Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza

ya benim problemim var

makine çok yavaşladı! daha 15 gün oldu ne yacagız bilen eden varmı yaf..

varsa bizahmet Allah rızası gözeterek cevap versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sersefill

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza

ya benim problemim var

makine çok yavaşladı! daha 15 gün oldu ne yacagız bilen eden varmı yaf..

varsa bizahmet Allah rızası gözeterek cevap versin

register ı temizleyen programları deneybilirsin ayrıca yaşanmış tecrübelere dayanarak xp pro kurarsanız pc nizin hızlandıığı gözlemlenmiştir.

• ARKADAŞLAR BE MAKİNEMDEN SON DERECE MEMNUNUM GOTHIC 3 COMPANY OF HEROES TW 2 HİÇ BİR SORUNUM YOK NE OLU PKSEL NE BAŞKA
  • Arkadaşlar, Vista upgrade istemiştim bugün geldi vista home premium 2 tane dvd var, birinde Toshiba driverları var sanırım. Vista yı kurduktan sonra izlenimlerimi paylaşırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon
    Arkadaşlar, Vista upgrade istemiştim bugün geldi vista home premium 2 tane dvd var, birinde Toshiba driverları var sanırım. Vista yı kurduktan sonra izlenimlerimi paylaşırım...

Ben Vista' da fn+ tuşlarının bazıların çalışmaması sorununu yaşadım
  • ben de vista yükledim Fn tuşlarında bi sorunla karşılaşmadım aksine Fn'e basınca ekranın üst kısmında fonksiyon tuşlarını gösteren çok güzel bi menü açılıyor.takdir ettim walla, iyi yapmışalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolboy_7610

ben de vista yükledim Fn tuşlarında bi sorunla karşılaşmadım aksine Fn'e basınca ekranın üst kısmında fonksiyon tuşlarını gösteren çok güzel bi menü açılıyor.takdir ettim walla, iyi yapmışalar...

Evet, aynen bende de böyle oldu...
  • parmak izi okuyucu ile msn mi internette maillerimi açmak istiyorum yaa bu tür özelligi kullananız varsa bu konuda yardım edermisiniz
  • ...ya arkadaşlar bilgisayarın altındaki windows xp etiketi erimiş benim...resmen ortası yanmış erimiş...sanırım sıcaktan...çok şaşırdım...o eriket önemli mi??? nerdeyse çıkmak üzere...key var üstünde...lazım olur mu...sizde de var mı böle bi sorun...acaba gereğinden fazla mı ısınıo makina...bi fikri olan varmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: odzi

...ya arkadaşlar bilgisayarın altındaki windows xp etiketi erimiş benim...resmen ortası yanmış erimiş...sanırım sıcaktan...çok şaşırdım...o eriket önemli mi??? nerdeyse çıkmak üzere...key var üstünde...lazım olur mu...sizde de var mı böle bi sorun...acaba gereğinden fazla mı ısınıo makina...bi fikri olan varmı...

dostum o erime falan değil..orjinal geldiğinde de öyleydi zaten..bi işlemden geçiriyolar o etiketi bilenler varsa daha net açıklayacaktır eminim ama korkmanı gerektirecek bi durum yok...take it easy
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

parmak izi okuyucu ile msn mi internette maillerimi açmak istiyorum yaa bu tür özelligi kullananız varsa bu konuda yardım edermisiniz

kaydetmek istediğin herhangi bir password ortamını maili msn i yada banka şifreni farketmez.her zaman yaptığın gibi şifreni yaz parmağını okuyucudan geçir çıkacak menüden register et...işlem tamam..açmak içinde tekrar parmağını okut çıkan menüde registered sites kısmında kaydettiğin site ve siteleri göreceksin tıkla ve bingo!.. kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoO

quote:

Orjinalden alıntı: odzi

...ya arkadaşlar bilgisayarın altındaki windows xp etiketi erimiş benim...resmen ortası yanmış erimiş...sanırım sıcaktan...çok şaşırdım...o eriket önemli mi??? nerdeyse çıkmak üzere...key var üstünde...lazım olur mu...sizde de var mı böle bi sorun...acaba gereğinden fazla mı ısınıo makina...bi fikri olan varmı...

dostum o erime falan değil..orjinal geldiğinde de öyleydi zaten..bi işlemden geçiriyolar o etiketi bilenler varsa daha net açıklayacaktır eminim ama korkmanı gerektirecek bi durum yok...take it easy

teşekkürler...tırsmıştım harbiden...

