Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam saolasın ama olmadı işe yaramadı.hala cd ve dvd okumuyor.allah rızası için biri bi akıl versin format atmak istemiyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: cyberclops

Sonic in programlarını ve dvd am tol kaldır öyle bi dene

quote:

Orjinalden alıntı: tuningfiesta

slm.herkese çok teşekkürler paylaşımlar için süpersiniz.yağımı çektikten sonra soruma geçebilirim:))))

arkadaşlar bu akşam ilk kez dvd yazmaya kalktım ama beceremedim.sonic dla denilen lanet olası zımbırtı taktığım dvd yi görmedi. denediğim dvdler, dvd+r ve dvd-rw ama bunları görmedi. dvdlerin biri philips, diğeri iomega.yazmaya çalıştığım klasör içinde mp3,word belgeleri,powerpoint belgeleri,fotolar... barındırıyor. sonicte denedikten sonra pcne* dergisinin bu ayki dvd sini taktım nero 7 yi yüklemek için fakat dvd yi görmedi ve bir G/Ç hatası nedeniyle işlem yürütülemedi diye bir uyarı verdi.

bu konuyla ilgili bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler...

(bazı kelimeler ben yazdıktan sonra reklam linkine dönüştü valla ben yapmadım kusura bakmayın)

• quote:

Orjinalden alıntı: tuningfiesta

slm.herkese çok teşekkürler paylaşımlar için süpersiniz.yağımı çektikten sonra soruma geçebilirim:))))

arkadaşlar bu akşam ilk kez dvd yazmaya kalktım ama beceremedim.sonic dla denilen lanet olası zımbırtı taktığım dvd yi görmedi. denediğim dvdler, dvd+r ve dvd-rw ama bunları görmedi. dvdlerin biri philips, diğeri iomega.yazmaya çalıştığım klasör içinde mp3,word belgeleri,powerpoint belgeleri,fotolar... barındırıyor. sonicte denedikten sonra pcne* dergisinin bu ayki dvd sini taktım nero 7 yi yüklemek için fakat dvd yi görmedi ve bir G/Ç hatası nedeniyle işlem yürütülemedi diye bir uyarı verdi.

bu konuyla ilgili bilgi ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler...

(bazı kelimeler ben yazdıktan sonra reklam linkine dönüştü valla ben yapmadım kusura bakmayın)

bu soruyu sormuştum ama çözemedik problemi.tek çare format kaldı ama cd veya dvd okumadığı için formatta atamayacam gibi görünüyor.şimdi böyle dandik bi sorun yüzünden teknik servise mi vericem aleti? lütfen birileri yardım etsin.

bir de teknik servise gönderirsem nelere dikkat etmem gerekiyor,parça felan deiştiriyorlar mı?
    herkese teşekkürler şimdiden

• Valla, eğer windows dışında cd-dvd okumuyorsa donanımsal bir problem vardır. Hemen servise gönder. Rocovery cd sinden tekrar windows yüklemeyi dene, zaten o arada okumuyorsa windows ta değildir sorun, dvd-rw bozuk demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Valla, eğer windows dışında cd-dvd okumuyorsa donanımsal bir problem vardır. Hemen servise gönder. Rocovery cd sinden tekrar windows yüklemeyi dene, zaten o arada okumuyorsa windows ta değildir sorun, dvd-rw bozuk demektir.

teşekkür ederim saolasın.artık bir o kaldı zaten.teknik servise verecem ama işin garibi biosta da matshita diye görüyo aleti.ama boottan cd/dvd sürücüsünü seçince yine okumuyor.neyse tekrardan ilgilenen herkese çok teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuningfiesta -- 4 Nisan 2007; 13:46:15 >
  • Bios guncelleyen arkadaşlar ,adım adım anlatırlarsa bizde öğrenmiş oluruz.
  • toshibanın sitesine gir bios 5,50 var onu indir yaaa virus programlırını kapat sonra indirdigin dosyaa rar lıdır cıkart tıkla dosyaya
    yanlız enerji kablosu takılması lazım yoksa sorun yasarsın dosyayı calıstır ve 3 dk gibi bekle yuklendikten sonra kapanacak tır sen acarsın pc yii biosu tekrar manual olarak ayarlarsın sorun kalmaz kolay gelsin
  • http://r-a-p-i-d-s-hare.com/files/24501114/bios-550win.zip.html burdan biosu ındırebılırsın ben bunu yukledım suanda sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir34

Bios guncelleyen arkadaşlar ,adım adım anlatırlarsa bizde öğrenmiş oluruz.

