Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 533 Mh ve 667 Mh Frekanslarını destekliyor,ben 533 taktım arkadaşa 667 taktık herhangi bir aksaklık olmadı.frekans farkınıda anlayamadık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: allley

şimdi baktımm eski haline düzeldiii 2.00GHz yazıyooo
    nasıııl oluyoo ya buuu

güç yönetiminden gerekli ayarlamaları yapabilirsen ayrına Fn+F2den de güç seçenekleri var uzun ömür falan seçersen cpu hızı azalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: odzi

hadi yaa...ben de format atınca düzelir diye ümit ediodum...napcaz o zaman...arkadaşlar bi yardım edin...bilen biri yok mu yawww

quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

quote:

arkadaşlar son zamanlarda saçma şeyler başıma gelmeye başladı!!

laptop arada bi benim temayı degiştiriyo windows klasik falan oluyo tekrar degişiyo!!
    2. sorun ise bazen wmp yi açtıgımda ses aygıtımın yüklü olmadıgını söylüyor ve aygıtı kaldırıp tekrar eklemem gerekiyor bu ve bunun gibi şeyler başına gelen var mı?

not: birlikte gelen xp home kullanıorum normal güncelleştirmeleri yapıom ama bios güncellemesi falan yapmadım bunla alakalı olabilir mi?

çok ilginç yaa,sölediklerinin aynısı oluo...zaten 1-2 msj yukarda yazmıştım bende...birazdan sınava gitcem,dönünce format atcam ama nasıl atcam tam bilmiorum,bi yardım ederseniz süper olur...

ben format atalı bi-iki hafta oldu zaten hemen böyle yapmaya başladı format atınca geçmez bence. herhangi bi güncelleme mi eksik ne eksik tam bilmiorum bekleyelim biraz bilen arkadaşlar vardır

dünden beri beklemedeyim ama ses seda yok kimsede. kimseye olmuyo mu acep bi biz mi varız
    ya en sonunda bi xp pro kurcam ya orjinal kullanıoz alet kasıo yavaş üstüne bide tema falan deiştirmeye başladı

• ...arkadaşlar makinaya recovery cd siyle format attım ama sabit diski 2 ye bölmemiş...sadece c var...nası yapcam onu..çbi yardım edin lütfen...
  • hocam ıkıye bolmez saten sen bolersın neyse olan olmus dıskı 2 veya daha fazla bolmek ıstıyorsan partition magic kullanacaksın
    bu arada burası yerı deyıl bılıyorum ama 512 elımde ram var laptoptan soktum 1 gb aldım ısteyen olursa verebılırım tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 11 Nisan 2007; 19:34:11 >
  • Fonksiyon tuşuyla beraber çalışması gereken tuşlar çalışmıyo, nedendir arkadarşlar??
  • quote:

quote:

hadi yaa...ben de format atınca düzelir diye ümit ediodum...napcaz o zaman...arkadaşlar bi yardım edin...bilen biri yok mu yawww

quote:

quote:

quote:

laptop arada bi benim temayı degiştiriyo windows klasik falan oluyo tekrar degişiyo!!
    2. sorun ise bazen wmp yi açtıgımda ses aygıtımın yüklü olmadıgını söylüyor ve aygıtı kaldırıp tekrar eklemem gerekiyor bu ve bunun gibi şeyler başına gelen var mı?

not: birlikte gelen xp home kullanıorum normal güncelleştirmeleri yapıom ama bios güncellemesi falan yapmadım bunla alakalı olabilir mi?

çok ilginç yaa,sölediklerinin aynısı oluo...zaten 1-2 msj yukarda yazmıştım bende...birazdan sınava gitcem,dönünce format atcam ama nasıl atcam tam bilmiorum,bi yardım ederseniz süper olur...

ben format atalı bi-iki hafta oldu zaten hemen böyle yapmaya başladı format atınca geçmez bence. herhangi bi güncelleme mi eksik ne eksik tam bilmiorum bekleyelim biraz bilen arkadaşlar vardır

dünden beri beklemedeyim ama ses seda yok kimsede. kimseye olmuyo mu acep bi biz mi varız
    ya en sonunda bi xp pro kurcam ya orjinal kullanıoz alet kasıo yavaş üstüne bide tema falan deiştirmeye başladı

allah bilir sizde rthdcpl.exe geçersiz sistem dll konum değişikliği hatası da veriyordur.ses kartını fln görmüyodur. eğer öyleyse:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=tr

girin bu güncelleştirmeyi yükleyin düzelecek.son güncelleştirmelerden biri hatalıymış.bi sürü kişide aynı sorun var.linkteki güncelleştirmeyi yükleyin çözülüyor.ben de az daha format atıyodum

