Şimdi Ara

TOSHIBA M70-215? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
43.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun size avrupadaki bir mağzada ki laptop fiyatları göründe bizdeki çürüklere ne paralar veriyoruz
    tepkinizi gösterinki 1 laptopta sırtımızdan % 100 karlar kazanmasınlar
    http://computing.kelkoo.co.uk/b/a/sbs/113501/14120015.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 25 Ocak 2006 14:17:03 >
  • arkadaşlar 15 inç p ekranı ile 15.4 inç pc ekranı aynı büyüklüğümü ifade ediyor m70 serisi notebook u olan arkadaşlar lütfen kutularına bakıp buraya yorum yapsınlar dergide 15.4 inç yazıyordu satın alırken açıkçası kutuya bakmadım detaylı şekilde eve geldim bide baktım 15 inç lütfen söyleyin 0.4 inç kazıklandıkmı eğer kazıklandıysak gidip 0.4 inçimizi söke söke alalım)) espiri biyana bu gerçekten aynı notebookmu ? bu arada toshibanın call center nosunu isteyen olursa vereceğim express media cd si için gerçektende yardımcı oldular bana nereden aldığımı ve pc seri nosunu aldılar bu cd kutuda olmalıymış sonra 2 saat sonra beni aradılar aldığımyerden bi isimle görüşmemi söylediler aradım görüştüm en kısa sürede cd gelecekmiş ve beni pc ile beraber çağırıp yükleyceklermiş sonra norton yüklü ama seriali yok sizdede böyle bir şey oldumu yoksa nortonu kaldırıp e trust cd sinimi yüklesek ne yapsak hangisi iyi acaba? m70-215 i olanlar please yardımlaşalım voltranı oluşturalım güçlerimizi birleştirelim.bu arada bu notebooka pahalı diyen arkadaş kendi açısından haklı olabilir ancak ben toshiba olmasından dolayı bu ntebook u seçtim 2 yıl uluslararsı garanti 2. eli diğerlerine göre daha çabuk satılıyor sonra bu nötebook zaten oyun makinesi değil piyasada aynı özellikte değişik markalarda çok daha ucuz notebooklar var ama kalite servis vs düşünüldüğünde bence fiyat tr şartlrında normal bu kimin ne aradığına bağlı.

• 0.4" için üzülmeyin inanın görünüş ve kullanım açısından herhangi bir farklılık arz etmiyor. Ayrıca makinenizin "C" sinde toolscd adında bir klasör var. Aslına bakıcak olursanız toshiba bu makineye gereğinden fazla şeyleri bile yüklemiş. Ayrıca makineniz orjinal yani lisanslı bir imagela verilir ki buda recovery ürün kurtarma cd nizdir. Express media özelliği için özel bir kurulum yapmak gerekiyor maalesef bu özellik sıfır makinlere önceden kurulmamış . Ama bir çok arkadaş bu cd leri toshiba servislerinden temin edebildiler sanırım .
    Bide tabiki M70 den daha iyi makineler var.yani fiyat olarak ama bu M70 iş yapmaz anlamına gelmez. Notebooklar desktoplar gibi değiller. Her biri farklı amaçlara hizmet ederler ve buna göre üretilirler. Eğer dört dörtlük makine istiyorsanız hepinize Qosmio G20 almanızı öneririm fiyatı 4500$+kdv civarındadırr
    sonuç olarak m70 alanlar ii etmişler .gayet güzel bir makine ben alıcak olanlara M70-159 u öneririm.

• HAKLISIN KARDES BOL KESEDEN ATIYO NE OLDUGU BELIRSIZ SITELER ONLAR ARIYON YANLIS YAZILMIS DIYORLAR SİTE VAR ISTEWWW.TOSHİBATR.COM YADAWWW.TOSHİBA.COM.TR YAHU
  • arkadaşlar toshiba notebook kurtarma cdsi ile hdd'yi ikiye bölme işlemini birisi anlatabilirmi....bu konuda yardım isteyen bi arkadaş var sanırım hızlı kurtarma seçeneğinde tek partition oluşuyomuş uzman modu falan var dedi ama bende kullanmadığım için bilemiyorum nedir ne değildir....varsa bir bilen çok makbule geçecek..

saygılar...

