Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan

teşekkürler şimdi elimde ses kartıyla girdim eve ama deniyemiycem laptop kocaeli de artık yarın gidince kurcalıycam zaten uymazsa falan katil olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

teşekkürler şimdi elimde ses kartıyla girdim eve ama deniyemiycem laptop kocaeli de artık yarın gidince kurcalıycam zaten uymazsa falan katil olurum

kaça aldın nerden aldın yazarsan sevinirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

kaça aldın nerden aldın yazarsan sevinirim

vatandan %8 indirim 9 taksitle aldım(cardfinans) ama şunu belirtiyim bilmioysan bimeks te kampanya var nakitte ve word karta 22-23-24 nisanda %18 indirim var her ürüne kimlik göstererek alabilyosun ben kaçırma derim bende word kart yoktu ordan alamadım kdv almıyolar bayaa avantajlı bence..
    buarada ürün fiyatı 133$+kdv genelde heryerde indirime göre 175-210 arası alırsın
    ben 194 e aldım %8 indirimle

• bazen mavi ekran geliyor ve bilgisayar yeniden başlatıyor.mavi ekran 1 sn den daha az duruyor.
    sizlerde bu sorunla karşılaşanlar var mı??????
  • Arkadaşlar,

vista'yı kurdum, modem çalışmadığından, RECOVERY CD ile XP'yi yeniden yükledim.

Daha önce açılırken parmak izi sorardı, Şimdi parmak izi sormuyor. Yeniden tanıtıyorum. Tanımlı diyor. Nasıl parmak izi sormayı devreye alacam bi yardım?

• quote:

Orjinalden alıntı: guneylili

Arkadaşlar,

vista'yı kurdum, modem çalışmadığından, RECOVERY CD ile XP'yi yeniden yükledim.

Daha önce açılırken parmak izi sorardı, Şimdi parmak izi sormuyor. Yeniden tanıtıyorum. Tanımlı diyor. Nasıl parmak izi sormayı devreye alacam bi yardım?

Hangi modem çalışmadı, bende kurdum vistayı hiç sorun yok herşeyi tanıdı zaten yanında driver dvd si geliyor. Sen usb bir adsl modem falan kullanıyorsan belki yoktur vista driverı bilinmeyen bir marka ise. Bunun dışında ethernet özelliği olan bir modem ise zaten sorun yok...
  • daha önce tanımlı olan parmak izlerini silmen gerekecek ondan sonra tekrar tanımlayacaksın ve biosa girip yeniden sifre tanımla düzelecektir okey
  • parmak izinin başka ne gibi marifetleri var??
    sitelere giriş olatı hoşuma gitti valla...
  • ayrıca yukarıda bahsettiğim mavi ekran olayı çok nadir oluyor....
    sizde bununla karşılaşan var mı?çözümü varr mı?
    boşuna teknik servise vermeyeyim....
  • ayrıca bu aralar okul veya arkadaş ortamından olsun laptop u teknik servise gitmeyen çok az...
    bu laptoplar gerçekten çok hassas aletler ...
    dikkatimi çekti
  • selam arkadaşlar makineyi alalı çok oldu ama buraya yazacak hiç vaktim olmadı sizlerinde merak edebileceği birk çok tecrübemi paylaşacağım ama şu aralar çok yoğunum öncelikle şunu sorayım

Benim biosum 2.0 dı(bazı arkdaşların 2.10 muş) ama baktımda bazı arkadaşlar 5.X versiyonun yüklemişler neden bu kadar fark var 2 den 5 e geçmişler yani 2.20 olsa 2.30 olsa tamamda niye bukadar büyük fark var yani değermi acaba ( aşadaki yeni özellkler için değer aslında)

Başka arkadaşta a100 233 var onda ati1600 kart var ve core duo onun biosu 1.80 olmasına rağmen onun bios ayarlarında bile XBit (tam yazılışını bilmiyorum ama virüslerin belleğin bazı kısımlarına yazmayı engelliyormuş heralde ) özelliği vardı neden benimkinde (sizikilerin durumunu bilmiyorum) yok

Bu arada 5.60 biosu çıkmış haberiniz olsun. (XBit ve Virtualization destekliyormuş )

Açılışta L3 cacheten bahsediyor makine ama cpuz de gözükmüyor bunun varlığı, bir kaç arkada açılış ekranın resimini koymşlar onlarda bu L3 gözükmüyor ve onların biosları daha yeni olmasına rağmen

Bi arkdaşta acer marka labtop var ayrıca üzerinde 7300 veya 7400 ekran kartı var emindeğilim onda bile ayarlarında sıcaklığı gösteriyorken bende gözükmüyor sizde durum nasıl ve 84.68den yukarı xp için sürücü varmı orjinal olarak?

