Şimdi Ara

TOSHIBA M70-215? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
43.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba;

Ben m70-215 i tercih ettim öneririm. Ekranı 15.4 " TruBrite WXGA TFT Ekran 16:9 hard disk 80 gb
    Bilgisayarlarda yüklü olan lisanslı program genelde windows xp home edition.
    Home ile professional sürümleri arasında kullanım amacınıza bağlı olsada çok
    büyük farklar yok ama dediğim gibi önemli olan pc yi ne amaçla aldığınız. Eğer işyerinizde bir network
    ağına balayacak ve ticari program kullanacaksanız xp pro daha doğru olur ama diğer haller için xp home
    gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanustr -- 19 Ocak 2006 0:23:35 >
  • Casper Prestige Notebook - Kampanya modeli:

Intel® Pentium® M İşlemci 750, işlemci hızı 1.86 GHz
    Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe
    2MB L2 cache,533 MHz FSB
    Intel® 915 GM Chipset
    Intel® PRO Wireless 2200 Kablosuz Ağ Bağlantısı
    Sonoma Teknolojisi
    1GB DDR2 SO-DIMM Bellek
    80 GB Harddisk
    15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    128MB Paylaşımlı Intel Graphics Media 900 UMA
    DVD+-RW DUAL
    BLUETOOTH
    6 kanal ses, mono mikrofon
    56K Fax-Modem
    10/100/ 1000 Gigabit Ethernet
    Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD)
    4 x USB 2.0 port
    IEEE 1394
    Kızılötesi port
    Li-ION smart battery
    TV - OUT
    Casper notebook taşıma çantasi

gençturkcell kampanyasi.nasıl sizce bu makina.ekran kartı bnm için o kadar onemli diiil.1149+kdv bu fiyata nasıl sizce.şimdiden tesekkurler

• bi de dvd çift katmanlı mı?ses cıkısı nasıl bunlarada.... pil omru kotu diyorlar casperin,dogrumu??? :) saolunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • Selam Arkadaşlar bu hafta bende M70-215 alıyorum ve böylece bende aranıza katılıyorum... Zaten donanım habere de sırf sizin bu güzel dayanışmanıza dahil olabilmek için henüz üye oldum hepinizin Toshiba sı hayırlı olsun... Problemsiz günler dakikalar Bu arada toshiba türkiye temsilciliği TNB bilgisayarda tanıdıklarım var üst düzey yönetici seviyesinde sizlerin problemlerinizden bahsettim bir bayan yönetici arkadaşımda yakında bu foruma üye olup size yardımcı olacak... Don't Panic Diyorum yani daha ne diyim
  • Selam Arkadaşlar bu hafta bende M70-215 alıyorum ve böylece bende aranıza katılıyorum... Zaten donanım habere de sırf sizin bu güzel dayanışmanıza dahil olabilmek için henüz üye oldum hepinizin Toshiba sı hayırlı olsun... Problemsiz günler dakikalar Bu arada toshiba türkiye temsilciliği TNB bilgisayarda tanıdıklarım var üst düzey yönetici seviyesinde sizlerin problemlerinizden bahsettim bir bayan yönetici arkadaşımda yakında bu foruma üye olup size yardımcı olacak... Don't Panic Diyorum yani daha ne diyim
  • selam , bende m70-215 var , da bir sorum var , oyunların laptop ekranına zarar verdiğini duymuştum , bu doğru mudur? inanmamıştım ama bir bilene soriyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StykS -- 23 Ocak 2006 1:45:29 >
  • Selam Arkadaşım Ben böbürlediğim için söylemiyorum bildiğimi kanıtlamak amaçlı söylüyorum Microsoft Türkiye Temsilciğinde Sistem Mühendisiyim bilmem yeterlimi ama emin ol yok böyle bir saçmalık hatta yarın arkadaşlarıma söyleyeceğim birazda onlar gülsünler
  • arkadaşlar ben de m70-215 aldım 22 ocak itibarı ile forum ları az evvel okudum ve hemen expres media yı denedim bende çalışıyor belkide sorunu görüp düzelttiler
  • m70 serisi laptopla pavilion serisi laptopların ekranlarını karsılastıran oldu mu hic?
    hangisi daha iyi, daha parlak, daha renkli
  • arkadaşlar toshiba m70 -215 laptop bana göre hiç iyi bir laptop değil sadece diğer laptop fiyatlarına göre fiyat ı
    cazip görünüyor ama bu işten anlayanlar için iyi bir laptop değil
    nedenmi