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • M70-215 ne arkadaslar ben boyle bir model goremedim toshiba tr de...M70-125 var toshiba tr de 122 -132- 160 vs var bide...???
  • ben de dün teknosadan m70-215 aldım kullanırken pilini nasıl şarj edeyim nelere dikkat etmek lazım birde kart okuyuce ne demek tam anlayamadım
    forumu da incelediğimde istisnalar dışında memnun kalanlar bayaa fazla.
    görselliği, tasarımı incelemek isteyen arkadaşlar için aşağıdaki link tavsiyemdir
    açılan sayfada sağ tarafta m70 modeli var o sütünün orta kısımlarında product video ve flash tour a tıklayıp
    inceleme yapabilirsiniz arkadaşlar
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/generic_content.jsp?service=UK&ID=SATELLITE_PRODUCT_COMPARISON&banner_id=0000004e65
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu konu hakkında yorum yapan herkese teşekkürler
    Saygılar

• Bir de unutmadan
    0,4" bayaa fark ediyor
    şekil olarak 15" kare gibi ama 15,4" dikdortgen gibi
    ama kare de bi dikdortgendir diyorsanız bilemem :)
    Ekran çözünürlükleri de buna bağlı olarak bayaa fark ediyor
    1280*768 nerdeee 1024*768 nerde....

Orjinalden alıntı: erdem_19

ben de dün teknosadan m70-215 aldım kullanırken pilini nasıl şarj edeyim nelere dikkat etmek lazım birde kart okuyuce ne demek tam anlayamadım

Pil lion pil istedigin zaman tak istedigin zaman çıkart
    Ama arada sıra da sarj i tam bitirip tamamen dolana kadar çıkarmamanda fayda var diyolar bilmiyorumm...

kart okuyuculara gelinceee
    SD MMC kartlar
    gunumuzde bayaa yaygınlaştı bu kartların kullanımı
    cep telefonlarında, dijital fotoğraf makinalarında...
    Laptop uzerindeki kart yuvaları da bu kartları kablo vs. olmadan direk okuyor.

saygılar

• alacaklara söyleyeyim bazı arkadaslar m70 122 ve m70 215 arasında kalmıs,su an iki modelinde fiyatı 1533 dolar kdv dahil ayrıca su an kur çok uygun,ytl olarak 2030 ytl'ye geliyor ve world-maxımum karta pesin fiyatına 12 taksit var ve su an 1 subat yani 2 subat son gun bu ıkı karta 12 taksit yarın son gunu.ayda 169 ytl'ye gelıyor sanırım.m70 215 modeli 80 gb hard disk var ve hard dısk s-ata bır hard dısk.bır suru arkadas hala m70 122 almaya karar verdım cunku arada fark var dıyor ama dedıgım gıbı su an iki modelde aynı fiyat.m70 215 modeki saglam ve kaliteli bir notebook ıstıyorsanız alınacak en guzel en mukemmel cihaz bence.
    1-Şarj süresi 4.32 saat yazmasına rağmen 2 saat civarında gidiyor.
    2-Kutunun içinden sadece ürün kurtarma cd si ve virus programları çıktı.Başka cd ler olması gerekmiyor mu.(Express medya programının cd si)
    3-4-5 tane film cdsini arkadaşların farklı ve aynı marka notebookları okumasına rağmen benim bilgisayarım cdleri görmüyor
    4-ekran tft özellikte yazmasına rağmen çok hafif sağa sola yukarı aşağı yoöde hareket edince görüntü fotoğraf negatifi gibi oluyor
    En kısa sürede bilgilendirmeniz dileğiyle
    herkese selamlar...

Yurt dısındaki fiyatlara bakmayın vergiler yüzünden böyle. Türkiyede 6 milyara satılan plazma abd. de 2.000 $ ...

bunların üzerindeki ram
    2x256 mı yoksa tek 512 mi ?

ya bunun yerine FS in aynı fiyata 1 gb ram , 1,86 işlemci , atix300 lü modelini almak daha cazip gelmiyo mu ?

here I am on the road again
    there I am up on the stage
    here I go playin' star again
    there I go turn the page

• bişey sorucam DDRII SDRAM ile DDR2 533 Mhz arsında fark varmı?

TEŞEKKÜRLER...
  • fs almak isteyen arkadaşa tek bir şey söylüycem ben bundan önce yaklaşık 15 gün kadar o modeli satın alıp kullandım.Sakın ha özelliklerine kanıp F/S almayın derim.Parçaların markaları kaliteli deil.Ayrıca fanları hiç devreden çıkmıyo çok sinir bozucu.Bu model ekran kartı hariç bu paraya ii sayılır.
  • arkadaşlar Allahını seven söylesin bu m70 215 in ekranı beni deli edecek herkeste mi böyle ekranın hizasında sağdan soldan ya da aşağıdan bakınca görüntü hiç görünmüyor aynı fotoğraf negatifi gibi biri benimle fikrini paylaşabilir mi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.