Şimdi Ara

torostan sonra daihatsu terios?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba kullanmayı torosta öğrenmiş biri olarak daihatsu özellikleri bana yeter.devamlı köye ve yaylaya giden biri olarak daihatsu terios almak fikri aklına yatıyor insanın.sonuçta motor küçük vergi az araba alırken ucuz.yakıtı fazla diyorlar forumda yahu bu rav4 grand vitara crv filan sürenler o zaman ne yapacak.2000 motor daihatsu 1500 motor.arabayı satma sorunum da olmaz çünkü 3 senedir torosu satmayan adam teriosu 10 sene sürer. ne dersiniz.

• işini görecek en mantıklı arabadır terios. daihatsu markası sağlamdır aslında . çoğu japondan daha dayanıklı araçlar üretir . vede fiyatları uygun seviyededir . kaldıki daihatsu toyotoya bağlı bir şirkettir
    teriosu pek bilmem ama nette hiç sorun çıkaran altı sağı solu kırılan çatlayan patlayan terios denk gelmedi .
  • daihatsu toyatanın markası sağlamdır.

lada niva suzuki jimmy den sonra 3 . en ucuz 4*4
  • youtube'a girip terios yazın, gelen videolar size aracın arazi kabiliyetleri hakkında bilgi verecektir.

daihatsu araçları sağlamdır ve ekonomiktir. çok yakar demişler size ama bu doğru değil. 100 km de 8 litre civarı tüketim değeri var.
  • Fiyatını bilmiyorum ama Logan iyi diyorlar. Yüksekliği fena değil. Bir de dayanıklıysa cazip olabilir. Denemediğim için fanatiklik yapmak istemem.

Fabrika videosu:http://www.youtube.com/watch?v=P2y7rMoL4jM
    Focus SW ile karşılaştırma:http://www.youtube.com/watch?v=nAVT4NNT2D
    Çarpışma Testi:http://www.youtube.com/watch?v=1EkJFUa1iWM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 2 Kasım 2007; 11:28:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: santiyeci

araba kullanmayı torosta öğrenmiş biri olarak daihatsu özellikleri bana yeter.devamlı köye ve yaylaya giden biri olarak daihatsu terios almak fikri aklına yatıyor insanın.sonuçta motor küçük vergi az araba alırken ucuz.yakıtı fazla diyorlar forumda yahu bu rav4 grand vitara crv filan sürenler o zaman ne yapacak.2000 motor daihatsu 1500 motor.arabayı satma sorunum da olmaz çünkü 3 senedir torosu satmayan adam teriosu 10 sene sürer. ne dersiniz.

kardes cok fazla yakiyor haberin olsun tecrube ile sabittir.
  • Çok yakıyor ne kadar mesela ?herkese göre farklıdır bu kavram yok bana diyor adam git grand vitara al,rav 4 al yahu bunlar 2000 motor daha mı az yakıyor da terios fazla yakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre sizin beklentilerinize uygun
    bir 4x4 gibi duruyor.Yalnız yeni kasa
    alın.Terios Toyota bazlı
    üretim yapıyor.O açıdan güvenle alabilirsiniz.
    Forumda bir arkadaş almıştı ve çok güzel
    biçimde yorumlarını objektif olarak
    yazmıştı.Linki burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_11218722/mpage_1/key_//tm.htm#11219614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserel -- 2 Kasım 2007; 19:53:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: santiyeci

Çok yakıyor ne kadar mesela ?herkese göre farklıdır bu kavram yok bana diyor adam git grand vitara al,rav 4 al yahu bunlar 2000 motor daha mı az yakıyor da terios fazla yakıyor.

tecrube ile sabittir derken bizim cok yakinen bir tanidigimiz aldi 11-12 litreden bahsediyordu ustelik 1300 motor olmasina ragmen aldiginin ucuncu ayi satisa cikardi
  • Torostan sonra terios bayağı dar gelecektir.
    Ufak tefek birisi değilseniz almanızı tavsiye etmem.
  • Lada Niva da düşünebilirsiniz, ama asfalt performansı Terios'tan düşük olur. Ancak arazide neredeyse rakibi yok. Nice X5, Q7, ML gibi araçları arazide ağlatır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Torostan sonra terios bayağı dar gelecektir.

Yeni Terios Torostan geniştir. (Halep ordaysa metre burda!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedekolsun

quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Torostan sonra terios bayağı dar gelecektir.

Yeni Terios Torostan geniştir. (Halep ordaysa metre burda!)

topic de terios&toros&dacia karşılaştırılıo sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thispotkey -- 5 Mart 2008; 12:03:41 >
  • Yeni Teriosun testlerindede görüldüğü üzere tüketimi 1500 cc motora göre fazla. Ama yeni kasanın 1.3 lt olan modelide çıktı. Hem vergisi daha az, hem tüketimi az olur. Bunu düşünebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukeya

Yeni Teriosun testlerindede görüldüğü üzere tüketimi 1500 cc motora göre fazla. Ama yeni kasanın 1.3 lt olan modelide çıktı. Hem vergisi daha az, hem tüketimi az olur. Bunu düşünebilirsin.

Terios tüketim değeri sıradan bir otomobile göre yüksektir. Çünkü Terios 4x4'dür. Ayrıca benzinli olması dezavantajı da var. Dolayısı ile tüketimi fazla değil, normal denilebilir. Ama dizel olsaymış, kapış kapış satılacağına inandığım bir araç.

O kasanın ağırlığını hesap edersek bence 1.3'ün 1.5'den az yakması pek olası değil. Çünkü ağırlığı çekebilmek için sürekli daha yüksek devire ihtiyaç duyacak. Bence 1.5'in yakıt tüketimi daha uygun olur. Esasında en güzeli 1.5 bir tane alıp LPG taktırmak ya da dizeli çıkar belki bir gün diye bekleyip, hayal kurmak :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.