1 - en önemlisi ekran kartı n geforce veya ati redon değil ram paylaşımlı ekran kartı var buda nedemek 2000 ytl verdiğiniz bir laptopta son sistem oyunları oynayamazsınız demek sadece bir işle ilgili ve internete girmek için kullanabilirsiniz o zamanda böyle bir kullanım için fiyat yukarıda kalıyor
    2-ses kalitesi çok düşük çünkü harman -kardon sistemi değil sıradan bir ses kartı yine bu paraya göre - bir özelllik

bunun dışında + sı kasanın dizaynı çok hoş ve ekran TruBrite ekran olması yinede geçen hafta teknosada fiyatı 1399 usd idi şimdi 1299 usd haftaya belkide daha aşağıda ya alıp gözünüve kulağını kapayıp kullanacaksın yada üzüleceksin avrupada ve amerikada bu ayarda laptop ı 850- 900 usd ye rahat alırsın

laptop bir kere alınır onun için dikkatli olunve araştırın arkadaşlar
    saygılarımla

• Dell İnspiron D9300 süper bir laptop arkadaşım yurt dışından getirdi Türkiyede 2999 USD + KDV Amerikada 1500 usd olurda bu kadar fark olurmu
    hadi bakalım burası türkiye nasıl geç...yorlar bize vurun garibime bana inanmıyorsanız bir araştırın

'bizde merak ediyoruz bu jipler mercedesler bmw leri nasıl alıyorlar diye'

dell inspiron 9300 özellikleri
    --------------------------------
    Batarya Ömrü: 9-Hücre 80 WH Li-ion Batarya
    Bellek: 1024MB DDR2 SD Ram/ 2GB Max
    Bluetooth: Var
    Ekran Kartı: 256MB Nvidia Geforce Go 6800
    Ethernet: Var
    Garanti Süresi: 2 Yıl
    IEEE 1394 Port: Var
    Işlemci: Intel P-M 770 2,13GHz /2MB/533MHz
    Kart Okuyucu: Var
    Multimedya: Multimedya Kontrol Paneli
    Optik: 8x DVD +/-RW Double Layer
    PCMCIA: Var
    S-Video: Var
    Sabit Disk: 100GB 5400 Rpm ATA/100
    Taşıma Çantası: Var
    TV Kartı: La Conte PCMCI
    USB Çıkışı: 6xUSB2.0
    Yazılım 1: MS Works
    İşletim Sistemi: MS WinXP Home En
    Özellik: Dahili Subwoofer

varsa yurt dışında tanıdığınız bunu kesinlikle getirtin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 24 Ocak 2006 12:20:01 >

• Öncelikle herkeze selam,bugün bir toshiba m70-215 aldım ve buradaki yazıları okuyunca üye olup bende gördüğüm sorunları yazmak istedim.

Benim kafama takılan bir kaç nokta var onları belirtmek istedim yardımcı olacak olmayacak yorum yazacak yazmayacak herkeze şimdiden teşekkürler.

1)ürünü almadan evvel teknosanın aylık reklam mahiyetli dergisinden ürün özelliklerine bakmıştım orada ekran oyutu 15,4 inç diyordu fakat ürünü alıp eve döndüğümde kutunun üzerinde 15 inç yazıyor bu normalmidir yani 15inç ile 15,4in aynı ürünmü?

2)dergideki m70-215 in resminde notebok un sol hoparlörünün üzerinde siyah renkli bir yazı görüyorum fakat kutudan çıkan m70-215 te öyle birşey yok ve sanki dergideki daha büyükmüş gibi gözüküyor farkeden arkadaşlar varmı ergideki resim kutudan çıkan makinenin resmi değil

3)kutudan ürün kurtarma product recovery adında bir cd ve pest patrol adında bir anti-spyware ve turst antivirüs oem edition adında bir virüs programı haricinde ne xp cdsi ne driver nede kapalı konumda müzik dinleme fonksiyonu ile ilgili herhangibir cd çıktı ben pcden çok anlamam eğer bende bir hata yoksa yada ürün kutarma cd sinde xp,driverler ve kapalıyken müzik dinleme ile ilgili program varsa onu bilmiyorum birde bazı arkadaşlar assisst e girip oradan driver cd si oluşturulacağına dair açıklama yapmışlar ancak bendeki assist programında cd oluştur diye bir şey kesinlikle yok heryerine baktım yok
    konuya vakıf olanlar yardım edebilirlerse memnun olurum.

Eğer bu problemleri toşhiba yada teknosa gideremezse ürünü 15 gün içinde iade etme hakkım var değilmi arkadaşlar sorunlar hallolmazsa iade edip gidip vatandan packard bell alacağım ne dersiniz arkadaşlar

kandırılmaktan nefret ederim üsdelik pc yi alırken pc yi satanların özellikleri hakkında sorduğum soruları yanıtlayamadıklarını gördüm sattıkları malın özelliği hakkında bilgi sahibi değiller

ve şu anda bir problem daha oldu ekran gözkırptı bunu ve herşeyi yarın yetkilisi kimse arayıp ileteceğim yanıt alamazsam iade edeceğim

Ne dersiniz arkadaşlar lütfen yorumlarınızı paylaşın teşekkürler

• unutmadan birde kapalı konumda müzik dinlemek için cdyi takıp çıkarabilmek için her seferinde dvd sürücüsünün açma butonunun yanındaki küçük deliği iğne vs gibi şeylerle kurcalamak zorundamıyız?yani buton pc kapalıyken çalışmayacaksa ve cd sürücüsünü bu deliğe birşeyler sokup açacaksak yerim öyle özelliği
  • unutmadan birde kapalı konumda müzik dinlemek için cdyi takıp çıkarabilmek için her seferinde dvd sürücüsünün açma butonunun yanındaki küçük deliği iğne vs gibi şeylerle kurcalamak zorundamıyız?yani buton pc kapalıyken çalışmayacaksa ve cd sürücüsünü bu deliğe birşeyler sokup açacaksak yerim öyle özelliği
  • Selam arkadaşlar. Ben de M70-215 almayı düşünüyordum. 215 ile 122 arasında gide gele sonunda m70-122 almaya karar verdim. M70-122 hakkındaki deneyim ve görüşlerinizi acilen bekliyorum çünkü yarın alacağım.
  • Arkadaşlar az önce keşfettim bilenleriniz olabilir ama paylaşmak istedim (m70-122 mevcut) bil. içinde "akustik susturucu" diye bir yazılım var eğer film yada müzik için kullanacaksanız dvdromu sessiz moda geçerin baya farkediyor:)
  • merhaba bende m70-122 var...niye m70-122 ve 215 arasında kaldınız.215 in harddiski 80 gb tabiki tercih sebebi...benim bilgisayarın akran bağlantısından bazen ses geliyor buda benim canımı sıkıyor...diğer taraftan recovery cd bütün cd leri içinde barındırır ve windows cd sine gerek kalmaz..ancak express media player başka bir cd den yüklenirki buda uğraştırıcı bir iş....diğer taraftan bilgisayar kapalı iken müzik dinleme bence sadece bir saçmalık çünkü bilgisayar ve ekranı çalışmaya başlıyor sadece işletim sistemi çalışmıyor yani öyle iğneyle falan açmanıza gerek yok.....neyse diğer laptopları bilmem ama ben pek memnun değilim...
  • hepsıne yuklenebılır zaten yazılım ozellıklı bı eklentı cd drıver ıse yukarıdada belırtmıs bı arkadas cd tool denen bı kısımdan cd yakılıyo ve cd drıverınız oluyor ıcıne yuklenmıs makıne sıfırken kıtapcıktada acıklama var cd drıver yarat diyeHA BU ARADA M70-159 PIYASADA AYNI FIYATA IKI EKRAN KARTLI BIRI 256 MB DIGERI 128 MB HABERINIZ OLA
  • BU ARADA BILGISAYAR KAPALIYKEN DINLEME OZELLIGI KLAVYE KENARINDA BI NOTA ISARETLI DUGME VAR ONA BASILINCA WINDOWS CALISMADAN BASLAMADAN CD YE ELEKTRIGI VERIYOIR OYLE TEL MEL SOKMA ACIL DURUM O CD HIC ACILMAZSA
  • arkadaşlar yukarıdaki yazımı görmediniz herhalde m70 -215 sıradan bir laptop o paraya öyle bir laptop alınmaz az buz deil 2000 ytl ye yakın para veriyorsunuz ama taksit seceneği cazip gelip bir laptopum olsun diyorsanız bir şey diyemem bu gün 1299 usd ye m70 -215 alın 1 hafta sonra götürün bir bilgisayar satıcısına 700 usd bile satamazsınız, alan arkadaşlar güle güle kullansın niyetim moral bozmak değil bende alacaktım nerdeyse aynı laptopu ama o paraya o özelliklere sahip bir laptop almak olmaz 2000 ytl para vericeksin en son oyunları oynayamayacaksın sırf internete girmek ve basit programları çalıştırmak için o para verilmez teknosa kusuruma bakmasın o laptopu satsın 850 usd + kdv ye taksitle o zaman alın derim laptop alırken paranız kadar değil sabredip 3 -5 kuruş daha ekleyip iyisini alın laptop bir kere alınır

ama bunu alacaksanız lafım yok
    -----------------------------------------
    TOSHIBA SATELLITE M70-159 NOTEBOOK (1699 usd + kdv)
    İşlemci:Intel® Pentium® M Processorr 750,
    Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı
    Intel® 915PM chipset 1.86 GHz ( Sonoma ) Front
    Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory:Standard : 512 MB DDR2, Maximum : 2,048 MB
    Harddisk:60 GB ( S.M.A.R.T. )
    İşletim Sistemi:Microsoft® Windows® XP Home Edition ( TR )
    Optik Sürücü:DVD Super Multi (Double Layer) drive
    Grafik Kart:ATI MOBILITY RADEON® X700 256 MB 16x PCI Express
    Ekran:15.4 TruBrite WXGA TFT Ekran (1280 X 800)
    Ses:16-bit stereo Harman Kardon® stereo speakers
    Genişleme Özellikleri:2 x memory slot, PC Card slot for 1x Type II ca
    8 ( PCMCIA ), 1 x Express Card™ slot
    Ethernet:Ethernet LAN 10/100 Base-TX
    Modem:V.90 modem (V.92 ready) 56 Kbps data (V.90)
    Kablosuz İletişim:Wireless LAN (802.11b/g), Bluetooth
    Arabirimler:1 x DC-in,1 x external monitor,1 x RJ-11, 1 x RJ-45,
    1 x TV-out (s-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394),
    1 x built-in speaker, 1 x Kulaklık (stereo), 3 x USB
    1 x 5-in-1 Bridge Media slot
    Yüklü yazılımlar:Toshiba utilities and drivers, Kullanım kılavuzu,
    Toshiba ConfigFree™, InterVideo® WinDVD,
    Sonic™ Record Now!, Express Media Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 25 Ocak 2006 10:08:13 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.