Şimdi Ara

Torpido soğutucu hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar biliyorsunuz birçok aracın donanımında torpido soğutucu diye bir ibare var.

Fakat tam manasıyla nedir bu torpido soğutucu?

Misal benim aracımda torpido soğutucu var ama sadece kabin içine üfleyen klima mazgallarından bir tanede torpido içine koymuşlar oraya klima ne üflerse onu üflüyor yani siz sıcak üfletirseniz torpido soğutucu otomatikman torpido ısıtıcıya dönüyor.

Fakat bnm arkadaşımın abisinde 88 model bir Land cruiser jeep var adamın arabada ciddi ciddi Torpido buzdolabı var ve neredeyse içine koydukları buz tutuyor adamın.

Acaba diyorum çok üstün sınıfılar harici orta sınıf araçlarda direk torpido buzdolabı olan bir araç varmıdır ?

Bu konuda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz tüm arkadaşlara faydalı olur diye düşünüyorum ..

• bizdeki torpido soğutucu dedikleri ,klimadan gleen hava neyse onu üflemekten ibaret. Ne fazlası be eksiği.
    Aslında soğutucu tamemen demek farklı bir şey demektir.

ama buna da şükür dedirtiyorlar , en azından soğuk bir kutu içecek aldınız mı torpidoda en azından 1-1.5 saat soğuk kalabiliyor , izolasyonyapıyor demek daha uygun.
  • hiç bir işe yaramaz onun yerine araç buzdolabı al daha iyi yarım saat sonra buz gibi yapar
  • Bir de torpido ısı muhafazası vardır, eski aracımda vardı mesela.. Isı kaybını önlemeye yarıyordu ama soğutma gibi bir görevi yoktu.
  • En iyisi buzdolabı almak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAVA SOĞUTMA FAN ÖNERİSİ
    5 ay önce açıldı
    Hava soğutucu tavsiyesi.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.