Şimdi Ara

Toshiba klima aldım nasıl bunlar ? [RAS 10-16 SKVR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane klima aldık ama nasıl nedir bilmiyorum

Ras 10 SKVR bu yatak odasına
    Ras 16 SKVR bu salona

Yeni ewe taşındım yalıtımı çok iyi site yonetimi yatak odasına 8 salona 13 yeter diyor yani metre kare ya da yalıtım sorunu yok

Benim dusuncem fiyatlar nasıl ?

Ras 10 SKVR için 1.850 ytl
    Ras 16 SKVR için 2.695 ytl

Ucuzamı almısız pahalıyamı almısız ne yapmısız kazık mı yedik naptım ben ya klimaya 4.5K paramı werilir

İnsallah yaz sıcak gecerde werdiğimiz paraya değer

• Peşin mi ,vadelimi,vadeliyse kaç taksit
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Peşin mi ,vadelimi,vadeliyse kaç taksit

İkisi peşin 4.090 a geldi bu arada yazmayı unutmuşum
  • Yukarıdaki rakamları toplayınca 4 545 ytl çıkıyor.Siz şimdi 4 090 na geldi demişsiniz.4 090 sa iyi fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Yukarıdaki rakamları toplayınca 4 545 ytl çıkıyor.Siz şimdi 4 090 na geldi demişsiniz.4 090 sa iyi fiyat.

Peşin diye %10 iskonto war fiyatta

Yani normalde 4.500 bana 4.090
  • 16 lık modelden 1 ay evveel ben aldım. peşinde çok avantajlı fiyat.
  • Bence cok takilma bu olaya zaten almissin ucuza bulsan baska yerde almis oldugun urunu goturup geri vermessin sanirim.

Gule gule kullan

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

2 tane klima aldık ama nasıl nedir bilmiyorum

Ras 10 SKVR bu yatak odasına
    Ras 16 SKVR bu salona

Yeni ewe taşındım yalıtımı çok iyi site yonetimi yatak odasına 8 salona 13 yeter diyor yani metre kare ya da yalıtım sorunu yok

Benim dusuncem fiyatlar nasıl ?

Ras 10 SKVR için 1.850 ytl
    Ras 16 SKVR için 2.695 ytl

Ucuzamı almısız pahalıyamı almısız ne yapmısız kazık mı yedik naptım ben ya klimaya 4.5K paramı werilir

İnsallah yaz sıcak gecerde werdiğimiz paraya değer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kılimalarınızı güle güle kullanını bende 16 lık skvr almayı düşünüyoum performansından bahsedebilirmisiniz ses olayı nasıl katalokta bahsedildiği kadar sessizmi benim salonum 30 metrekare yeterli olurmu acaba genel olarak bahsedersiniz biraz aydınlanmış oluruz şimdiden tşk.ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: isko35

kılimalarınızı güle güle kullanını bende 16 lık skvr almayı düşünüyoum performansından bahsedebilirmisiniz ses olayı nasıl katalokta bahsedildiği kadar sessizmi benim salonum 30 metrekare yeterli olurmu acaba genel olarak bahsedersiniz biraz aydınlanmış oluruz şimdiden tşk.ler

nerede oturyorsunuz şartlarınız nedir hangi il ne amaçla kulanılacak kışındamı gibi soruları yantlarsanız size yardımları olur arkadaşların ama o sanki ısıtmada olacaksa yetmez gibi
  • izmir de oturuyorum ısıtmadada kullancam 16 skvr daiseki 30 metrekare alana yeterli gelmezmi ev korunaklı izmir bornovada 3. kat
  • quote:

kılimalarınızı güle güle kullanını bende 16 lık skvr almayı düşünüyoum performansından bahsedebilirmisiniz ses olayı nasıl katalokta bahsedildiği kadar sessizmi benim salonum 30 metrekare yeterli olurmu acaba genel olarak bahsedersiniz biraz aydınlanmış oluruz şimdiden tşk.ler

Walla salonda duruyor su anda iç unite takıldı ama dıs uniteyi taktıramadık daha sorun cıktı

Takılıcagı yer hazırda ayak yaptırmam gerekiyor 2 tane dıs unite oldugu için ayak yaptırdım adam olcuyu yanlıs almıs

Yeni ayak gelince takıcaz ozaman yazarım ama oyle her gun klima almıyorum

Gecen sene vestel almıstım onla kıyaslarım yani klima experi değilim isterseniz birde video cekerim ama cok iyi bir makinam yok ama ses hakkında bir referans olur size

