Şimdi Ara

Toshiba laptop ekranda ışık yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshiba laptopumda ekranda ışık yok yani karanlık pc normal çalışıyor ama ekran karanlık ışık falan tutuyorum ekrana o zaman görüyorum masaüstünü simgeleri falan ama laptopun kendi ışıgı çalışmıyorGarantisi bitti laptopun acaba sorun neden kaynaklanıyordur ve ben çözebilirmiyim laptopları sökmede usta sayılırımBilgisayarcılara veripte uçuk fiyat biçmelerini istemiyorum ve ortalama ne kadar tutar

• görüntü entegren gitmiş büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

görüntü entegren gitmiş büyük ihtimal.

kardeş o dediğin nedir bilgim yok açıklayıcı anlatırsan sevinirim nasıl çözülür sorun
  • en yakın teknik servise başvurmalısın
    yada garantisi varsa garantiye ver.

bilgisayarın içinde bir parçan yanmış yada bozulmuş o'da ( görüntü entegren )
  • 2 ihtimal var

1.cisi ekranın kapattıgında ışıgını sonduren düğme var onda sorun olabilir yada 2cisi florasan entegresi yanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

2 ihtimal var

1.cisi ekranın kapattıgında ışıgını sonduren düğme var onda sorun olabilir yada 2cisi florasan entegresi yanmıştır.

+1

büyük ihtimal ekran florasanı patlak o yüzden gelmiyordur görüntü kendin yapamassın servise vermen en iyisi.
  • arada bazen kendiliğinden görüntü geliyor sanki bir yerlerde temassızlık var gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

arada bazen kendiliğinden görüntü geliyor sanki bir yerlerde temassızlık var gibi

o zaman düşürdün yada darp yedi entegrede temassızlık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

arada bazen kendiliğinden görüntü geliyor sanki bir yerlerde temassızlık var gibi

o zaman düşürdün yada darp yedi entegrede temassızlık var.

onu nasıl hallederim arkadaşım çünkü garantisi yok servise ya da başka bir bilgisayarcıya veripte yok bilmem ne yanmış falan diyipte dünya kadar para istemesin

• quote:

Demişsin, arkadaşlar sana ihtimalleri söylüyorlar sende sanki sizlerde bi hata varda benim görüşm bu dercesine :) arkadaşım yukarıdaki yorumu yapabileceksen o halde konuyu buraya açmanın espirisi nedir?

arkadaşların dediği gibi sorun donanımsal bir sorun ve seni aşan bir sorun bence forumlarda çözüm bulmak yerine işi anlayan birine vermen daha sağlıklı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notebook Türkiye

quote:

Demişsin, arkadaşlar sana ihtimalleri söylüyorlar sende sanki sizlerde bi hata varda benim görüşm bu dercesine :) arkadaşım yukarıdaki yorumu yapabileceksen o halde konuyu buraya açmanın espirisi nedir?

arkadaşların dediği gibi sorun donanımsal bir sorun ve seni aşan bir sorun bence forumlarda çözüm bulmak yerine işi anlayan birine vermen daha sağlıklı olur...

+1

• invertör arızalı olabilir ama invertörü kapatan switch vardır belki o takılı kalıyosa onu bi cımbız yardımı ile yukarı doğru hafifçe çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notebook Türkiye

quote:

kesin yorum yapmıyorum belki ekran kartı falan yanmış ne bileyim sorun büyüktür belkiAmacım olabilecek en kötü ihtimal ne fiyatı ne olabilir onu öğrenmek Mesela adama götürdüm verdim diyelim küçük bir sorun için bana yok ekranın bilmem neyi yaktın şu kadar para derse kalırım ortada bu amaçla yazdım ilk mesajımıda okursan anlarsın arkadaşım

• servislik iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.