Sonra bende matshita DVD yazıcı var Cdleri yakmıyor tamam ama yazma hızından hiç memnun değilim 6X te 8X ten hızlı yazıyor nedenini çozemedim ve firmwarede bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

Bazı arkadaşlar DVD yazıcılarının NEC olduğundan bahsetmişler (tahminimce yeni fabrika çıkışlılardır belkide kötü DVD yazma performansı matshitanın hepsinde vardır) o labtopların başka bir farkı var mı? ve memnunlar mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

selam arkadaşlar makineyi alalı çok oldu ama buraya yazacak hiç vaktim olmadı sizlerinde merak edebileceği birk çok tecrübemi paylaşacağım ama şu aralar çok yoğunum öncelikle şunu sorayım

Benim biosum 2.0 dı(bazı arkdaşların 2.10 muş) ama baktımda bazı arkadaşlar 5.X versiyonun yüklemişler neden bu kadar fark var 2 den 5 e geçmişler yani 2.20 olsa 2.30 olsa tamamda niye bukadar büyük fark var yani değermi acaba ( aşadaki yeni özellkler için değer aslında)

Başka arkadaşta a100 233 var onda ati1600 kart var ve core duo onun biosu 1.80 olmasına rağmen onun bios ayarlarında bile XBit (tam yazılışını bilmiyorum ama virüslerin belleğin bazı kısımlarına yazmayı engelliyormuş heralde ) özelliği vardı neden benimkinde (sizikilerin durumunu bilmiyorum) yok

Bu arada 5.60 biosu çıkmış haberiniz olsun. (XBit ve Virtualization destekliyormuş )

Açılışta L3 cacheten bahsediyor makine ama cpuz de gözükmüyor bunun varlığı, bir kaç arkada açılış ekranın resimini koymşlar onlarda bu L3 gözükmüyor ve onların biosları daha yeni olmasına rağmen

Bi arkdaşta acer marka labtop var ayrıca üzerinde 7300 veya 7400 ekran kartı var emindeğilim onda bile ayarlarında sıcaklığı gösteriyorken bende gözükmüyor sizde durum nasıl ve 84.68den yukarı xp için sürücü varmı orjinal olarak?

Sonra bende matshita DVD yazıcı var Cdleri yakmıyor tamam ama yazma hızından hiç memnun değilim 6X te 8X ten hızlı yazıyor nedenini çozemedim ve firmwarede bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

Bazı arkadaşlar DVD yazıcılarının NEC olduğundan bahsetmişler (tahminince yeni fabrika çıkışlılardır belkide kötü DVD yazma performansı matshitanın hepsinde vardır) o labtopların başka bir farkı var mı? ve memnunlar mı?

Valla be yükledim 5.60 ı ama, bios a girip bakmadım hiç xbit falan varmı diye. Ayrıca matshita benimki de dvd yazıcı ama cd-dvd yazmada herhangi bir sorun hemen hemen her cd ye dvd ye sorunsuz yazıyor...

• Toshiba A100-847'deki parmak okuyucu sistemi yalniz bilgisayari acmadami ise yariyor. Klasorlerin parmak iziylesifrelenmesi gibi bi kullanimi varmi. Bende bu makinadan almak istiyorum.Yalniz kafamda sadece bu ozellik soru isareti oldu. Cevaplarsaniz sevinirim....
  • hayır hocam
    hani xpde kullanıcı sayfası yokmu
    orada klavye kullanrak şifre girmemen için hazırlanmış bir şey bu parmak izi olayı
    yani senin kendi profiline girmesine engel oluyor baska birinin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozengin

Toshiba A100-847'deki parmak okuyucu sistemi yalniz bilgisayari acmadami ise yariyor. Klasorlerin parmak iziylesifrelenmesi gibi bi kullanimi varmi. Bende bu makinadan almak istiyorum.Yalniz kafamda sadece bu ozellik soru isareti oldu. Cevaplarsaniz sevinirim....

Hayır sadece bilgisayarı açmada değil, forumlara girmede, mail hesabına girmede, msn e girmede vs. kullanabilirsin. Her klasör için kullanamıyorsun yanlız, bir tane klasör oluşturuyor, o klasöre parmak izi ile giriyorsun...
  • Öncelikle herkese selam.Forumu uzun zamandır takip ediyorum.Bende 3 hafta önce A100-847 sahibi oldum.
    Yardım istediğim bir konu var.Parmak izi okuyucum gayet iyi çalışıyo 2 gün öncesine kadar mysafe klasörümde gayet iyi çalışıyodu ama artık çalışmıyo tıklıyorum hiç bi işlem yapmıyo masa üstündeyken parmak izimi okuttuğumda açılan sekmede eskiden unlock mysafe veya lock mysafe yazısı çıkıyodu artık oda çıkmıyom bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar selamun aleyküm bende geldim bende A100 847 kullanıyorum artık
  • hemen bi soru; parmak izini klasöre girmede nasıl kullanıyorum biras açıklayabilir misiniz?
  • makina çokmu ısınıyo bana mı öyle geliyo arkadaşlar aynı sorunu olanlar warmı acaba__??
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.