Şimdi Ara

Toshiba Exceria-Pro MicroSD HızlıAl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
1.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toshiba exceria 16gb Micro SDHC olanın konusu vardı. Tükenmişti, şimdi yeni stok girmişler ve 32lik de uygun gibi.

Exceria 32gb(69.90)www.hizlial.com/toshiba-32-gb-micro-sdhc-exceria-type-hd-uhs-1-class-10-95mbsn/03.006.1379.0032

Exceria 16gb(39.90)www.hizlial.com/toshiba-16-gb-micro-sdhc-exceria-type-hd-uhs-1-class-10-95mbsn/10177869

Profesyonel 32gb(49.90) (59 oldu)www.hizlial.com/toshiba-32gb-uhs-1-class-10-profesyonel-micro-sd-hafiza-karti/10157654

Kartların hepsi Class 10 UHS-1 Exceria serisinin yazma/okuma hızı 30/90 Pro Serisi Class 10 kartlar civarında
    Kargo 4 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 24 Mart 2014; 14:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Exceria serisinin yazma okuma hızı daha fazla
    Ben önerdiğiniz kartın 32gb olanını kullanıyorum 50liraya bulmak mümkün. 7mb civarı yazıp 30mb civarı okuyor. Exceria serisine geçme sebebim bu kartın SanDisk ultra ya göre %100 yazma ve %150 okuma farkının olması
    Ayrıca en hızlı Micro SDHC deniliyor bu kart için

• Bir ara 16lık exceria 29.90 idi. Ama yine de daha ucuzu yok sanırsam.

• Ben kullanıyorum canavar gibi kart oldukça hızlı olarak data aktarıyor.Tavsiye ederim.
  • arkadaşlar eşime ve kendime alacağım. tavsiye edermisiniz? nasıldır hangini alalım çek vs kombinasyonuyla daha ucuza alabilirmiyiz..?

Exceria 32gb(69.90)www.hizlial.com/toshiba...95mbsn/03.006.1379.0032

Profesyonel 32gb(49.90)www.hizlial.com/toshiba...d-hafiza-karti/10157654

ikisi arasında yazma okuma hızı farkımı var ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 24 Mart 2014; 11:52:58 >

• Bende alıcam bi tane ne tavsiye edersiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb bellek lexar mı sandisk mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım cok uygun değil zira konu pek rabet görmedi :))
  • @husock okuma yazma hızları farklı. Class 10 lardan hızlı. Professional olan SanDisk ultra kıvamında, SanDisk biraz daha ucuza bulunabiliyor.
    @Ronon Dex performans için exceria öneririm. Vatanda çok pahalıydı. Stok bulmuşken 32liği bu fiyata aldım.

150tl üstü alışverişlerde Hızlıalın paypal kampanyasından faydalanabilirsiniz.
     Toshiba Exceria-Pro MicroSD HızlıAl

• Ben aldım bir adet
  • Şu exceria type hd de gözüm kalmıştı ben alacağım zaman stokta kalmamıştı bende 60 a prosunu almıştım.Karttan memnunum ama sonuçta teknoloji ilerliyor .İleriki senelerde usb 3.0 standartına sahip bir cihaz alırsam bu kart yavaş kalacak ama her türlü idare edecez artık.Tavsiyem ileriyi düşünüp type hd yi almanız.Lakin orada yazdığı hızları tahminimce usb 3.0(ya da micro sd kartlarda ne deniyorsa işte) da ulaşırsınız.Eğer benim gibi(çoğu cihaz böyle bir tek note 3 ve note pro lar galiba 3.0) usb 2.0 kullanıyorsanız type hd nin pro dan pek farkı olacağını zanetmiyorum.En azından ben alırken öyle diyorlardı

• Exceria serisini bilen bilir.bilmeyen lütfen
    SanDisk ile karşılaştırmasın.
    Aralık ayında vatanda 120 TL. HB de 100 TL
    Bimekste 89 TL fensatılıyordu.
    Dolar yükseldiğine göre 69 TL cçok iyi fiat.
    Ben çek ile 75şe almıştım.

• Hakikaten fiyatlar çok iyi.

Umarım ürünler sahte falan değildir.
  • Exceria serisi için iyi fiyat.
  • şuan vatanda 145 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-32gb-micro-sdhc-exceria-hd-uhs-1-c10-95_30.html

sahte dahi olsa sanDiskle aynı olur.
  • Hakikaten fiyatlar çok iyi
  • 2 arkadaşıma bundan aldırdım 16 gb olanını 39 tl ye, bu sagmentteki en iyi karttır bu paraya heleki
    ben telefon meraklısı değilim o sebep kendime almadım, foto. mak. için sd olanına bakmıştım ama bu fiyatlısı yoktu maalesef

epeydir bu fiyatlı diğer sitelerde bile en ucuz 60 tl lerde iken hızlıal.com da hep 39 tl idi

bu fiyatlara yakın sony vardı ama o da yazma hızını belirtme cesareti gösterememiş sadece okuma hızı ile satmayı denemiş
    güvenemedim, belirtmiyorsa vardır bir eksiği dedim, toshiba yazmışta o niye yazmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bana uygun gelmedi açıkçası
    burda da sandisk 16gb 28 lira, kargo ücretsiz
    http://www.netreyonum.com/urun/sandisk-16gb-android-ultra-micro-sd-sdhc-kart-class-10-30mb/sn-yazma-adaptorlu--sdsdqua-016g-u46a-_96556.aspx?CatId=5010&ref=akakce&v=1.65.5

ordaki bilgi yanlış, üretici bilgileri değil onlar, kendileri değiştirmiş ve bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum
    amaç tüketiciyi yanıltmak ; o değer yazma hızı değil okuma hızıdır......... o kart sn de 30 mb okur ve 6-7 mb yazabilir
    yazma belki biraz daha fazla olabilir belirtilmediği için net bir şey diyemem.

• fiyatlar uygun marka ve model çok iyi bende typ hd 16 lıkkullanıyorum 50 tl ye almıştım sandiskle kıyaslanmasın cidden fark var
  • Şimdi bu TF kart mı? TF kart ile microSDhc aynı şey mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.