• hocam bende oyle bır sorun yoktu ama yınde sagol cunku ben hemen update yapıyrm bılıyonmu yınede ıyı oldu tesekkur
  • selam herkese.a100-847 aldım.alalı daha 1 hafta olmadı 3. laptopu değiştirdim.ilkinde laptopu açtıktan yaklaşık 20 dakka sonra mavi bi ekran çıkıp,kendikendine restart yapıodu. vatan competere götürdüm.donanımdan deyip değiştirdiler.aldığım 2.makinede ram takılan yerde bi problem çıkınca onuda değiştirip 3. verdiler.3. dede ilkindeki aynı sorun yapınca tekrar geri götürdüm.teste soktular bişi yok dediler.ama bugün kullanırken yine mavi bi ekran çıkıp kapandı.yarın yine götürücem vallah gına geldi hatamı yaptım bu makineyi alıp anlamadım.
  • millet şu parmak okutucuyu msn yada gmail girişi içinde kullanabiliyor muyuz? nasıl kullanıyoruz bu şekilde bilgisi olan var mı?

bi de wista update için kaç dolar tutuyor kargo ücreti? vista isteyen biri bi şeyler yazarsa iyi olur???
  • quote:

Orjinalden alıntı: salofalk

selam herkese.a100-847 aldım.alalı daha 1 hafta olmadı 3. laptopu değiştirdim.ilkinde laptopu açtıktan yaklaşık 20 dakka sonra mavi bi ekran çıkıp,kendikendine restart yapıodu. vatan competere götürdüm.donanımdan deyip değiştirdiler.aldığım 2.makinede ram takılan yerde bi problem çıkınca onuda değiştirip 3. verdiler.3. dede ilkindeki aynı sorun yapınca tekrar geri götürdüm.teste soktular bişi yok dediler.ama bugün kullanırken yine mavi bi ekran çıkıp kapandı.yarın yine götürücem vallah gına geldi hatamı yaptım bu makineyi alıp anlamadım.

alla alla ilk defa mavi ekranı senden duyuyoruz.belki kullandıkları ürünü itelemeye çalışmışlardır

• quote:

Orjinalden alıntı: salofalk

selam herkese.a100-847 aldım.alalı daha 1 hafta olmadı 3. laptopu değiştirdim.ilkinde laptopu açtıktan yaklaşık 20 dakka sonra mavi bi ekran çıkıp,kendikendine restart yapıodu. vatan competere götürdüm.donanımdan deyip değiştirdiler.aldığım 2.makinede ram takılan yerde bi problem çıkınca onuda değiştirip 3. verdiler.3. dede ilkindeki aynı sorun yapınca tekrar geri götürdüm.teste soktular bişi yok dediler.ama bugün kullanırken yine mavi bi ekran çıkıp kapandı.yarın yine götürücem vallah gına geldi hatamı yaptım bu makineyi alıp anlamadım.

Senin şansızlığın herlde, senden başkasından duymadım böyle bir olay. Geri verebiliyorsan ver başka yerden al, bimeks falan olabilir mesela belki vatanda sorunlu bir kaç makina kalmıştır ellerinde onu sana kaptırmaya çalışıyor olabilirler. Kutusunu senin yanında mı açtılar?

• quote:

Orjinalden alıntı: captainblack

millet şu parmak okutucuyu msn yada gmail girişi içinde kullanabiliyor muyuz? nasıl kullanıyoruz bu şekilde bilgisi olan var mı?

bi de wista update için kaç dolar tutuyor kargo ücreti? vista isteyen biri bi şeyler yazarsa iyi olur???

Evet parmak okuyucuyu gmail girişinde kullanabilirsin, sadece gmail değil, forumlara, diğer sitelere giriştede kullanabilirsin. Msn de denemedim hiç.

