ayrıntıları Linkte veriyorum...tıklayın...

İSTEDİĞİM FİYAT 1750 TL..Ne kadar ekmek o kadar köfte..( Sıfırının 3000 tl olduğunu belirtmek isterim)

http://resim.donanimhaber.com/m_31337321/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludagnet

Arkadaşlar Laptobum satılık..TOSHİBA SATELLİTE P300...Sıfırdan farksız.Garantisi devam ediyor..herşeyi full.....Toshiba'nın yeni piano black Kasalarından... kozmetik olarak 10/10 alır.Çizik bulamazsınız.... Performansına gelince, anlatmama gerek yok sanırım... 2. el fiyatından az çok tahmin edeceğinizi umuyorum..Ciddi alıcılara yardımcı olurum...Laptobla ilgili ayrıntıları Linkte veriyorum...tıklayın...

İSTEDİĞİM FİYAT 1750 TL..Ne kadar ekmek o kadar köfte..( Sıfırının 3000 tl olduğunu belirtmek isterim)

http://resim.donanimhaber.com/m_31337321/tm.htm

niye sattığını öğrenebilirmiyim
    memnun değilsinki satıyorsun

• Yeni bi Motosiklet alıyorum çok uygun fiyatlı yakaladım 1 ay içinde nakit çıkarmam gerekiyor...sadece bunu değil diğer motosikletimide satıyorum o motoru almak için...önümüzdeki hafta ses sistemimi de (Logitech z-5500) satışa çıkaracağım.Bu laptopdan memnun kalmamak için deli olmak lazım.Motosiklet sevdam ağır bastığından dolayı gözden çıkardım :)..Daha ötesi yok bana göre.. isterseniz buyrun bakın..sahibinden com da da ilanlarım mevcut aynı şekilde...

bu satılık motorum..
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_full_bakimli_masrafsiz_regal_raptor-94WQQaXQQ13887224WQQpXQQdisplayitem

buda Toshiba'm

http://www.sahibinden.com/sifiri_3000_tl-_kacirmayin_toshiba_satellite_p300_-_133-87WQQaXQQ15908733WQQpXQQdisplayitem

• Toshiba Laptop'u kullanmadan İptal olan , Geri iade olan, Birisi olarak sizden yardım bekliyorum :)

Toshiba A300-247 Laptop siparis verdik fakat bi sebep yüzünden iptal edildi xDD iyide oldu : )

http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBHPVA141EA0001 bunu sectim . fazla oyun oynamayacağım. |Okulda kullanmak icin alıyorum . Programlama ,Veri tabanları grafik isleri icn. baya bi program kurucam,| Most wanted , Crysis Cod4 flan . : ) oynarım anca :) bu pc onlar ve bu programları kullanmak icin idealmi ?

• VALLA ne diyim bilmem...Toshiba laptoplar çok güzel cihazlar bence...Ben p300 kullanıcısıyım..çokda memnunum.satışa çıkardım ama alsam yine toshiba alırdım (cosmio)..Belki arada sorunlu cihazlar çıkıyor ama şans meselesi...başka bi modelde de böyle bi şeyle karşılaşabilirdiniz..
  • Dell Inspiron 6400 Teknik Özellikleri

* Üretici: Dell
    * Model ve Tür: Inspiron 6400 - Laptop
    * İşlemci Türü: Intel Core 2 Duo - Dual-Core
    * İşlemci Hızı: T2400 1.83GHz, 2MB L2 Önbellek ve 667MHz fsb
    * Chip Set Özellikleri: Intel 945PM
    * Bellek - Ram: 512x2 (1GB) dahili bellek PC2-5300 667MHZ DDR2 - Max 4GB desteği
    * Grafik, Ekran Kartı: Intel Entegre X3100 - DirectX 10 destekli - Paylaşımlı
    * Ekran - Görüntü: 15.4" boyutunda 1280 x 800 piksel çözünürlük desteği
    * Harddisk - Sabit Disk Kapasitesi: 120GB boyut, 5400RPM hızı ve 8MB ön bellek. 9.5mm yükseklik ve kullanıcı değiştirebilir özelliği, Sata
    * Optik Sürücü: DVD/CD-RW Combo, DVD+/-RW ve çift yüzeyli DVD+R yazma kapasitesi, Bluray Disc
    * Kablosuz İletişim: Dell Wireless 1390 802.11b/g dahili WLAN kablosuz iletişim modülü - 54Mbit/saniye, Intel Pro/Wireless 3945 802.11 a/b/g Mini Card Wireless
    * Boyutlar ve Ağırlık: 35.80 cm (En) x 26.9 cm (Boy) x 3.7 cm (Yükseklik) ve 2.9 Kg ağırlığında
    * Güç ve Batarya: 6-hücre 56WHr veya 9-cell 85WHr Li-Ion Batarya, 90W (19V 4.74A) 100-240V AC Adaptör
    * Network ve Modem: 10/100 Mbps dahili Ethernet arayüzü RJ45 - 56K faks modem RJ11. Dahili Bluetooth 2.0 / Consumer IR

arkadaşlar şu an kullandığım laptop budur
    işimi görüyor şükür fakat yeni laptop gerektiği için bundan biraz daha iyi max 1250 ytl olan birşey düşünüyorum
    yardımcı olursanız sevinirim

• Samsung R522 XS08TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: kty21

Toshiba Laptop'u kullanmadan İptal olan , Geri iade olan, Birisi olarak sizden yardım bekliyorum :)

• 1400-1700 lira arası Toshiba laptop bakıyorum
    aradığım özellikler
    en iyi oyunları çalıştırmasada (GTA 4 gibi)
    NFS SIMS Counter Strike COD4 gibi oyunları çalıştıracak kadar ekran kartı olan

ve sorun çıkarmayan bir model bakıyorum yardımcı olabilcekler varmı acaba
  • quote:

quote:

Toshiba Laptop'u kullanmadan İptal olan , Geri iade olan, Birisi olarak sizden yardım bekliyorum :)

• arkadaslar gta 4 cod 5 gbi oyunları orta düzeyde çalıştıracak ısınma sorunu olmayan sağlam bir bilgisayar önerisi istiorum max. bütçem 2400 tl
  • 12" den büyük olmayan çift çekirdekli 1200tl limitli optik sürücülü wireless li laptop arıyorum böyle bişey mümkün mü limit biraz daha artabilir
  • Bu baslik pek revacta degil galiba ama ben yinede yaziyorum umarim bilgi sahibi arkadaslar yardimci olurlar.
    Asagidaki linkte makinenin detayli aciklamalari var site yabanci ama cozeceginizi umuyorum.
    Makine hakkindaki genel gorusleriniz nelerdir tavsiye edermisiniz baya niyetlendim arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim.

Toshiba Qosmio F50-113 15.4"WXGA

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=462416
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.