• quote:

benim kullandığım ilk klima. o yüzden pek bilgi veremeyecem sanırım.iyi kötü desem dayanacağım birbaşka ürün geçmişi malesef yok. ama soru cevap olarak daha faydalı olabilirim. öncelikle dış ünite 38 iç ünite 11 kg. klima kullanan arkadaşlarım iç ünitenin boyutunu ufak buldular.
    dış ünite inanılmaz sessiz. pencereyi açtıgınızda çok ama cok ince tiz bir ses geliyor. elini pervanenin önüne koyunca hava akımından çalıştığını anlayabiliyosun. iç ünite günümüzdeki otel klimaları gübü gümbür gümbür değil. ama ilk açıldığında bi ses yapıyor kuşkusuz.
    quite modu da var. quite ve otomatik modda güzel ısıtıp sogutuyor.
    klima difüzörleri soğuk ayarında yukarı pozisonlarda sabit ya da fazla aşağıya açılı bakmayacak şekülde dar açılı swing modunda, sıcaktada aşagı tarafa sabit ve aşagıdan fazla yukarı bakmayacak dar açıda swing modunda çalışıyor. tabi swing ayarını ve komple sabit difüzör ayarını kendin el ile ayarlayabiliyosun. baya bi geniş ayar derecesi de mevcut burada.
    bildiğimiz klima modları dışında klima kapalı iken "pure" tuşuna basıldığında üzerindeki filtreler aktive oluyor ve klimadan ayrı çok sessiz bir çekilde filtralizasyon yapmaya başlıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: dhappyb

quote:

benim kullandığım ilk klima. o yüzden pek bilgi veremeyecem sanırım.iyi kötü desem dayanacağım birbaşka ürün geçmişi malesef yok. ama soru cevap olarak daha faydalı olabilirim. öncelikle dış ünite 38 iç ünite 11 kg. klima kullanan arkadaşlarım iç ünitenin boyutunu ufak buldular.
    dış ünite inanılmaz sessiz. pencereyi açtıgınızda çok ama cok ince tiz bir ses geliyor. elini pervanenin önüne koyunca hava akımından çalıştığını anlayabiliyosun. iç ünite günümüzdeki otel klimaları gübü gümbür gümbür değil. ama ilk açıldığında bi ses yapıyor kuşkusuz.
    quite modu da var. quite ve otomatik modda güzel ısıtıp sogutuyor.
    klima difüzörleri soğuk ayarında yukarı pozisonlarda sabit ya da fazla aşağıya açılı bakmayacak şekülde dar açılı swing modunda, sıcaktada aşagı tarafa sabit ve aşagıdan fazla yukarı bakmayacak dar açıda swing modunda çalışıyor. tabi swing ayarını ve komple sabit difüzör ayarını kendin el ile ayarlayabiliyosun. baya bi geniş ayar derecesi de mevcut burada.
    bildiğimiz klima modları dışında klima kapalı iken "pure" tuşuna basıldığında üzerindeki filtreler aktive oluyor ve klimadan ayrı çok sessiz bir çekilde filtralizasyon yapmaya başlıyor.

cevaplarınız icin tşk benim icin servislere oranla kullanıcıların görüşleri daha önemli genelde invertır kılimaların ic üniteleri daha kücük oluyor normal kılimalara oranla sizin kullandığinız alan kac metrekare acaba bırde verdiğiniz paraya değdiğini düşünüyormusunuz kullanım açısından sizin isteklerinizi karşıladımı ben daıkın ve toshiba arasında kararsız kaldım toshiba biraz ağır basıyor ses ve filitreler acısından bahsedilen filitrelerin havaya bir foksuyonu oluryormu yoksa göz boyamamı biraz cok sorduk ama kusura bakma artık birinci elden bilgi alalım cevapların icin şimdiden tşk.lrr