• hocam çok teşekkürederim bende çok aramıs bulamamıstım çok iyi oldu ço sağol
  • hocam tesekkur ederim siteleri bir bir kaydettim ama msnde bir uyarı verdi anlamadım sizdede böyle oluyormu yaa çok kolaymıs bende tırmaladım durdum bulacam diye
  • Arkadaşlar diğer kullanıcılara yardım için neden hiç uğramıyorsunuz? Yeni aramıza katılan kullanıcılar
    haklı olarak yeni başlıklar açıyor bu başlık üçüncü sayfaya düşmüş çünkü.
  • edelim edelimde
    soru yokki
  • evet biraz arkalarda kalmış. ozaman size bi soru bizim laptopun yanındaki pcmcia çıkışlarına audigy 2zs notebook takcam da bişey farkettim bi pcmcia bi de pcmcia express diye iki giriş varmış audigy nin ki SADECE PCMCİA, yeni üretilen laptoplarda ekspress varmış birinci kısım bu

sora baya araştırdım işte bizim laptopun yanındaki çıkışların
    PCMCIA: 1 x PC Card Type II, Express Card Slot ibaresine ulaştım
    şuan laptopum yanımda deil diycegim audigy 2zs notebook ta yazan pcmcia herhalde PC Card Type yazandır ama hangisi express alttaki mi üsttekimi üstünde yazıomu???

edit: audigy ninki ekspress degil sadece pcmcia yanlış yazmışım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 22 Nisan 2007; 22:31:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

evet biraz arkalarda kalmış. ozaman size bi soru bizim laptopun yanındaki pcmcia çıkışlarına audigy 2zs notebook takcam da bişey farkettim bi pcmcia bi de pcmcia express diye iki giriş varmış audigy nin ki SADECE PCMCİA, yeni üretilen laptoplarda ekspress varmış birinci kısım bu

şuan laptopum yanımda deil diycegim audigy 2zs notebook ta yazan pcmcia herhalde PC Card Type yazandır ama hangisi express alttaki mi üsttekimi üstünde yazıomu???

hangisi olduğu kullanım kılavuzunda yazıyodu diye hatırlıyorum ben.zaten dene birine girmiycek sonuçta :))
    ben de o karttan almayı düşünüyorum.ayrıca creative in forumlarına sordum: audigy 2zs üzerinden laptop un üzerindeki harman/kardon hoparlöre ses gönderebiliyormuşuz.internal device diye bi seçeneği mi varmış ne onu seçince creative i kullanarak onboard hoparlörden ses alınabiliyormuş.alınca izlenimlerini yazarsan sevinirim.şahsen pek memnun değilim ses kartımızdan

• quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

evet biraz arkalarda kalmış. ozaman size bi soru bizim laptopun yanındaki pcmcia çıkışlarına audigy 2zs notebook takcam da bişey farkettim bi pcmcia bi de pcmcia express diye iki giriş varmış audigy nin ki SADECE PCMCİA, yeni üretilen laptoplarda ekspress varmış birinci kısım bu

hangisi olduğu kullanım kılavuzunda yazıyodu diye hatırlıyorum ben.zaten dene birine girmiycek sonuçta :))
    ben de o karttan almayı düşünüyorum.ayrıca creative in forumlarına sordum: audigy 2zs üzerinden laptop un üzerindeki harman/kardon hoparlöre ses gönderebiliyormuşuz.internal device diye bi seçeneği mi varmış ne onu seçince creative i kullanarak onboard hoparlörden ses alınabiliyormuş.alınca izlenimlerini yazarsan sevinirim.şahsen pek memnun değilim ses kartımızdan

evet ses kartı pek başarılı degil ama harman/kardon hoparlorler kaltie
    şimdi vatana kartı almaya gidiyorum ben ses kartına z5500 baglıycam gerçi laptop üzerinden almak gibi bi niyetim yoktu ama dedigini yapıp denerim bi bakalım fakrediyo mu
    PCMCIA: 1 x PC Card Type II, Express
    ya hangisi oldugunu bulurum bulmasına da ya bunların ikiside o giriş degilse elimde patlamasın hoş ikisininde uymaması saçma olur PC Card Type II sanırım bu girişe cuk oturur yani işallah nese görüşmek üzere..

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.