Valla, adım adım diye bir şey yok, bios win dosyasını indir, normal program yükler gibi yükle bilgisayarı yeniden başlatır ve yeni bios yüklenmiş olur.
  • aynen oyle
  • Teşekkür ederim dostlar.
  • arkadaslar bilgisayar sürekli d diskine dosyalar koyuyor. klasör içinde msxml 4.0 proğramı adında not defteri var. her seferinde bilgisayarı yeniden açınca silsemde silmesemde farklı numara isimleriyle yeni klasörler geliyor. bunları nasıl başka tarafa yönlendirebilirim ya da kaldırabilirim. birde windows güncellemelerinin zamanlamasını nerden ayarlarım.
    ilginize şimdiden teşekkürler..
  • walla ben problem yasamadım artifact falan gayet sorunsuz devam ediyor
    quote:

Orjinalden alıntı: PsYcHoO

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: emrah8668

arekadaşlar 3d mark 2006 sonucum nasıl? ati tool kullanıyorum.ayarları nasıl dahada iyileştirebilirim?
    2454 puan aldım ama fotograf yukleyemiyorum ben en iyisi link vereyim
    http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8617551

abi naptın çok abanmışın bence alete frekansların kaç kaç? bi iki saat kastıran bi oyun oyna artifact verir bence bu ayarlarla

baktım şimdi 475/450 yapmışsın bence abartı olmuş

yaa ben 490/450 kullanıyorum artifact falan vermiyo.üstelik ben ayarlamadım program kendisi bu ayarları seçti.oyunda oynuyorum saatlerce..zaten 3D Mark 2006 testini yaparken artifact vermezse bidaha vermesi imkansız çünkü ekran kartını o kadar fazla zorlayacak başka bir oyun yada program yok...

• toshiba A100-847 MODEL TOSHİBA NIN URUNKURTARMA CD SİNİ KAYBETTİM YENİSİNİ NEREDEN ALABİLİRİM YADA NE YAPAMMAIZ LAZIM DRIVER LARI DAHA SONRA NASIL YUKLERİZ NASIL OLCAK ACAYİP CANIM SIKILDI
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebutalha

toshiba A100-847 MODEL TOSHİBA NIN URUNKURTARMA CD SİNİ KAYBETTİM YENİSİNİ NEREDEN ALABİLİRİM YADA NE YAPAMMAIZ LAZIM DRIVER LARI DAHA SONRA NASIL YUKLERİZ NASIL OLCAK ACAYİP CANIM SIKILDI

Valla, bende kaybetmiştim ama sonunda buldum cd yi, neyse ki buldum. Dolabın arkasından çıktı, notebook çantasını oraya koymuştum, içinde düşmüş. Her yeri iyi aradın mı?
  • aradım yok ya sımdı yenısını 30 dolara mı alacgız nasıl olacak bu ıs
  • quote:

aradım yok ya sımdı yenısını 30 dolara mı alacgız nasıl olacak bu ıs

Servise başvur, bir bakalım. Sürücüler için Toshiba assist 'ten sürücüler ve araçlar CD si oluşturabilirsin.
  • quote:

aradım yok ya sımdı yenısını 30 dolara mı alacgız nasıl olacak bu ıs

Sen toshibaya başvur çünkü o cd de senin lisanslı xp var, lisansı tekrar alman lazım. Yok diğerleri önemli değil, driverlar programlar falan birimiz çeker göndeririz sana yada netten indirirsin, önemli olan lisans.
  • kardeş ilk aldıgımda recovery cd si ile kurulumu yaptıgımda sonra actım c sürücüsüne baktım makinenin tüm driverlerini setup unu koymuş bende hemen cd ye yazdım eyer lisans onemli deyil diyorsan sana yollayabilirim driver cd sini ama saten toshibanin sitesinde var driverleri
  • up ;) arkadaşlar noluyoz yaw düşmüş konu iice aşağılara
  • beyler bu aletin sesini nasıl acıyorus ya yanındayım zor duyuorum
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.