O

Binbaşı
24 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
herkese merhaba.. cebimdeki telefondan şu an bunları yazdığım laptopa, mutfaktaki buzdolabından arabadaki lastiğe kadar herşeyi danışarak aldığım bu forumdan bu kez TV tavsiyesi istiyorum :)

yaklaşık 2 ay önce evlendim ve kararsızlık yüzünden hala bekarlıktan kalma 32" tv ile idare ediyorum.. bu haftasonunu bu işe ayırdım.. isteğim minimum 50" bir tv almak.. önceliklerim film ve futbol maçı.. bütçe ise 2500-3000 civarı.. daha fazlasını vermek istemiyorum açıkçası..

kafamdaki modeller şunlar;

samsung 50hu6900---- 3000 tl
samsung 55h6270------2900 tl
samsung 55h6500------3100 tl
philips 55pfs7109-------3300 tl

belirttiğim fiyatlar BİMEKS fiyatları olup %10 çeki de düşününce daha uygun bi yer bulamadım.. yanlış bilmiyorsam bu modellerin gerçek panel hızları 100hz.. bu değer yeterli olur mu maç için? yoksa h7000 gibi 200hz bir modele ekstra bütçe ayırmaya gerek var mı?

LG tv ler tasarım olarak çok hoşuma gitse de özellikle maç izlerken bazı sorunlar oluştuğu belirtilmiş.. o nedenle LG yerine bahsettiğim modellere odaklanıyorum..

bunlar ve ya bunlar dışında öneri ve tavsiyelere çok ihtiyacım var...
arkadaşlar merhaba..

bir ibiza alma hayalim var ve bu konuda yardımınıza ihtiyaç duydum.. ilk arabam olacağı için bi çok bilmediğim nokta var..

ama ilk etapta öğrenmek istediğim şu; kafamda 2004-2007 arası dizel ibiza' lar var. 100.000 km altında ve temiz bir araç arıyorum.. bu araçların km ve temizliğine göre ortalama piyasaları nedir acaba? mesela bi tane buldum, 2005 s-rider, 93.000 de, 20.000 tl istiyor.. temiz gibi ama tabi yetkili servise göstericem..

kısacası bu acemi kardeşinize biraz yol gösterirseniz çok sevinirim..

şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar uzun süredir sorunsuz kullandığım mail adresimle msn açıyorum ve sorunsuz açılıyor.. ama msn de mail box ı açmak istediğim zaman açılan sayfada "henüz gelen kutunuz yok" diye bir yazı çıkıyor ve mail sayfama ulaşamıyorum.. hotmail.com dan da denedim olmuyor.. araştırdım ve bi sürü şey denedim.. olmadı.. bilgisi olan var mı bu konuda..

şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar biliyorum bu bölümde hakkaten bu sorudan sıkıldınız ama işin içinden çıkamadım..

şimdi bende cowon t2 mp3 player vardı, çok ta memnundum.. fakat kendisi bi kaza sonucu pert oldu..
t2 nin en sevdiğim tarafı bildiğiniz gibi küçük ve hafif olması idi.. ayrıca boynuma asarak kullandığım için çok pratikti..

şimdi ben bu özellikleri bulacağım yeni bi player arıyorum fakat bütçem şu an kısıtlı..

mediamarkt ta bi kaç model denedim..
bi tanesi creative zen stone plus.. boyut olarak istediğim gibi..
diğeri ise philips in yeni modeli sa2820.. şu oled ekranlı küçük alet..
aslına bakarsanız philips şekil olarak tam aradığım model.. çok tatlı bişey.. fakat bildiğim kadarıyla ses konusunda çok güçlü değil..
orada dinlediğimde, etraf aşırı gürültülü olmasına rağman son seste fena değil gibi geldi..
fakat sonra creative i dinleyince fark ortaya çıktı..

