Şimdi Ara

Daihatsu YRV nasıl bir araçtır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 2005 modellerine baktım. Parcası pahalı mı? Kronik sorunu var mı? Tavsiye edilebilecek bir araç mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Daihatsu YRV: Geniş İç Mekanı ve Uygun Fiyatıyla Dikkat Çeken Kompakt SUV

Daihatsu YRV, kompakt SUV segmentinde yer alan, geniş iç mekanı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bir araçtır.

Daihatsu YRV 1.3 Turbo Yorumları

Daihatsu YRV 1.3 turbo motoru, güçlü performansı ve yakıt verimliliğiyle övülmektedir. Kullanıcılar, özellikle şehir içi sürüşlerde aracın çevikliğinden ve hızlanmasından memnun kalmaktadırlar.

Daihatsu YRV Alınır mı?

Daihatsu YRV, geniş bir aileye sahip olmayan veya bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir seçim olabilir. Uygun fiyatı, geniş iç mekanı ve güvenilirliği, onu fiyatına göre iyi bir değer haline getirmektedir.

Daihatsu YRV 1.3 Plus

Daihatsu YRV 1.3 Plus donanım paketi, klima, elektrikli camlar ve merkezi kilit gibi temel özellikleri içermektedir. Ayrıca bu donanım paketinde arka park sensörleri ve hız sabitleyici gibi ek özellikler de bulunmaktadır.

Daihatsu YRV 1.3

Daihatsu YRV 1.3, aracın giriş seviyesi motor seçeneğidir. Yine de bu motor, şehir içi sürüşler için yeterli güç sağlamaktadır. 1.3 litrelik motor, yakıt verimliliğiyle de dikkat çekmektedir.

Daihatsu YRV Yorumları

Genel olarak Daihatsu YRV kullanıcıları, aracın geniş iç mekanından, uygun fiyatından ve güvenilirliğinden memnun kalmaktadırlar. Ancak bazı kullanıcılar, aracın yol tutuşunun ve malzeme kalitesinin daha iyi olabileceğini belirtmektedirler.

Daihatsu YRV, kompakt SUV segmentinde uygun fiyatlı ve geniş bir seçenek arayanlar için ideal bir araçtır. Güçlü motoru, geniş iç mekanı ve güvenilirliğiyle dikkat çeken YRV, fiyatına göre iyi bir değer sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimsenin bir şey yazmadığından belli değil mi?
  • Acaba aracı bilen var mı diye bı sorsan? Yakın bir arkadaşım geçen haftaya kadar kullanıyordu. Maalesef araçla kaza yaptı ve araç pert oldu. Gerek aracın yakıt tüketimi, gerekse yol performansından genel olarak memnundu. Piyasada çok Ender görülen bir araç maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yrv turbo çok araştırdım motoru gayet güçlü sorunsuz ama kaporta parçaları bulmak çok zor
  • Hocam daihatsuda kronik sorun yok. yrv kullanmadım ama sirion vardı bende 1.5 senede sıkıntı çıkmadı. kaporta aksamını bulmak zor olabilir onun dışında sıkıntı yaşamazsın. Daihatsucuların sitesinde daha fazla bilgi alabilirsiniz.
  • Merhabalar. Ben de ev sahibimin tavsiyesi üzerine Daihatsu bakmaya başladım. Yrv Turbo 2004 - 170bin km olan bir araç buldum. Hoşuma gitti ve Toyota ile üretilmesi daha bir güven verdi. Siz bir YRV kullanıcısı olarak bana alırken en çok nelere dikkat etmem gerektiğinden biraz bahsedebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.

Araç da bu:

2004 MODEL OTOMATİK VİTES CAM TAVAN AİLE ARACI 1.3 TURBO

• quote:

Orijinalden alıntı: FlightMode

Merhabalar. Ben de ev sahibimin tavsiyesi üzerine Daihatsu bakmaya başladım. Yrv Turbo 2004 - 170bin km olan bir araç buldum. Hoşuma gitti ve Toyota ile üretilmesi daha bir güven verdi. Siz bir YRV kullanıcısı olarak bana alırken en çok nelere dikkat etmem gerektiğinden biraz bahsedebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler.

Araç da bu:

2004 MODEL OTOMATİK VİTES CAM TAVAN AİLE ARACI 1.3 TURBO

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-2004-model-otomatik-vites-cam-tavan-aile-araci-1.3-turbo-644595462/detay
    İyi bir japon ustası bulursanız bakımı vs. her aracın kolaydır. Sıkıntılı olan nokta ufak bir kazada bile kaporta parçasını bulmak zor. Bu da parça bulup arabayı kullanılabilir hale getirene kadar arabanın yatması ve parçayı bulduğunuz kişinin verdiği fiyatı kabul etmek zorunda kalmak demek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twingo nasıl bir araçtır?
    16 yıl önce açıldı
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    KIA PICANTO NASIL BİR ARABA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım ustam zaten alımdan vazgeçtim. Galericiden satılık araçlarda uzak durmaya da karar verdim. Zira "kesinlikle hasar kaydı yoktur" yazan ilanların hasar kayıtları 8bin 10bin 'den başlıyor . Göz göre göre yalan ilan vermek nedir.

Şuan baktığım araç opel omega 2.5 CD 1998 . Araca bakma sebebim tanıdıktan olması. Kısmet tabi o da şuan için araştırma aşamasındayım..

Size de bilgilendirme için teşekkür ederim. Parça bekleyip servisin verdiği fiyatı kabul etme durumu zor ama opel'den bir tık ümitliyim..
  • Yarbayım

Piyasada tutulmayan bir araba
  • 2 yıl önce sattım ve pişman oldum.Satın alan kişi tanıdıktı ve satacağını söyledi arabayı geri aldım.şu an 140.000 km de ve aynı temizlik te duruyor.Arac 2002 model otomatik cam tavan var.kesinlikle binilecek araba ve parçaları bulunuyor . Yetkili servislerde parça pahalı ama japoncularda çok daha uygun fiyata bulmak mümkün.alt yapı Toyota ile aynı ve bir çok tamirci anlıyor.Boşuna Yetkili servise çok para vermeye gerek yok.Ben ilk aldığım da yetkili servise gittim tüm şanzıman ve motor takozlarını değiştik dedi ama şanzıman arka takoz parasını da benden almış ti fakat bu değişim olmamış yine kütleme yapıyordu 1 hafta sonra sıradan bir tamircide yarı parası na parça alarak değişim yaptim.Servise bir şey demedim aslında isim olarak maslakta tanınan bir servis .Bakım onarım parça sizi korkutmasın binilecek arabadır.

• Merhaba arkadaşlar, 2005 daihatsu yrv marka aracımla bir araca arkadan çarptım, iki adet far, motor kaput saçı ve radyatör panel saçına ihtiyacım var fakat bulmakta zorluk yaşıyorum bu parçaları bulabileceğim birisi veya yer varsa lütfen yardımcı olsun. Selamlar

• Baristoyo B kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.