Ben vista siparişi verdim, sipariş kontrol sayfasında şuan 4 nisan da Fedex kargo ile gönderildi yazıyor, elime ulaşmadı daha. Kaç günde gelir bilmiyorum, bana kargo parası vs. 87ytl ye mal oldu Home premium sürümü. Ama şuan upgrade olayı bitti, 31mart son başvuru günüydü...
  • bizede aabzde bilelim cunku bu parak ızıyle maıllerıne ve msnnı actıgını bılıyordum ama nasıl onu bılmıyorum hıc kurcalamdım sen bılıyorsan anlatırsan burda cok yararlı olacak kardes
    quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: captainblack

millet şu parmak okutucuyu msn yada gmail girişi içinde kullanabiliyor muyuz? nasıl kullanıyoruz bu şekilde bilgisi olan var mı?

Evet parmak okuyucuyu gmail girişinde kullanabilirsin, sadece gmail değil, forumlara, diğer sitelere giriştede kullanabilirsin. Msn de denemedim hiç.

Ben vista siparişi verdim, sipariş kontrol sayfasında şuan 4 nisan da Fedex kargo ile gönderildi yazıyor, elime ulaşmadı daha. Kaç günde gelir bilmiyorum, bana kargo parası vs. 87ytl ye mal oldu Home premium sürümü. Ama şuan upgrade olayı bitti, 31mart son başvuru günüydü...

• slm arkadaşlar... nova bilgisayarda bizim modelin ekran kartı için 256 mb 7600, 512 turbocache yazıyo. bu yeni üretilen 847'ler için mi geçerli yoksa bizimkilerde böyle mi? bilen var mı acaba... yoksa nova mı yanlış yazmış... ayrıca 599 için de aynı şekilde yazıyo...
    (fiyat da baya düşmüş... 1399$+kdv=2300 ytl)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

allah bilir sizde rthdcpl.exe geçersiz sistem dll konum değişikliği hatası da veriyordur.ses kartını fln görmüyodur. eğer öyleyse:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=tr

girin bu güncelleştirmeyi yükleyin düzelecek.son güncelleştirmelerden biri hatalıymış.bi sürü kişide aynı sorun var.linkteki güncelleştirmeyi yükleyin çözülüyor.ben de az daha format atıyodum

@Odysseus347 teşekkürler nası bi sorunsa bu çok saçma hemen yüklüyorum teşekkürler

• ya arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim, 1-2 gün önce bişey yoktu bugün touchpad'imdeki özellikler, ve Fn tuşuna bağlı çalışan özellikller çalışmamaya başladı, Fn tuşuna basınca ışığı yanıyo fakat özellikler çalışmıyo.... ayrıca parmakizi okuyucum sadece bilgisayarım açılırken çalışıyoo AAAAA delircem şimdi ne çok sorun var......
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist

slm arkadaşlar... nova bilgisayarda bizim modelin ekran kartı için 256 mb 7600, 512 turbocache yazıyo. bu yeni üretilen 847'ler için mi geçerli yoksa bizimkilerde böyle mi? bilen var mı acaba... yoksa nova mı yanlış yazmış... ayrıca 599 için de aynı şekilde yazıyo...

Vista da Ekran kartı paylaşımsız 256 paylaşılan sistem belleği 271 olmak üzere toplam 527 mb oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir34

quote:

Orjinalden alıntı: seboist

slm arkadaşlar... nova bilgisayarda bizim modelin ekran kartı için 256 mb 7600, 512 turbocache yazıyo. bu yeni üretilen 847'ler için mi geçerli yoksa bizimkilerde böyle mi? bilen var mı acaba... yoksa nova mı yanlış yazmış... ayrıca 599 için de aynı şekilde yazıyo...

Vista da Ekran kartı paylaşımsız 256 paylaşılan sistem belleği 271 olmak üzere toplam 527 mb oluyor.

Evet vista yüklediğimde fark etmiştim bende bunu, hatta yazmıştım burayada ama bu zannederim gerçek özelliği değil ekran kartının vista için olan driverdan dolayı bu şekilde gözüküyor diye tahmin ediyorum.

• Kullanan arkadaşlar en önemli soruyu cevaplayın lütfen konuyu baştan sona okudum tek sorun ölü piksel deniyor oldukça şaşırtıcı böyle bir markada bizim gibi alacak olanlara yardımcı olun ölü piksel genelde varmı yokmu alalımmı almayalımmı az para değil??
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.