• kullandığım alan 41 m'2. bazen düşünüyorum çok paramı verdim diyerekten ama şuda bi gerçek bu benim ilk klimam. ama gerçekten şekil itibari ile eski beyaz eşya beyazı görüntüsü yok ve şık. gönül isterdi şekli arçeliğin şekilli klimaları gibi olsun ama napalım nasip böyleymiş. başka marka/model kullanmış olsam da karşılaştırma yapabilsem bu konuda keşke. fakat bu cihazı almadan çok insandan feedback aldım. marka model ve bilhasssa servis. dediğiniz daikin karkasına da baktım mitsubishiyede. fakat servis açısından bene en uygunu alarco geldi. inanki bulunduğum ilde sırf servisin muamelesi için bu marka alınır. inanılmaz titiz,temiz, düzen,intizam tertip....
    filtre olayına geldiğimizde. öncelikle koku çektiğine gerçekten inanmış durumdayım. kullandığım yer salon ve mutfağa açılıyor. bununla beraber gece boğazımın ötmesiyle ünlüyüm. kızartma kokusu falan hiç bişey bırakmıyor,kimseyi gecenin bir yarısı kızarttığınız sucuk, sosisten rahatsız etmiyor. ama bende bu iyon olayına takılmış durumdayım. kafamda çok büyük beklentiler içindeydim bu iyon vericiden. ama gene agresif, gene depresifim bi anlam veremedim şahsen :)
    şaka bir yana filtreleri 2 parçaya bölmişler. plazma filtresi olayı iyon verici ile irlkite aktive ediliyor. filtrenin üzerinde + , - diyotlar var ve burdan elektrik veriliyor aktivasyonunda. tabi bu filtrenin çalıştığını şu anda söyleyemeyecem. pek evde duramadığımdan dolayı havalandıramıyorum, o yüzden evde toz birikmesi olayı olamıyor kapı pencere açmamaktan. bunu naca biraz daha havalar da ısınınsa anlaabilecem. fakat üsttede dediğim gibi oxi deo baya bi iş göreceğe benziyor.
    sessizlik olarakta o dış ünite gerçekten inanılmaz sessiz. verilerde dış ünitenin daha sesli olacağı yazıyordu ama hiç bi ses gelmiyor. ne ısıtmada ne soğutmada. iç ünite içinde şöyle bir örnek verecem. evde sony projeksiyon tv var. tv onunde uyuyakalır ve de yanlışlıkla uyurken kolunuz kumandanın ses kapatma tuşuna dokunupta pro,tvnin fan sesini duymaya başlarsanız normal kullanımda o kadar bir ses çıkarıyor iç ünite. hatta sesleri doygunluk olarak değerlendirirsek tvnin sesi daha doygun bile kaçabilir
    sorular fazla değil.ecel, ahiret sorusunda olsa hiç önemli değil. önemli olan hepimiz bişeyler paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhappyb -- 2 Haziran 2008; 1:36:44 >

• dhappyb verdiğin bilgiler icin tşk. ederim bu cihazın beyezın dışında griside var galiba oda cok şık görünüyor birde 41 metrekare alanı 16 lık cihazla ısıtıp soğuta biliyormusun soğutma olabilir ama ısıtmada biraz zor gbi tabi bunu kışın denemek lazım ama bizede toshiba göründü gibi bu hafta karar verip alcaz artık tekrar tşk.ler bilgiler icin
  • quote:

dhappyb verdiğin bilgiler icin tşk. ederim bu cihazın beyezın dışında griside var galiba oda cok şık görünüyor birde 41 metrekare alanı 16 lık cihazla ısıtıp soğuta biliyormusun soğutma olabilir ama ısıtmada biraz zor gbi tabi bunu kışın denemek lazım ama bizede toshiba göründü gibi bu hafta karar verip alcaz artık tekrar tşk.ler bilgiler icin

aslında cihazın üst tarafları gri alt tarafları beyaz. ya da benim sahip olduğum böyle. bu cihazın sanırım dış panelinde bir değişiklik yapmışlar. bundan daha önce filtreler cihazın sol tarafında bir bölmeye takılıyormuş. bana gelende ön panele boylu boyunca takılıyor. tabi bu bilgiyi servis verdi. daha önceki modeli görmedim şahsen. mayıs başından itibaren bu cihazın bir büyük versiyonu çıkmış durumda idi. fakat gerek fiyat farkı(+1000) gerekse "B" olan enerji sınıfı için bunu tercih ettim. çünkü genel kullanım amacı ne ısıtmak ne de soğutmak. kalorifer tesisatı var, yazında öldürecek kadar sıcak olmuyor. daha çok filtralizasyon iklimlendirmesi babında düşünüldü. ama dediğin gibi tam ısıtmasını kışın tam soğutmasını da herhalde bir ay içinde anlayacaz insallah.

• performansını merakla bekliyorum zira ben de 40 metrekarelik salonum için klima düşünüyorum.16.000 btunun bu metrekarede performansını bekliyorum.
  • slm ben izmirde oturuyor karsıyakada 28mkare bir salonum var orta kat kuzey guney iki cepheli cephe RAS16 SKVR klima ısıtabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: itazcan

slm ben izmirde oturuyor karsıyakada 28mkare bir salonum var orta kat kuzey guney iki cepheli cephe RAS16 SKVR klima ısıtabilirmi

Yalıtım varmı?Soba gibi ısıtmasını beklemeyin ama konforlu sıcaklık için iyi.Alarkoda dikkat etmeniz gereken nokta servis.Servisleri iyi degil.Servis konusunu araştırın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: itazcan

slm ben izmirde oturuyor karsıyakada 28mkare bir salonum var orta kat kuzey guney iki cepheli cephe RAS16 SKVR klima ısıtabilirmi

ZİBRO S 1753 cihaz la çok rahat edersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.