|
İyi akşamlar dilerim sayın dostlar. Benim yaklaşık 10 yıldır kullandığım Asus X550LB-XO114D (Intel Core i5 4200U 1.6GHz / 2.6GHz 8GB) model eski bir bilgisayarım var. Bilgisayarın garantisi bitince 3.yılında SSD takmak için kendim açmıştım o kadar. Cihaz başka bir işlem görmedi. teknik servise falan uğramadı, kimse de kurcalamadı. Geçenlerde gece odadayken dikkatimi çekti. bilgisayarı kapattıktan sonra ekranda ışık sızmaları vardı. Sanki ekrana düşük voltajda elektrik gidiyormuş gibi. Fişten çekince ışık azalıyor ama hala var. Bilgisayarın pilini çıkartınca doğal elarak kesiliyor. (Daha önceden mi vardı, yeni mi oldu malesef bilemiyorum) Bilgisayar hergün yaklaşık 12-14 saat fişe takılı olarak kullanılıyor. 2-3 ay önce bataryası öldüğü için yeni batarya almıştım. onunla bir alakası yoktur diye düşünüyorum. yoksa var mıdır yahuuu? Sizce neden olur? Ekran mı değişmeli yoksa başka parçadan mıdır? "Gittikçe sıkıntı olur" yada "sorun değil kafana takma" mı dersiniz? Fotoğraf karanlıkta çekildiği için anlaşılmazsa diye ilk fotoda kırmızı çizgilerle bilgisayarın duruşunu, sarı çizgilerle de ışık sızmalarını göstermeye çalıştım. Umarım başarabilmişimdir. Dilerim yardımcı olacak birileri çıkar. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 9 Mayıs 2023; 23:17:49 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt