Şimdi Ara

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ--- (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.121
Cevap
13
Favori
167.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

beyler bu aletin sesini nasıl acıyorus ya yanındayım zor duyuorum

virtual sound açık mı? deilse onu açıver baya farkeder normale göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: ne bu yaa??

quote:

acık ama yine cok dusuk gibi ya baska yerlerden yukseltme imkanım warmı tuş cart curt fln
  • quote:

quote:

quote:

acık ama yine cok dusuk gibi ya baska yerlerden yukseltme imkanım warmı tuş cart curt fln

valla nekadar ses istiosun bilmiom ama bide denetim masasından ses aygıtlarına git ordan aygıt ses ayarını fulle bide kulaklık girişinden de fullicen max. alabilcein ses bu ama dedigim gibi durum normalde sen fazla ses istio olabilirsin bi dediklerime bak yine hepsi ful de mi

edit:kulaklık girişi derken yanındaki tekerlekten bahsediom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 8 Nisan 2007; 16:34:21 >

• Arkadaşlar Vista'da fn+ tuşlarını nasıl kullanıyorsunuz ben başaramadım da.
  • vista driverini yükledin mi? onu yüklemeden çalışmıo galiba Fn+tuşları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolboy_7610 -- 9 Nisan 2007; 9:36:00 >
  • Parmak izi hariç bütün diriverleri yükledim.
  • ÇOK ACİLL YARDIIIIIIMMMMM.........arkadaşlar az önce açtım makinayı,herhangi bi sorun yoktu...fakat winap ı açınca ''DirectSound output v2.46(d) error'' die bi hata verio...altında da ''Bad DirectSound driver.Please install proper drivers or select another device in confugiration.'' diye bi açıklama var...bu hata çıktıından beri makina kendi kendine kitlenio ve kendiliğinden xp teması klasik windows temasına dönüşüo...naapmam gerekiyo sizce...format atmam şart mı...ve formatı nasıl atıcam...ilgilenirseniz çok sevinirim...hepinize şimdiden teşekkürler...
  • şimdilik halletim galiba...sürücüyü tekrar yükledim,sorun kalmadı...ama yine de format konusunda beni bilgilendircek birine şimdiden teşekkür ediyorum...
  • yaa beyler dunpcmark 2005 ile test ettım yaa dusuk bır puan aldım sankı bee 512 ramle yaptım yaı orjınal halıye sımdı 1gb ram sıparıs verdım yarın gelırse bırde onunda test edıcem bakalım sonuclar ne cıkacak ya evdekı ana maınem bıle 2550 verdı ama nebılıyım az sankı heee
  • arkadaşlar son zamanlarda saçma şeyler başıma gelmeye başladı!!

laptop arada bi benim temayı degiştiriyo windows klasik falan oluyo tekrar degişiyo!!
    2. sorun ise bazen wmp yi açtıgımda ses aygıtımın yüklü olmadıgını söylüyor ve aygıtı kaldırıp tekrar eklemem gerekiyor bu ve bunun gibi şeyler başına gelen var mı?

not: birlikte gelen xp home kullanıorum normal güncelleştirmeleri yapıom ama bios güncellemesi falan yapmadım bunla alakalı olabilir mi?
  • quote:

arkadaşlar son zamanlarda saçma şeyler başıma gelmeye başladı!!

laptop arada bi benim temayı degiştiriyo windows klasik falan oluyo tekrar degişiyo!!
    2. sorun ise bazen wmp yi açtıgımda ses aygıtımın yüklü olmadıgını söylüyor ve aygıtı kaldırıp tekrar eklemem gerekiyor bu ve bunun gibi şeyler başına gelen var mı?

not: birlikte gelen xp home kullanıorum normal güncelleştirmeleri yapıom ama bios güncellemesi falan yapmadım bunla alakalı olabilir mi?

çok ilginç yaa,sölediklerinin aynısı oluo...zaten 1-2 msj yukarda yazmıştım bende...birazdan sınava gitcem,dönünce format atcam ama nasıl atcam tam bilmiorum,bi yardım ederseniz süper olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: odzi

quote:

çok ilginç yaa,sölediklerinin aynısı oluo...zaten 1-2 msj yukarda yazmıştım bende...birazdan sınava gitcem,dönünce format atcam ama nasıl atcam tam bilmiorum,bi yardım ederseniz süper olur...

ben format atalı bi-iki hafta oldu zaten hemen böyle yapmaya başladı format atınca geçmez bence. herhangi bi güncelleme mi eksik ne eksik tam bilmiorum bekleyelim biraz bilen arkadaşlar vardır

• hadi yaa...ben de format atınca düzelir diye ümit ediodum...napcaz o zaman...arkadaşlar bi yardım edin...bilen biri yok mu yawww

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: odzi

quote:

ben format atalı bi-iki hafta oldu zaten hemen böyle yapmaya başladı format atınca geçmez bence. herhangi bi güncelleme mi eksik ne eksik tam bilmiorum bekleyelim biraz bilen arkadaşlar vardır

• mrb arkadaşlarr resimde görüldüğü gibi T7200 yazısının altındaki olan 1.32GHz nedir daha önceden bu yoktuu .. makinamda zaten kasıyooo acele cvp verirsenizz sevinirimm.. teşekkürler şimdidenn

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ---
  • quote:

Orjinalden alıntı: allley

mrb arkadaşlarr resimde görüldüğü gibi T7200 yazısının altındaki olan 1.32GHz nedir daha önceden bu yoktuu .. makinamda zaten kasıyooo acele cvp verirsenizz sevinirimm.. teşekkürler şimdidenn

---TOSHİBA A100-847 KULLANICILARI DERNEĞİ---

haydaa nasıl yaaa ? çekirdeğin biri 1.32 mi çalışıyo yani ? bilen biri açıklayabilir belki ama bence sen bi servise telefon aç..ilginç..

• şimdi baktımm eski haline düzeldiii 2.00GHz yazıyooo
    nasıııl oluyoo ya buuu
  • senın guc koruma programı ıle ayarlanmıs ıslemcı hızı otomatık ayarı alınmıs bır ıslem yaptıgında tukselıyor eyer boşta kalırsa fazla elektrık gucu harcamamak ıcın hızını dusuruyor
  • evet haklısınınz şimdi işlemci durumunu sabit yaptımm.. ilginiz için çok teşekkürlerrrr
  • genclık 1 gb ram sıparis verdım 667 mhz bu ram calısacakmı 667 mhz olarak nedıyorunuz kullananınız varmı
  • Arkadaşlar bu vista java'yı doğru dürüst çalıştırmıyor, çözüm yollarını bilen varmıdır.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.