Şimdi Ara

TOSHIBA M70-215? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
43.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    her kafadan bi ses çıkıyo biri bana yardım etsin yaw
    geçen gün bi arkadaşıma -ki bu arkadaş bilgisayardan bayaaaa bi anlar- ürün kurtarma cd'si format atmak için mi falan dedim o da hayır sadece bilgisayarında kayıtlı bilgileri kurtarmak için dedi.internette ise o cd ile formatlayabileceğim falan yazıyo hep
    M 70'im var we acilen formatlamalıyım biri beni bilgilendirse nasıl sewincem anlatamam
    mgttr_gs@yahoo.com
  • bi de ne kadar hızlı cevap verirseniz o kadar iyi olcak ya bunun yüzünden işimden olmaktan korkuyorum
    hepinize teşekkürler
  • .
  • M70 lerin Tum modelleri Kaplamaları Dizaynlarıda Guzeldır Emin olabılırsın ;) 3 adet Aldırdım ben Hıc bırınde bır problemde olmadı.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Benim yeni aldığım (ikinci el) m-70-215 imde bir sorun var, her CD'yi okumuyor.
    Örneğin, elimde ne kadar orjinal cd varsa denedim, hepsini sorunsuz okuyor.
    DVD olmadığı için elimde, deneyemedim ama, deneme amaçlı bir veri dvd si yazdırdım ve onu denedim, onu da okuyor. Demekki sorun yok dvd de.
    Ama Başka bir bilgisayardan yazdırdığım Divx filmlerin, veri cd lerinin bazılarını okumuyor.
    CD markasına göre okuyor, mesela elimde diamond marka CD-R ler vardı, onların hiçbirini okumadı. Ama bu cdleri masaüstü bilgsayarım ve başka bir bilgisayar sorunsuzca okuyor. Fakat OKY marka cd lerin tamamını okuyor, Diamond marka cd ile içerikler aynı. Hatta Diamond marka cd lere yazım işlemi de yapamadım, nero ile yüzde 30dan fazla yazmıyor, burning process failed diyor. Teflon cd ler vardı elimde boş, aynı veriyi bu kez teflonlara çekeyim dedim, güzelce kayıt yapıyor.
    En kötüsü de office kurmak için cd yi (Teflon cd) sürücüye sürdüğümde Audio CD zannedip, otomatik kullan seçeneklerine "media player ile yürüt"ü koyuyor. Çok güldüm bu alaya.
    Yani DVD sürücümün cd ayrımı yapması normal mi, böyle birşey olabilir mi? Yoksa daha garantisi bitmeden servise götürüp bir baktırayım mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: han83

Merhaba arkadaşlar,
    Benim yeni aldığım (ikinci el) m-70-215 imde bir sorun var, her CD'yi okumuyor.
    Örneğin, elimde ne kadar orjinal cd varsa denedim, hepsini sorunsuz okuyor.
    DVD olmadığı için elimde, deneyemedim ama, deneme amaçlı bir veri dvd si yazdırdım ve onu denedim, onu da okuyor. Demekki sorun yok dvd de.
    Ama Başka bir bilgisayardan yazdırdığım Divx filmlerin, veri cd lerinin bazılarını okumuyor.
    CD markasına göre okuyor, mesela elimde diamond marka CD-R ler vardı, onların hiçbirini okumadı. Ama bu cdleri masaüstü bilgsayarım ve başka bir bilgisayar sorunsuzca okuyor. Fakat OKY marka cd lerin tamamını okuyor, Diamond marka cd ile içerikler aynı. Hatta Diamond marka cd lere yazım işlemi de yapamadım, nero ile yüzde 30dan fazla yazmıyor, burning process failed diyor. Teflon cd ler vardı elimde boş, aynı veriyi bu kez teflonlara çekeyim dedim, güzelce kayıt yapıyor.
    En kötüsü de office kurmak için cd yi (Teflon cd) sürücüye sürdüğümde Audio CD zannedip, otomatik kullan seçeneklerine "media player ile yürüt"ü koyuyor. Çok güldüm bu alaya.
    Yani DVD sürücümün cd ayrımı yapması normal mi, böyle birşey olabilir mi? Yoksa daha garantisi bitmeden servise götürüp bir baktırayım mı?

ohooo, burdaki toşibacılar ölmüş ölmüşş..

• ya bu aletin ikinci eli nekadar ediyo biriyle konuşuyoruz satış için nekadar eder bi yardım ederseniz sevinirim
  • TOSHIBA M70-215 ın islemcisi ne oluyor arkadaslar 1.73 centrino ne oluyor core to duo ile alakası varmı tek cekirdek degil mi????
  • Merhaalar arkadaslar ben ikinci el bir toshiba notebook alıcamda bilgilerinizden faydalanmak istedim

Toshiba Satellite M70-193

İşlemci Intel Centrino mobil teknolojisi, Intel Pentium M işlemci 770 (2.13 Sonoma) 533 MHz Front Side Bus, 2 MB
    Chipset 915 PM Express
    Sistem belleği 512 MB DDR2 RAM, Maximum: 2,048 MB
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon X700 , maks.128 MB Video RAM
    Ses Kartı Toshiba Bass Enhanced Sound System, SRS TruSurround XT sistemi ve SRS WOW, Harman Kardon® stereo hoparlörler
    Modem / faks 56 K Modem
    Network Ethernet LAN 10/100
    Pcmcia 1 x PC Card Type II, Express Card Slot
    Sabit Disk kapasitesi 80 GB (5.400 rpm) S-ATA
    Optik sürücü DVD Super Multi Drive (Double Layer)
    Batarya Lithium-ion teknolojisi, max. 4.32 saat
    Ekran 15.4" Toshiba TruBrite WXGA TFT Ekran (1.280 x 800)
    İşletim sistemi Windows XP Home(Eng/Tr)
    Boyutlar - ( ExBxY ) mm. 360 x 263 x 38.5, Ağırlık: 2.49 kg
    Geliştirilmiş Port'lar DC-in, harici monitor, harici mikrofon, RJ-11, RJ-45, TV-out (s-video),1 x kulaklık,i.LINK® (IEEE1394), 5-in-1 medya card okuyucu, 3x USB 2.0
    Kablosuz haberleşme 802.11 b/g / Bluetooth

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ BU İNTERNETTE FİYAT ARASTIRMASI YAPTIM

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=521&IID=28934 ADRESTE 2400 CİVARI DIYOR TABİ FİYAT VE KALİTE ORALARDAN DEĞİL SİZ DEĞERLİ BİLİR VE KULLNAN İNSANLARDAN ÖĞRENMEK GEREK PİLİ YOKMUS MAKINADA KASASI SAĞLAM HERHANGİ BİR ÇİZİĞİ YOK MAKINAYA 1 MİLYAR DIYOR BUNA SONRADA PİL BULMA İMKANIM NEDİR SİZCE FİYAT UYGUNMU YADA BU MODELİN HERHANGİ Bİ DEZ AVANTAJI VARMI BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR..

• Selamlar, yillar once bir toshiba m70-215 almistim, hic format falan atmadim, zaten teknosadan cd de almamistim, yani elimde hicbir sey yok format atmak icin, elinde cd olan arkadaslar bana ulastirabilir mi bir sekilde, masraflariniz karsilanacaktir
  • m70-215 cd sini 70 tl satıyorum sorunsuzdur cd çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.