2gb philips in fiyatı 109 ytl.. şunu sormak istiyorum, acaba bu alete nasıl bi kulaklık alırsam yüksek sese ulaşırım.. ya da böyle bi şansım var mı..

son olarak ta forumda meizu m6 gördüm.. çok övülüyor.. 4 gb fiyatı da uygun.. fakat benim ilk başta saydığım özellikleri taşımıyor..
yani boyut biraz düşündürüyor, ayrıca sadece müzik dinliyorum, film falan izlemem bu tarz cihazlarda..
acaba boyutu sorun etmeden alsam mı bunu..

biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bu sorularıma cevap verebilecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum şimdiden..
arkadaşlar bu sistemi toshiba marka notebook la kullanmayı düşünüyorum...fakat ürün bilgilerinde bişey dikkatimi çekti:

"" NOT: Film izlerken gerçek 5.1 surround ses için 5.1 kanal yazılım dekoderi gerekmektedir. ""

acaba bu ne anlama geliyor...bi fikri olan var mı???
Weblebi.com iflas etti

Alışveriş sitesi Weblebi.com iflas etti. Kendi sitesinden iflasını duyuran Weblebi.com'un yazılı açıklaması şöyle;

2003 yılından beri faaliyet göstermekte olan Weblebi.com, maalesef son dönemdeki bazı olumsuz olayların neticesinde ticari hayatını 05.08.2008 tarihinde sonlandırmak zorunda kalmıştır. Maalesef Türkiye’nin ve dünya piyasalarının içinde bulunduğu ekonomik zorluklar ve özellikle son dönemde internet alışveriş sektöründe bazı önemli firmaların zora girerek faaliyetlerine son vermeleri, ürün tedarikçilerinin ve bankaların sektöre olumsuz bakmalarına sebep olmuş ve tüm bunlar zincirleme olarak firmamızı faaliyetlerini sürdüremez duruma getirmiştir.

KAYNAK:www.milliyet.com.tr
arkadaşlar notebook ta kullanmak için 2.1 arıyordum fakat vazgeçtim ve 5.1 almaya karar verdim...

MICROLAB FC861 bana uygun gibi geldi fakat bu aleti bilgisayara nasıl bağlayabilirim...bugün 2 adet kablo aldım, tek girişli ve iki çıkışlı...bazı yerlerde bu şekilde bağlayabileceğimi okumuştum...fakat aletin özelliklerinde ses giriş ve çıkışları RCA SOKETİ olarak gösterilmiş...bu ne demek...bildiğimiz 3.5 mm jack değil mi...bu gece sipariş vericem...acil yardım bekliyorum...
arkadaşlar bu kulaklıkla ilgili bilgisi olan var mı...bu tarz bi kulak kancalı model istiyorum ama aynı zamanda ses kalitesi ve çıkışı da iyi olsun istiyorum...az önce siparişini verdiğim cowon t2 ile kullanıcam...neredeyse sadece rap dinliyorum...özellikleri fena durmuyo,pek te anlamam aslında...

bu model iyi midir ya da bu tarz başka önerisi olan varsa paylaşmasını isterim...teşekkürler...

SENNHEISER OMX50VC >>

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsennomx50vc
SONY NWD-B105 2GB

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd71511

PHILIPS GoGear SA2120/02 2GB

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50240

CREATIVE V100 2 GB

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49080

SAMSUNG YP-U3QB 2GB

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50040#tablnk

arkadaşlar ses kalitesi açısından bakarsak hangisini önerirsiniz...birde % 99 rap müzik dinliyorum,bunu da göz önünde bulundurursanız en uygunu hangisi...ya da sizin başka öneriniz var mı bu fiyatlar civarında...şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar makinem fuji s6500fd...2 gb xd kart kullanıyorum...karttaki fotoları bilgisayara atmak istedim,fakat çoğu fotonun bozulmuş olduğunu gördüm bilgisayarda açılmıyodu fotolar,ben de kartı biçimlendirdim fakat hata veriyor,bi kaç kez denedim olmadı...içindeki fotolar silindi ama bi tane klasör var silinmio,makinaya takıyorum kart hatası var diyo...tekrar bilgisayarda deniyorum biçimlendirme tamamlanamadı diye hata veriyo...

ne dersiniz,kart infilak mı etti yoksa bi çözümü var mı ?? yardımcı olabilecek varsa bekliyorum
Hakkında
Forum İmzası:
sizde nefes bizde galatasaray
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Citroen
Mobil cihaz
Huawei
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS3
Takım
Galatasaray
TV
Sony
Tablet
iPad Mini
Notebook
Acer
Fotoğraf Ekipmanları
Pentax
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.589
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 21.764 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.